Website laten maken Veenendaal

Website laten maken Veenendaal gezocht?

Je hebt de juiste plek gevonden. Velocity Marketing is gevestigd in Veenendaal. We hebben hele mooie websites gebouwd voor allerlei bedrijven. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het een goed presterende website is. Dit doen we door nauw samen te werken met onze marketeers. Om uw online succes te verzekeren. Hierdoor maken we websites op maat voor Google. Een website die u echte resultaten op gaat leveren.

WordPress website laten maken

Al onze websites worden gebouwd in WordPress. De grootste en leidende CMS is WordPress. Om webshops het best te integreren gebruiken we de Woocommerce plugin. Bovendien zorgen deze systemen dat uw website altijd up-to-date is met alle innovaties. Wij zijn zelf gevestigd in Veenendaal. En veel ondernemers uit Veenendaal hebben hun website bij ons laten bouwen. De verschillende soorten websites die we maken:

 • Corporate website
 • Systeem of webapplicatie
 • Webwinkel / webshop / E-commerce
 • E-learning website
 • Project website
 • Vacature website
Kantoor Veenendaal
weg tussen de wijngaarden

Stap 1: De strategie uitwerken.

Hier leggen we de basis voor een goed presterende website. We kijken naar de doelen die u wilt bereiken en werken op basis van die doelen een strategie uit. 

Stap 2: Het ontwerp van de website.

Het eerste ontwerp van de website wordt in elkaar gezet. Alle navigatie binnen uw website wordt juist ingesteld. Alle functionaliteiten binnen de website worden correct geïmplementeerd. 

Stap 3: Het testen van de website.

Nadat uw website ontworpen is, gaat de website getest worden. Alles op de website wordt gecheckt en up-to-date gemaakt. We zorgen er voor dat alle functionaliteiten juist zijn ingesteld.

Stap 4: Het opleveren van de website.

Uw website kan nu online gezet worden. Vanaf nu kunt u beginnen met het verzamelen van alle data. Hierdoor kun je data gebruiken om het aantal bezoekers op uw website te verhogen. Dit kan door middel van verschillende online marketing diensten

Stap 5: (Zoekmachine) Optimalisatie en het onderhouden van de website.

Alle data die binnenkomt wordt gebruikt om de website te optimaliseren om hoger in Google te komen. We zorgen er ook voor dat de website veilig is en helemaal up-to-date blijft.

 • Vaste prijs

  Wij laten u precies weten waar u aan toe bent. Daarom zorgen wij dat u een duidelijk overzicht van de prijs over het hele project krijgt. Hierin inbegrepen zit ook advies over hoe u het beste online marketing in kunt zetten.

   

 • Maatwerk

  Bij ons staat maatwerk voorop. Hierdoor kunnen wij altijd websites bouwen die naar uw wens zijn. Door deze manier kunnen wij ook het beste uw site uitbouwen. Nieuwe functies of andere designs kunnen zo toegevoegd worden. Hierdoor blijft u flexibel.

 • Optimalisatie van de website

  Door middel van de expertise die we in huis hebben kunnen wij uw website zo bouwen dat die ook goed presteert. Hierdoor kunnen we er voor zorgen dat uw website telkens geoptimaliseerd word. Hierdoor kunt u al uw doelen behalen.

Wilt u uw website laten maken in Veenendaal?

Het maken van een website is geen eenvoudig klusje. Allereerst dient uw plan voorzien te worden van een goede structuur om daarna te vullen met content. We zullen de site in sommige gevallen eerst schetsen, zodat u het hele plan ook kunt zien. Twijfelt u nog over bepaalde keuzes? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan hieronder.

Een website is niet binnen een dag gereed. Houdt er rekening mee dat het 1 tot 2 weken kan duren om de website te maken en te vullen voor een zo goed mogelijk resultaat. Daarna duurt het ook even voordat de teksten in Google staan. Google heeft tijd nodig om de website goed in kaart te brengen.

Kevin en bram achter een Macbook