• Meer online resultaat

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

shopify expert

Werken met een Shopify Expert in Nederland

Overweeg je om een Shopify webshop op te zetten of wil je je bestaande e-commerce activiteiten naar een hoger niveau tillen? Dan kan het een slimme zet zijn om samen te werken met een Shopify expert in Nederland. Maar voordat we dieper ingaan op de voordelen van het werken met een Shopify expert, laten we eerst eens kijken naar wat een Shopify webshop precies inhoudt.

Wat is een Shopify webshop?

Een Shopify webshop is een e-commerce platform waarmee je eenvoudig een online winkel kunt opzetten en beheren. Met een scala aan functies, tools en integraties biedt Shopify een uitgebreide oplossing voor zowel beginnende als ervaren webwinkeliers. Via een gebruiksvriendelijke interface kun je producten toevoegen, betalingen accepteren, bestellingen beheren en nog veel meer. Shopify is een heel erg makkelijk te besturen programma. Zonder ervaring kun je met hulp van filmpjes kan je zelf een mooie webshop maken.

Voordelen van een Shopify expert

Eenvoudige in gebruik

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van Shopify is het eenvoudige gebruik. Voor beginners zonder technische achtergrond is het opzetten van een webwinkel een fluitje van een cent. Met intuïtieve wizards en sjablonen kun je snel aan de slag zonder gedoe.

Krachtige tracking

Shopify biedt geavanceerde tracking tools waarmee je de prestaties van je webwinkel in realtime kunt volgen. Verkeersbronnen, conversiepercentages en klantgedrag. Je hebt toegang tot waardevolle inzichten waarmee je je winkel kunt optimaliseren.

Geavanceerde afrekenopties

Een soepel afrekenproces is essentieel voor het behouden van klanten en het verhogen van conversies. Met Shopify kun je verschillende afrekenopties configureren zoals afrekenen in één stap en bestellingen voor gasten om het afrekenproces zo naadloos mogelijk te laten verlopen. Shopify is puur ingesteld om producten te verkopen. Daarom heeft Shopify zijn software zo ver ontwikkelt dat je hier geen problemen mee zult ervaren.

Shopify Payments

Shopify Payments is een betalingsverwerkingssysteem dat geïntegreerd is in het Shopify e-commerce platform. Het stelt webwinkeliers in staat om betalingen direct op hun Shopify winkels te accepteren zonder dat ze een aparte betalingsgateway hoeven te gebruiken. Hier zijn een aantal voordelen van het gebruik van Shopify Payments:

  • Eenvoudige integratie
  • Geen externe gateway kosten
  • Betrouwbaarheid
  • Gebruiksgemak
  • Geoptimaliseerde conversie
  • Veiligheid en compliance

Kortom, Shopify Payments biedt webwinkeliers een alles-in-één oplossing voor het accepteren van betalingen op hun e-commerce platform met voordelen zoals eenvoudige integratie, betrouwbaarheid en verbeterde conversiepercentages.

Shopify Tracking

Een van de meest waardevolle aspecten van Shopify is de ingebouwde tracking functionaliteit. Met gedetailleerde rapporten en analyses kun je de prestaties van je online winkel in de gaten houden en begrijpen hoe klanten met je site omgaan. Hierdoor kun je weloverwogen beslissingen nemen en je strategie aanpassen als dat nodig is.

Shopify checkout

Een soepel afrekenproces is cruciaal om het aantal afgebroken aankopen te verminderen en conversies te verhogen. Met verschillende afrekenopties waaronder snel afrekenen en bestellingen voor gasten zorgt Shopify ervoor dat het afrekenproces snel en gemakkelijk verloopt voor je klanten.

Flexibel verkooppunt (Shopify POS)

Voor retailers met zowel online als fysieke winkels biedt Shopify een geïntegreerde POS oplossing. Met Shopify POS kun je probleemloos verkopen in fysieke winkels, evenementen of pop-up locaties terwijl je voorraad- en klantgegevens tussen je online en offlinekanalen worden gesynchroniseerd.

Open je eigen webshop

Als je een nieuwe webwinkel wilt openen of je bestaande winkel wilt migreren naar Shopify dan kan een Shopify expert je bij elke stap helpen. Van de keuze van de juiste template tot het configureren van betaalgateways en het toevoegen van producten een expert kan je begeleiden en adviseren om ervoor te zorgen dat je webwinkel optimaal presteert.

Kosten van een Shopify webshop

De kosten van een Shopify webwinkel kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de functionaliteit die je nodig hebt, eventueel maatwerk en de kosten van plugins en apps die je wilt gebruiken. Een Shopify expert kan je helpen om je behoeften in kaart te brengen en een budget te bepalen dat past bij je doelen. Het basic plan Shopify kost omgerekend €28,00. Als je hierbij plugins download kan het oplopen tot ongeveer €60,00. Deze plugins kunnen uiteindelijk wel je conversie percentage verhogen, dus zijn plugins het altijd waard.

Je webwinkel promoten

Na het opzetten van je webwinkel is het belangrijk om deze via verschillende kanalen te promoten om meer verkeer en verkoop te genereren. Zoekmachine optimalisatie (SEO) kan heel goed werken. Wat ook goed werkt is betaald adverteren en social media marketing. Denk bijvoorbeeld aan het adverteren via Meta of Klaviyo email marketing. Er zijn genoeg manieren om je webwinkel op te laten vallen en potentiële klanten te bereiken. Een Shopify expert kan je helpen bij het ontwikkelen van een effectieve marketingstrategie die past bij je budget en doelstellingen.

Ga naar de bovenkant