Professionele website laten maken

Website laten maken: Wat houd het in?

In het digitale tijdperk is eigenlijk niets mogelijk zonder een eigen website. Een mooie en moderne website is de eerste indruk die potentiële klanten gebruiken om u te beoordelen. Of u nu een volledig digitaal bedrijf wilt starten of een persoonlijk ogend online visitekaartje wilt. Een professionele website zal altijd uw bezoekers meer aanspreken. Maar een website bouwen is een vak op zich. De WordPress-specialisten van Velocity Marketing werken met u samen om uw droomwebsite te ontwerpen en te implementeren.

Onze webontwikkelaars maken websites op WordPress, het CMS wat wereldwijk het meest word gebruikt. Dit CMS is zeer gebruiksvriendelijk en wordt regelmatig bijgewerkt. Door de hoge gebruiksvriendelijkheid kunnen ook mensen met weinig digitale ervaring de website eenvoudig  zelf onderhouden. Bovendien zijn er vanwege de populariteit van het systeem veel plug-ins beschikbaar. Hiermee kunt u precies de functionaliteit opnemen die u nodig heeft voor uw website. Wilt u bijvoorbeeld een webshop lanceren? Laat dan een webshop maken voor u in Woocommerce.

Online werken
Create-velocity-online

Professionele website laten maken?

Wilt u een geheel nieuwe website  bouwen of een grote upgrade van uw oude website doen? Bij Velocity Marketing bent u dan aan het juiste adres. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij het maken van een website die echt aan uw verwachtingen voldoet. Of u nu al een online veteraan bent of  nog nooit van WordPress hebt gehoord  (en alles daartussenin!), we gaan graag met u in gesprek over uw ideeën en wensen. U zult een volledige en op maat website door ons laten maken.

Bekijk onze gemaakte websites

Professionele website laten maken-2
Professionele website laten maken
Nederlandsewijnboer website
Professionele website laten maken-1

Hoe maken wij de website voor u?

Wanneer u met ons samenwerkt, beginnen we het proces van 1-2 maanden om uw perfecte website samen te stellen. Natuurlijk beginnen we met een persoonlijke kick-off meeting om elkaar beter te leren kennen en een goede brainstormsessie te houden. Wat zijn uw wensen en  mogelijkheden? Als dat eenmaal duidelijk is, doorloopt het vijf fasen: strategie, ontwerp, testen, oplevering en optimalisatie.

Vraagteken
Werkplek

De werkwijze van Velocity Marketing

Stap 1: Het uitwerken van de strategie.

Hierdoor word de basis gelegd voor uw goed presterende website. Op basis van de doelen die u wilt bereiken werken wij een passende strategie uit. 

Stap 2: Het ontwerpen van uw website.

In deze stap zorgen we dat het eerste ontwerp van uw website in elkaar word gezet. Dat de navigatie binnen uw website juist ingesteld is. En dat alle functionaliteiten binnen de website goed werken. 

Stap 3: De test fase van uw website.

Na het ontwerpen van uw website belanden we in de test fase. In deze stap word alles gecheckt en zorgen we er voor dat de website helemaal up-to-date is. Hierbij zorgen we er voor dat alle functionaliteiten naar uw wens ingesteld zijn.

Stap 4: De oplevering van uw website.

In deze stap word de website online gezet. Dit is de fase waarin u kunt beginnen met het verzamelen van data. Deze data kunnen we inzetten om het aantal bezoekers te vergroten. Dit doen we door de inzet van verschillende online marketing diensten.

Stap 5: (Zoekmachine) Optimalisatie en onderhoud van uw website.

In deze fase zorgen wij ervoor dat we uw website blijven optimaliseren. De data die er binnenkomt zetten we in om zoveel mogelijk resultaat te boeken met uw website. Daarnaast zorgen we altijd voor een veilige en up-to-date website. Om uw bezoekers de beste ervaring online aan te bieden.

Professionele website bouwen uitbesteden?

Velocity Marketing neemt alle zorgen uit handen bij het maken van een professionele website. Klaar om een ​​professionele website te bouwen? Dan bent u bij Velocity Marketing aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen van strategie tot webontwikkeling tot het optimaliseren van uw website. We streven naar volledige tevredenheid dus aan het einde van de zit u thuis met een mooie website. Wilt u deze stap maken? Kom eens vrijblijvend langs om een kop koffie met ons te drinken. Wij zijn geinteresseerd in uw plannen!

Wij zijn uw online specialist op het gebied van websites bouwen voor uw bedrijf. Vraag nu een gratis website – analyse aan door het contactformulier in te vullen en ontvang binnen 1 werkdag uw reactie. Wij helpen u graag verder.