Website laten maken Ederveen

Website laten maken Ederveen gezocht?

Dan bent u op het juiste adres. Wij bij Velocity Marketing hebben al meerdere websites gebouwd voor bedrijven. Wat wij belangrijk vinden is dat het een goed presterende website is. Dit maken wij waar door samen te werken met onze online marketing specialisten. Hierdoor kunnen wij er voor geven dat u een converterende website krijgt. We maken de website aan de hand van de richtlijnen van Google. Hierdoor weet u zeker dat u hoog gaat scoren in Google

Wij bouwen al onze websites in WordPress. Dit is de leidende CMS van de wereld. Daarnaast gebruiken wij de Woocommerce plugin om webshops zo functioneel mogelijk te maken. Wij gebruiken deze systemen omdat uit onze ervaring ze het meeste resultaat behalen. Wij hebben al meerdere websites mogen maken voor ondernemers in Ederveen en omstreken. De verschillende soort websites die wij aanbieden:

 • Corporate website
 • Systeem of webapplicatie
 • Webwinkel / webshop / E-commerce
 • E-learning website
 • Project website
 • Vacature website
Kantoor Veenendaal
weg tussen de wijngaarden
Stap 1: Het uitwerken van de strategie.

 Hierdoor word de basis gelegd voor uw goed presterende website. Op basis van de doelen die u wilt bereiken werken wij een passende strategie uit. 

Stap 2: Het ontwerpen van uw website.

In deze stap zorgen we dat het eerste ontwerp van uw website in elkaar word gezet. Dat de navigatie binnen uw website juist ingesteld is. En dat alle functionaliteiten binnen de website goed werken. 

Stap 3: De test fase van uw website.

Na het ontwerpen van uw website belanden we in de test fase. In deze stap word alles gecheckt en zorgen we er voor dat de website helemaal up-to-date is. Hierbij zorgen we er voor dat alle functionaliteiten naar uw wens ingesteld zijn.

Stap 4: De oplevering van uw website.

In deze stap word de website online gezet. Dit is de fase waarin u kunt beginnen met het verzamelen van data. Deze data kunnen we inzetten om het aantal bezoekers te vergroten. Dit doen we door de inzet van verschillende online marketing diensten.

Stap 5: (Zoekmachine) Optimalisatie en onderhoud van uw website.

In deze fase zorgen wij ervoor dat we uw website blijven optimaliseren. De data die er binnenkomt zetten we in om zoveel mogelijk resultaat te boeken met uw website. Daarnaast zorgen we altijd voor een veilige en up-to-date website. Om uw bezoekers de beste ervaring online aan te bieden.

 • Vaste prijs

  Wij vertellen u precies waar u aan toe bent. Daarom krijgt u een duidelijk prijsoverzicht voor het hele project. Dit omvat advies over hoe u online marketing het beste kunt inzetten.

 • Maatwerk

  Maatwerk staat bij ons voorop. Hierdoor kunnen wij altijd een website maken die past bij uw wensen. Zo kunnen wij uw website optimaal ontwikkelen. Op deze manier kunt u gemakkelijk nieuwe functies en verschillende ontwerpen toevoegen. Zo blijft u flexibel.

 • Optimalisatie van website

  Met de expertise die we in huis hebben, kunnen we uw ideale website bouwen en goed laten presteren. Zo weet je zeker dat je website keer op keer uw bezoekers de beste online ervaring gaat geven. Dit zal je helpen al je doelen te bereiken.

Wilt u uw website laten maken in Ederveen?

Het maken van een website is geen eenvoudig klusje. Allereerst dient uw plan voorzien te worden van een goede structuur om daarna te vullen met content. We zullen de site in sommige gevallen eerst schetsen, zodat u het hele plan ook kunt zien. Twijfelt u nog over bepaalde keuzes? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan hieronder.

Een website is niet binnen een dag gereed. Houdt er rekening mee dat het 1 tot 2 weken kan duren om de website te maken en te vullen voor een zo goed mogelijk resultaat. Daarna duurt het ook even voordat de teksten in Google staan. Google heeft tijd nodig om de website goed in kaart te brengen.

Vergadering velocity

Nieuwe website als visite kaartje

Elk bedrijf is uniek op zijn eigen manier. Dit betekent dat we voor elk bedrijf een concept op maat maken. U kunt de website kiezen die perfect bij uw bedrijf past.

Wij hebben al meerdere websites gemaakt voor bedrijven in de omgeving van Ederveen. Bekijk ons Website Portfolio om voorbeelden te zien van wat we al hebben gemaakt.