Google adverteren2022-11-19T10:02:54+00:00

Google Ads uitbesteden

Met Google Ads bereik je mensen met hoge koopintenties op het juiste moment.

Google Ads uitbesteden stelt je in staat om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken. Hierdoor bereik je mensen die relevant en betrokken zijn. Bovendien, betaal je alleen voor de klikken die je ontvangt.

Google ads homepagina afbeelding
Google ads homepagina afbeelding

Adverteren op google

Wil je Google Ads uitbesteden of weet je niet aan welke knoppen je moet draaien voor het beste resultaat. Wil je gewoonweg meer uit je Google Campagnes halen, maar kom je er niet aan toe?

Wij kunnen je helpen.
Vraag een gratis advertentie analyse aan t.w.v. €400,-

Velocity Marketing is google Partner

Doelen die we realiseren met Google 

Manifeste Bezoekers
Lokale Marketing
Verkopen Verhogen
Recruitment Marketing
Warme leads genereren
Remarketen & Retargeten
Autoriteit verhogen
Merkbekendheid Verhogen
Niche/Doelgroep Targeting

Manifeste Website Bezoekers

Lokale Marketing

Verkopen Verhogen

Recruitment Marketing

Warme Leads Genereren

Remarketen & Retargeten

Autoriteit Verhogen

Merkbekendheid verhogen

Niche/Doelgroep Targeting

Waarom Google Ads?

Met Google Ads kun je snel en effectief je klanten bereiken. Als partner van Google helpen we je om van je eerste campagne een succes te maken.

zoekopdrachten via google per seconde

Google Ads Campagnes Uitbesteden

SEA door Velocity Marketing

  • Echte SEA Specialisten
  • Resultaatgericht & Data gedreven
  • Gecertificeerd Google Partner
  • Volledig inzicht in Campagnes
  • Op de hoogte van de nieuwste trends
  • Onze Specialisten geven ook Google Ads trainingen!

Onze effectieve werkwijze

Analyse & Kennismaken
Strategie & Aanpak
Structuur & Implementatie
Optimaliseren & Maximaliseren
Opschalen

In het kort: Tijdens een gesprek en onderzoek brengen we uw doelen en wensen in kaart. Op basis van dit gesprek doen we een voorstel met daarin de strategie en een plan van aanpak. Na akkoord op ons voorstel implementeren we de strategie en gaan de campagnes live. Op basis van data verhogen we de effectiviteit van de campagnes en kunnen we opschalen voor nog meer succes!

Vraag onze Advertentie Analyse aan
Vraag onze Advertentie Analyse aan

Waarom Velocity Marketing?

 

Bij Velocity Marketing zijn we gespecialiseerd in het opzetten van advertentie strategieën. We zijn meer dan een partner. We worden net als interne marketeers onderdeel van het bedrijf. Voor ons betekent groeien investeren in elkaar, vertrouwen opbouwen en in elkaar geloven.

We geven ook trainingen en leiden marketeers op. Zo kunnen we een impact maken om groots te denken en groots te doen.

Meer over Velocity

Dit zeggen onze gewaardeerde klanten.

In #notime op NR1

Door je huidige campagnes te analyseren kunnen we een inschatting doen van de uw mogelijkheden. Wil jij:

Meer Verkopen

Zowel online en offline behaal je meer verkopen met behulp van de juiste campagnes.

Warme leads

Wordt gevonden op de juiste zoekwoorden voor manifeste bezoekers op jouw website.

Hoge Return On Investment

Ga voor het maximale resultaat met je Google Ads Campagnes. We gaan altijd voor de hoogste ROI.

Bespaar tijd & geld

Onze specialisten doen er alles aan om het budget zo effectief mogelijk in te zetten.

Data & Inzicht

Krijg inzicht in de customer journey en pijplijn van de klanten die je producten kopen.

Bezoekers vroegen ook:

Recente blogs over Advertising

  • Facebook en meta beelden

Facebook advertenties – Ontdek de Voordelen!

Op Facebook adverteren wordt een steeds groter begrip. Facebook is het grootste en populairste social media kanaal. Dit maakt adverteren op Facebook erg interessant. Daarnaast zijn Facebook-advertenties goedkoop. U kunt eenvoudig zelf uw Facebook-campagne [...]

  • Google letters van het logo vaag

Alles over Performance Max campagnes

In November 2021 lanceerde Google Performance Max. Google kondigde aan dat bedrijven met dit campagnetype op een hele nieuwe manier gebruik konden gaan maken van advertenties. Waarmee Google eigenlijk zei: Performance Max is de toekomst. [...]

De voordelen van Google Ads Uitbesteden

Google Ads is een onmisbare bron om nieuwe klanten te bereiken. Maar hierdoor zijn er ook erg veel adverteerders die gebruik maken van het advertentieplatform. Daarbij is Google Ads een platform dat dagelijks verandert en wekelijks nieuw updates doorvoert. De SEA specialisten van Velocity zijn elke dag bezig met het leren en uitvoeren van innovaties binnen Google Ads. Hierdoor kunt u veilig uw Google Ads uitbesteden en gaan voor het maximale resultaat.

Wat is Google Ads precies?

Google is een advertentieplatform waar je door middel van veilingen advertenties in kunt kopen. Er zijn verschillende soorten veilingen waar je bijvoorbeeld tekst, beeld en video advertenties in kunt kopen. Google Ads heeft een eigen platform online. Op dit platform kun je alle instellingen van je campagnes aanpassen. Ook is dit de plek om nieuwe campagnes te maken en inzichten van je doelgroep in te zien.

Met de juiste hulp kun je veel resultaat behalen

Google Ads maakt het mogelijk om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken. Hierdoor bereikt u mensen die relevant zijn en betrokken. Bovendien betaalt u alleen voor de klikken die u ontvangt. Onze SEA-specialisten helpen u graag bij het opzetten van effectieve campagnes en het maximaliseren van uw resultaten. Kortom krijgt u uit Google advertenties: meer relevante bezoekers, hogere mate van betrokkenheid, meer terugkerende bezoekers, grotere naamsbekendheid, meer conversies/behaalde doelen.

Binnen no time bovenaan de zoekresultaten

Het doel van Google Ads is om je website vindbaar te maken. Dat doen we door je advertenties zo hoog mogelijk in Google te krijgen. Maar voordat je campagne online staat, zijn er al een heel aantal keuzes die je gemaakt moet hebben. Zo zijn er in google ads verschillende soorten campagnes. Binnen elk campagne type heb je ook weer heel veel opties. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes kunt maken, brengen we in kaart wat je doelen zijn. Daarnaast onderzoeken we ook op welke plekken je het best kan worden getoond en beantwoorden we eventuele vragen. Zo kun je uiteindelijk de juiste keuzes maken om binnen no time zichtbaar te zijn op de plek waar jouw klanten zich bevinden.

Altijd controle over de kosten van je campagnes

Voor alle campagnes in Google Ads moet je bij het aanmaken een dagbudget instellen. Met dit dagbudget bepaal je hoeveel Google uit mag geven. Je houdt dus volledige controle over je budget bij Google Ads. Ook kun je zien hoeveel ruimte er is om je budget te verhogen. Dan moeten je campagnes al wel even lopen.

Kennismaken met Google campagnes

Bij Velocity zijn we gespecialiseerd in het maken van effectieve Google ads campagnes. Als u benieuwd bent wat we voor u kunnen betekenen of als u benieuwd bent of Google uw platform is. Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Stel uw vraag
Online-marketing-specialist
Ga naar de bovenkant