Nieuwe website laten maken door Velocity

Een website laten maken door Velocity Marketing biedt u veel opties. We bouwen websites in alle soorten en maten. Bovendien houden we rekening met verschillende belangrijke factoren. Ook kijken we goed naar uw doelen en klanten. Zo kunnen we er namelijk voor zorgen dat uw website niet alleen mooi is. Maar dat u ook uw doelen haalt en door uw klanten wordt gevonden.

Specialist in groei

UX design

Geniet van schoonheid zonder snelheid te verliezen.

All-in website pakket

Geen verborgen kosten. Kies eenvoudig het pakket dat bij u past.

Soorten websites

U kunt uw website op meerdere manieren laten maken. De meest bekende websites zijn zakelijke websites. Veel bedrijven houden het bij een overzichtelijke website. Dit geeft uw bedrijf een rustige uitstraling. Maar wist u dat het juist goed is om een eigen stijl te hebben. Een website kan in verschillende stijlen worden gemaakt. Ook kunnen we meerdere soorten websites voor u maken. Dit doen we, zodat we voor elk bedrijf een unieke website kunnen maken. Doordat we met u in gesprek gaan, kunnen we uw wensen en doelen in kaart brengen. Vervolgens maken we met onze kennis en uw doelen een krachtige site voor uw bedrijf.

Prijs van uw website berekenen
social media marketing 2

WordPress website laten maken

Er zijn verschillende soorten websites. Denk aan persoonlijke websites, bedrijfswebsites, webshops, educatieve websites en meer. Sommige websites zijn er om informatie te geven. Terwijl andere vooral gericht zijn op verkoop. Er zijn natuurlijk nog veel meer categorieën. Toch hoeft de opbouw en de structuur niet altijd helemaal van de grond gemaakt te worden. Veel van deze websites worden gemaakt in WordPress. Als u er voor kiest om uw een wordpress website te laten maken. Dan geniet u van verschillende voordelen. Namelijk;

  • Iedereen kan wordpress gebruiken:
  • Het is makkelijk om snel dingen te veranderen;
  • WordPress is vriendelijk en makkelijk te gebruiken;
  • Er zijn veel gratis plugins die aan een website kunnen worden toegevoegd;
  • WordPress is zoekmachine vriendelijk. Dat wil zeggen dat Google de site goed kan lezen;
  • WordPress is heel flexibel.

Bij het laten maken van een professionele website houden we rekening met verschillende factoren.

Website laten maken met doel

Het is van groot belang dat uw website een doel heeft. Het is namelijk zo dat alles hier mee staat of valt. Als u vanuit een doel denkt. Dan is het makkelijker om de website inhoud te geven. Bovendien kunt u zo ook goed de structuur van de website bepalen. Met een goede structuur en goede inhoud heeft u een sterke website. Ook voor bezoekers is het belangrijk om een doel te hebben. Zodra bezoekers bij u komen hebben ze sturing. Als uw website een doel heeft. Dan bent u op weg naar een goede website.

Laten we samen naar uw doel kijken. Als u een contactformulier invult. Dan komt een van onze specialisten binnen 24 uur bij u terug.

Stuurt u liever een mailtje? Dat kan naar info@velocityutrecht.com.

(Lees onder het formulier verder)

Online-Marketing-Bureau-3

De navigatie binnen uw website

De navigatiestructuur van een website valt meestal niet op, maar is wel heel belangrijk. Als de structuur niet goed is. Dan hebben bezoekers moeite met het vinden van informatie die ze zoeken en verlaten ze de website voordat ze iets hebben bereikt. Met goede navigatie, loopt u minder klanten mis.

Niet alleen vinden bezoekers snel informatie. U kunt ook paden maken waarop de bezoekers door uw site gaan, zoals een verkoop funnel. Met de juiste paden, verhogen we de waarde van uw bezoekers. Ook kunt u zo beter ontdekken wat uw bezoekers willen op uw site. Dit geeft u net wat meer controle en kan bijvoorbeeld net weer leiden tot meer behaalde doelen. Bijkomend voordeel? Ook uw kosten voor advertenties zijn lager. Want Google laat goede websites minder betalen voor een klik.

Gebruiksvriendelijkheid

Ook door uw website gebruiksvriendelijk te maken. Kunt u gebruikers goed voorzien van informatie. Door bezoekers zo min mogelijk na te laten denken. Is de kans groot dat ze langer blijven. Wanneer ze langer blijven is de kans groter dat ze kopen. En als bezoekers kopen haalt u sneller uw doelen. De vriendelijkheid van uw website verbeteren we met als doel om meer verkopen te behalen. Maar ook om bijvoorbeeld meer mail adressen, contactmomenten en andere doelen te halen.

Om bezoekers zo min mogelijk te laten nadenken. Is het belangrijk dat bezoekers snel weten wat uw product of dienst is. Ook laten we bezoekers snel weten wat uw voordelen zijn. Hiermee maken we het bezoekers lastig om uw product of dienst te laten liggen. Daarnaast is het goed om een strakke structuur en toegespitste inhoud te tonen. Doordat mensen het moeilijk vinden om keuzes te maken. Maken we dit proces eenvoudig. Dit doen we bijvoorbeeld door; simpele formulieren en een eenvoudig menu. Andere manieren waarop we websites vriendelijk maken zijn; vette koppen, makkelijke teksten en duidelijke opsommingen.

Gebruiksvriendelijke-website-laten-maken

Responsieve website laten maken

Een mooi ontworpen website is strak, vriendelijk en overzichtelijk. Daarnaast gebruiken mensen verschillende apparaten. Dus maken we voor de laptop en telefoon een verschillend ontwerp. Doordat we meerdere ontwerpen maken heeft uw website structuur op elk toestel. Maar u moet er wel rekening mee houden dat de beelden en beleving hierdoor een beetje van elkaar verschillen. Maar is dit ook weer een voordeel. Want zo biedt u op elk toestel een unieke beleving. Uiteraard zorgen we ervoor dat alle ontwerpen naadloos bij elkaar passen.

multi-device-website-laten-maken

Straal vertrouwen uit

Zodra bezoekers snel door uw site kunnen navigeren, uw site op elk toestel overzichtelijk en uw website een doel heeft. Dan kunt u al deze elementen versterken door vertrouwen uit te stralen. Bezoekers vinden het interessant om te lezen wat andere klanten over uw bedrijf te zeggen hebben. Bovendien versterkt vertrouwen de koop intenties van uw bezoekers.

Vertrouwen uitstralen kunt u bijvoorbeeld doen door reviews op uw site te plaatsen. Ook een persoonlijk verhaal werkt heel goed. Doordat mensen de personen achter een bedrijf zien. Zijn ze sneller geneigd om zich verbonden te voelen. En wanneer bezoekers zich verbonden voelen met uw bedrijf. Ziet u dit immers weer terug in behaalde doelen.

Tijger-vertrouwen

Professionele website laten maken?

Professionele websites stralen vertrouwen en autoriteit uit. Daarom is het heel slim om te werken aan uw uitstraling. Ten eerste kunt u dit doen door logo’s te tonen. Logo’s zorgen namelijk voor herkenbaarheid. Ook is het slim om artikelen te plaatsen. Wanneer u artikelen deelt laat u zien dat u echt een expert bent. Bovendien kunt u ook weer hoog komen in Google met de content die u deelt

Vrijblijvend website advies

Velocity Marketing biedt een ruim palet aan opties. Websites zijn op veel manieren samen te stellen. Ondere andere webshop en zakelijke websites zijn mogelijk. Als u contact op neemt, dan gaan we aan de slag met uw persoonlijke vraag. Als u meer wilt weten over websites, dan kunt u ook langskomen in Veenendaal om kennis te maken. Ook kunt u telefonisch uw vraag stellen of de mogelijkheden bespreken.

(Lees onder het formulier verder)

Hoe krijgt uw nieuwe website bezoekers?

Als uw website staat. Dan wilt u natuurlijk dat mensen op uw site komen. Door verschillende manieren kunt u bezoekers op uw site krijgen. Bijvoorbeeld door sterke teksten te schrijven of te adverteren op het internet. Er zijn betaalde kanalen om bezoekers te krijgen. Maar ook onbetaalde kanalen. Voordat u met veel verschillende manieren aan de slag gaat. Is het goed om wederom stil te staan bij uw doel en doelgroep. Zodra u weet waar uw klanten actief zijn, kunt u makkelijker prioriteiten stellen.

Online advertenties

Op het moment dat u kiest voor online adverteren. Dan heeft u twee voor de hand liggende opties. Namelijk adverteren op Google en Adverteren op Facebook. Meestal wordt Facebook gebruikt om bekendheid op te bouwen. Terwijl u met Google sneller klanten kunt vinden. Dat komt doordat mensen die Google gebruiken al verder in de funnel zijn. Wanneer een persoon zoekt naar uw product. Kom hij/zij vanuit Google naar uw website. Echter werkt Facebook andersom. Op Facebook zoekt u een doelgroep uit. Om vervolgens aan deze doelgroep uw advertentie te laten zien.

Teksten schrijven

Wanneer u teksten gaat of laat schrijven. Dan is het belangrijk dat ze goed door Google kunnen worden gevonden. Ook is het belangrijk om rekening te houden met leesbaarheid en het sturen op de koopintentie van bezoekers. De bezoekers die hieruit naar uw website komen zijn waardevol. Dat komt doordat deze bezoekers heel relevant zijn voor uw bedrijf. Hierdoor is het ook waarschijnlijk dat ze sneller een aankoop doen. De teksten op uw site worden in een index van Google geplaatst. Doordat Google dit doet kunt u heel lang bezoekers uit goed geschreven teksten halen.

Andere manieren voor bezoekers

Naast adverteren en het plaatsen van sterke teksten. Zijn er ook nog veel andere manieren om bezoekers op uw website te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan e-mail marketing, content marketing en social media marketing. Doordat elk kanaal zijn eigen stijl heeft is het belangrijk om keuzes te maken.

Tot slot is het ook belangrijk om je bestaande klanten niet te vergeten. Deze klanten heeft u immers al een keer overtuigd. Misschien kunt u dat wel opnieuw doen. Zorg ervoor dat deze klanten interesse blijven houden in uw bedrijf, maar breng ze ook op de hoogte van nieuwe producten, kortingen of andere leuke informatie.

online-gedrag-in-2022

Offerte website voorbeeld

Het maken van een website is geen eenvoudig klusje. Allereerst dient uw plan voorzien te worden van een goede structuur om daarna te vullen met content. We zullen de site in sommige gevallen eerst schetsen, zodat u het hele plan ook kunt zien. Twijfelt u nog over bepaalde keuzes? Vraag dan vrijblijvend advies aan via het contact formulier.

Een website is niet binnen een dag gereed. Houdt er rekening mee dat het 1 tot 2 weken kan duren om de website te maken en te vullen voor een zo goed mogelijk resultaat. Daarna duurt het ook even voordat de teksten in Google staan. Google heeft tijd nodig om de website goed in kaart te brengen.

Heeft u al een website, maar wilt u deze laten verbeteren? Vermeld u dit dan in uw contact aanvraag. Want dan hebben we een andere aanpak.

prijsindicatie aanvragen
nieuwe-website-laten-maken-velocity