Adverteren op Google

Bereik meer klanten door Google Ads in te zetten voor uw bedrijf

Bereik klanten met Google SearchDisplayPerformance MaxShoppingDiscoveryVideos

Google Ads maakt het mogelijk om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken. Hierdoor bereikt u mensen die relevant zijn en betrokken. Bovendien betaalt u alleen voor de klikken die u ontvangt. Onze SEA-specialisten helpen u graag bij het opzetten van effectieve campagnes en het maximaliseren van uw resultaten. 

Word razendsnel gevonden

Door op nummer 1 te staan in de zoekresultaten van Google wordt u razendsnel gevonden door potentiële klanten. Wanneer mensen iets willen kopen of willen doen, dan zoeken ze ernaar in Google. Met Google advertenties zorgt u ervoor dat u op gevonden wordt door de juiste bezoekers.

Kortom krijgt u uit Google advertenties:

  • Meer relevante bezoekers;
  • Hogere mate van betrokkenheid;
  • Meer terugkerende bezoekers;
  • Grotere naamsbekendheid;
  • Meer conversies/ behaalde doelen.

Bereik nieuwe en bestaande klanten

Door Google ads in te zetten voor uw bedrijf. Bereikt u niet alleen nieuwe klanten. Ook bent u beter vindbaar voor uw bestaande klanten. Op deze manier krijgt u nieuwe klanten en voorkomt u dat uw concurrenten met uw klanten aan de haal gaan.

Meer relevante bezoekers

Voordat we aan de slag gaan met het inrichten van uw campagnes. Doen we een zoekwoorden onderzoek. Dit wil zeggen dat we uitzoeken met welke zoekwoorden u uw klanten kunt bereiken. Goede zoekwoorden zijn zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf, zoekvolume hebben en die binnen uw budget passen.

In #notime op NR1 binnen Google

Met google ads kunt u snel en effectief uw klanten bereiken. Als partner van Google helpen we u om van uw eerste campagne een succes te maken.

Bent u al bekend met adverteren op Google of wilt u uw campagnes nog effectiever maken? Onze Google specialisten staan klaar om uw campagnes naar een volgend level te tillen!

Kennismaken met Google campagnes

Bij Velocity zijn we gespecialiseerd in het maken van effectieve Google ads campagnes. Als u benieuwd bent wat we voor u kunnen betekenen of als u benieuwd bent of Google uw platform is. Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Online-marketing-specialist