• Meer online resultaat

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Google adverteren2024-05-16T07:06:24+00:00

Zet je merk op de voorgrond met Google Adverteren

  • Doelgericht adverteren op Google
  • Zichtbaar op belangrijke momenten
  • Constante optimalisatie

Google adverteren hero section
review foto
★★★★★
Velocity Marketing is een marketing bureau met top specialisten in huis. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en hebben ons geholpen meer resultaat uit Google ads te halen. Top bureau!
Fabio Braat - Artiflex
★★★★★
Velocity Marketing is een marketing bureau met top specialisten in huis. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en hebben ons geholpen meer resultaat uit Google ads te halen. Top bureau!
Fabio Braat - Artiflex
review foto

Deze bedrijven maken maximaal gebruik van hun Google Ads budget

Samen met Velocity Marketing

Klantcase met Gaasbeek Koffie
Polygon 1
50% meer aanvragen
Klantcase met Ik Willem
Polygon 1
600% meer verkopen
klantcase met articflex recruitment
Polygon 1
131% meer sollicitaties

Scoor op de juiste woorden met Google Adverteren

Adverteren op Google is een effectieve manier om snel zichtbaar te worden en om leads te converteren. Het is cruciaal dat dit op de juiste manier gebeurt, anders kan het juist veel geld kosten in plaats van dat het iets oplevert. Wij hebben al meer dan 8 jaar ervaring met Google-adverteren en ondersteunen je graag om het maximale uit je campagnes te halen

Group 402
Google adverteren voor meer verkopen

Converteer clicks naar klanten

Wanneer we jouw Google advertenties beheren, stellen we de advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoord combinaties (natuurlijk in samenspraak met jou) en creëren we meerdere doeltreffende advertenties voor jouw product of dienst. Ook bepalen we het budget en de maximale kosten per klik voor jou. Zodra de campagne actief is, monitoren we voortdurend de prestaties en passen we aan waar nodig.

  • Geoptimaliseerde Google ads campagnes

  • Hoge Conversieratio

  • Duidelijke Advertenties
Google adverteren voor meer verkopen

Meetbaar meer Resultaat

Ben je klaar om je zichtbaarheid te vergroten, je doelgroep effectief te bereiken en je bedrijf te laten groeien met Google Adverteren? Neem contact op met ons om jouw pad naar succes te beginnen.

Wij beginnen met een diepgaande analyse van jouw doelgroep en zoekwoorden. Dit zorgt ervoor dat jouw advertenties de juiste mensen bereiken, wat de kans op conversie verhoogt.

Wij ontwikkelen doelgerichte advertenties en landingspagina’s die aanspreken op jouw doelgroep. Elke advertentie is nauwkeurig samengesteld om te voldoen aan de intenties en behoeften van jouw potentiële klanten.

Wij monitoren en optimaliseren je campagnes continu voor verbeterde prestaties, wat leidt tot lagere kosten per acquisitie en een hogere ROI. Ook ontvang je regelmatige rapporten die inzicht geven in de prestaties van jouw campagnes. Wij geloven in transparantie, zodat je precies kunt zien hoe jouw investeringen zich vertalen in resultaten.

google adverteren meer verkopen

Ervaringen met Velocity Marketing

google adverteren

Voordelen van Google Adverteren bij Velocity Marketing

Jarenlang ervaring

We hebben jarenlange ervaring met adverteren op Google en hebben al meer ruim 500 campagnes opgezet.

Maatwerk

Ieder bedrijf is uniek. Daarom ontwikkelen we altijd op maat gemaakte advertentie strategieën.

Transparantie

Elk aspect is meetbaar, van het aantal klikken en bezoeken aan jouw site tot de conversies en de ROI.

Continu Optimalisatie

Google Ads campagnes optimaliseren we continu, zodat we altijd de beste prestaties kunnen behalen.

Maximale Prestatie

We streven ernaar om je een maximale ROI te bieden. Door onze aanpak zorgen we ervoor dat elke uitgegeven euro telt.

Persoonlijke ondersteuning

Van het instellen van je campagne tot het monitoren en bijsturen waar nodig; wij ondersteunen en ontzorgen je volledig.

Ervaring

We hebben jarenlange ervaring met adverteren op Google en hebben al meer ruim 500 campagnes opgezet.

Maatwerk

Ieder bedrijf is uniek. Daarom ontwikkelen we altijd op maat gemaakte advertentie strategieën.

Transparantie

Elk aspect is meetbaar, van het aantal klikken en bezoeken aan jouw site tot de conversies en de ROI.

Continu Optimalisatie

Google Ads campagnes optimaliseren we continu, zodat we altijd de beste prestaties kunnen behalen.

Maximale Prestatie

We streven ernaar om je een maximale ROI te bieden. Door onze aanpak zorgen we ervoor dat elke uitgegeven euro telt.

Persoonlijke ondersteuning

Van het instellen van je campagne tot het monitoren en bijsturen waar nodig; wij ondersteunen en ontzorgen je volledig.

Anderen vroegen ook:

over velocity marketing
over velocity marketing

Meer dan alleen een marketing partner

Alles is mogelijk, zolang je maar durft. Met behulp van Velocity Marketing kun je ZIJN wie je hoort te zijn. We helpen, inspireren en ondersteunen om groots te denken en groots te doen. Dit doen vanuit vertrouwen, innovatie en broederschap.

Kies voor Velocity Marketing en doorbreek jouw marketing plafond. Met onze betrouwbare en effectieve factoren draai je moeiteloos aan de juiste marketingknoppen. Op die manier maak je maximaal gebruik van je groeipotentieel en marketingbudget.

De voordelen van Google Ads Uitbesteden

Google Ads is een onmisbare bron om nieuwe klanten te bereiken. Maar hierdoor zijn er ook erg veel adverteerders die gebruik maken van het advertentieplatform. Daarbij is Google Ads een platform dat dagelijks verandert en wekelijks nieuw updates doorvoert. De SEA specialisten van Velocity zijn elke dag bezig met het leren en uitvoeren van innovaties binnen Google Ads. Hierdoor kunt u veilig uw Google Ads uitbesteden en gaan voor het maximale resultaat.

Wat is Google Ads precies?

Google is een advertentieplatform waar je door middel van veilingen advertenties in kunt kopen. Er zijn verschillende soorten veilingen waar je bijvoorbeeld tekst, beeld en video advertenties in kunt kopen. Google Ads heeft een eigen platform online. Op dit platform kun je alle instellingen van je campagnes aanpassen. Ook is dit de plek om nieuwe campagnes te maken en inzichten van je doelgroep in te zien.

Met de juiste hulp kun je veel resultaat behalen

Google Ads maakt het mogelijk om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken. Hierdoor bereikt u mensen die relevant zijn en betrokken. Bovendien betaalt u alleen voor de klikken die u ontvangt. Onze SEA-specialisten helpen u graag bij het opzetten van effectieve campagnes en het maximaliseren van uw resultaten. Kortom krijgt u uit Google advertenties: meer relevante bezoekers, hogere mate van betrokkenheid, meer terugkerende bezoekers, grotere naamsbekendheid, meer conversies/behaalde doelen.

Binnen no time bovenaan de zoekresultaten

Het doel van Google Ads is om je website vindbaar te maken. Dat doen we door je advertenties zo hoog mogelijk in Google te krijgen. Maar voordat je campagne online staat, zijn er al een heel aantal keuzes die je gemaakt moet hebben. Zo zijn er in google ads verschillende soorten campagnes. Binnen elk campagne type heb je ook weer heel veel opties. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes kunt maken, brengen we in kaart wat je doelen zijn. Daarnaast onderzoeken we ook op welke plekken je het best kan worden getoond en beantwoorden we eventuele vragen. Zo kun je uiteindelijk de juiste keuzes maken om binnen no time zichtbaar te zijn op de plek waar jouw klanten zich bevinden.

Altijd controle over de kosten van je campagnes

Voor alle campagnes in Google Ads moet je bij het aanmaken een dagbudget instellen. Met dit dagbudget bepaal je hoeveel Google uit mag geven. Je houdt dus volledige controle over je budget bij Google Ads. Ook kun je zien hoeveel ruimte er is om je budget te verhogen. Dan moeten je campagnes al wel even lopen.

ONTDEK WAT WE KUNNEN

Samen bouwen we aan een uniek netwerk van ondernemers, bedrijven en individuen om de grenzen van morgen te verleggen. Wil je hierbij horen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Ga naar de bovenkant