HIGH-END ONLINE MARKETING

VELOCITY MARKETING


Velocity helpt bedrijven vooruit. We streven ernaar om uw ervaringen met marketing te verbeteren zodat u maximaal kunt groeien, concurrentievoordeel kunt behalen en uw weg kunt vinden door het digitale landschap.

106

Geholpen klanten

41

Gebouwde Websites

4301656

Bereikt publiek (maandelijks)

138654

Website bezoekers (maandelijks)

Onze marketing diensten

Met onze Marketing diensten verrijken we de marketing van vooruitstrevende bedrijven, zodat zij blijven excelleren op het hoogste niveau.

social media marketing 1

In #notime op NR1

Google Advertising

Door op nummer 1 te staan in de zoekresultaten van Google wordt u razendsnel gevonden door potentiële klanten. Wanneer mensen iets willen kopen of willen doen, dan zoeken ze ernaar in Google. Met Google advertenties zorgt u ervoor dat u op gevonden wordt door de juiste bezoekers.

U bent slechts één klik verwijderd van uw nieuwe klanten.

Metaverse marketing

Adverteren op social media

Social Advertising

Het infinity logo van Meta(Facebook) symboliseert oneindig veel mogelijkheden in een oneindige wereld. Door Meta advertising in te zetten bereikt u nieuwe klanten, creëert u fans en blijft u top of mind bij mensen die in aanraking zijn gekomen bij uw bedrijf.

Toon uw innerlijke kracht

Web-design & psychologie

Door wilskracht gecombineerd met strategie tonen we uw innerlijke kracht. We plannen zorgvuldig uw volgende stap en we zijn vastberaden om u te helpen om uw doelen te behalen. Met uw vernieuwde website raken we uw klanten, verhogen we uw conversies en bepaalt u wat uw bezoekers doen en zien!

online-gedrag-in-2022
nieuwe-website-laten-maken-velocity

Search engine optimization

Duurzaam groeien met SEO

Door de juiste teksten te schrijven krijgt u de bezoekers die voor u van belang zijn. Door SEO in te zetten voor uw bedrijf zorgt u voor vertrouwen en langdurige groei. Met advertenties kunt u binnen no time bezoekers op uw website krijgen. Maar door te investeren in SEO wordt u voor altijd vindbaar voor uw klanten.

(Big) Data in marketing

Data gedreven marketing

De inzet van (big) data in marketing stelt ons in staat om een 360 graden inzicht van uw klanten te maken. Met data gedreven marketing benaderen we de optimalisatie van marketing & communicatie vanuit de klantbehoefte. Dit stelt ons in staat om op basis van klantgegevens hun behoeften en toekomstig gedrag te voorspellen. Hierdoor behaalt u concurrentievoordeel, kunt u uw communicatie personaliseren en behaalt u de hoogst mogelijke ROI.

samenwerken-data

HIGH-END ONLINE MARKETING | VELOCITY UTRECHT MARKETING

Ontdek uw groeipotentieel

We gebruiken krachtige tools om uw marketing ervaring een gegronde fundering te geven. Zo kunnen we voor al onze klanten aantrekkelijke designs en een strategie op maat maken.