• Experts in online groei

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Website laten maken2024-01-31T11:07:33+00:00

Website laten maken

Kies voor een strategische website die vindbaar is en verkoopt!

Bij Velocity Marketing focussen we op wat werkt. Bij het maken van een website houden we rekening met uw doelen en versterken we uw merk!

website laten maken - creatieve mensen
Google ads homepagina afbeelding

Expert in strategische websites

Een website laten maken door Velocity Marketing biedt u veel opties. We bouwen strategische websites in alle soorten en maten. Bovendien houden we rekening met verschillende belangrijke factoren. Ook kijken we goed naar uw doelen en klanten. Zo kunnen we er namelijk voor zorgen dat uw website niet alleen mooi is. Maar dat u ook uw doelen haalt en door uw klanten wordt gevonden.

Tio Velocity 2023 327

Verleg de grenzen van morgen, vandaag nog!

Website laten maken Nanne & Kevin

Ontvang binnen 24 uur een website offerte

Bij Velocity Marketing maken we geheel kosteloos & vrijblijvend een offerte om u te helpen met oriënteren.

Waar we bij Velocity extra aandacht aan besteden:

Conversie gericht design

Bij Velocity Marketing realiseren we converterende websites. Dat doen we door een goed doordacht plan te maken op basis van uw wensen en doelstellingen.

Datagedreven & Resultaatgericht
Alles op één plek
SEA & SEO vriendelijk

Schets van website

Verbeterde ervaringen

We maken websites niet alleen mooi. Ervaring, conversie en gedrag vinden we ook belangrijk. Data, daar houden we van! Met de juiste kennis zorgen we ervoor dat u bepaalt wat uw bezoekers doen en zien!

Geen verborgen kosten
Op maat gemaakt
Eenvoudig zelf aan te passen

ux en ui - design op telefoon

Geschikt voor elk apparaat

Voor elke website werken we met verschillende ontwerpen die we op 2 tot 3 manieren toepassen. Zo kunnen we gebruikers op verschillende apparaten elk een unieke website-beleving geven. Bovendien kunnen we er zo voor zorgen dat mobiel en desktop naadloos in elkaar overlopen.

multi-device-website-laten-maken

Een basis voor succes

Met een snelle en strakke website heeft u een sterke basis. Door met verschillende facetten rekening te houden, zoals; marketing, design, techniek en doelgerichtheid. Bouwen we unieke en krachtige websites. Overweegt u om een website te laten maken? Dan vertellen we u graag hoe we altijd de kwaliteit hoog houden.

Nederlandse wijnboer website voorbeeld

Recente websites

Dijkstaete Properties website
Nederlandse wijnboer website
Budgetstoffen website

Bezoekers vroegen ook

Optimaliseren jullie mijn website ook voor conversies?2022-10-05T14:33:46+00:00

Ja, wij optimaliseren heel vaak websites voor meer conversies. We noemen dat ook wel CRO (Conversion Rate Optimization). Met de juiste tools kijken wij naar het website gedrag van de bezoeker, om hier gericht op in te spelen. Binnen onze Google Advertenties kijken wij ook altijd naar de betreffende landingspagina, het zou natuurlijk zonde zijn conversies op uw website te verliezen.

Kunnen jullie een bestaande website aanpassen/verbeteren?2023-06-02T13:11:20+00:00

Wanneer er sprake is van een bestaande WordPress website kunnen wij dit zeer goed aanpassen/verbeteren. Is dit geen WordPress website? Dan zullen wij met onze partners kijken naar de beste oplossing om uw website te laten verbeteren. Belangrijk bij het aanpassen van een nieuwe website is het in tact houden van goed staande functionaliteiten, SEO en technologieën, hier houden wij dan ook altijd rekening mee.

 

Wil je weten of wij ook websites onderhouden? Bekijk het antwoord hier!

Onderhouden jullie ook websites?2023-06-02T13:08:12+00:00

Ja, na het bouwen van een website kunt u uw website door ons laten beheren en/of onderhouden. Dit kan al vanaf een laag tarief per maand. Beheer en onderhoud van uw website zorgt er voor dat uw website altijd goed blijft werken en up-to-date is!

 

Wil je weten of wij een bestaande website aanpassen/verbeteren? Bekijk het antwoord hier!

Is mijn nieuwe website mobielvriendelijk?2022-08-26T11:39:18+00:00

Gezien er tegenwoordig meer mobiele bezoekers dan desktop bezoekers zijn op het internet is het onze standaard om mobiel vriendelijke website vorm te geven.

Hoe lang duurt het maken van mijn website?2023-06-02T13:29:47+00:00

Het maken van een website bedraagt na het overeenkomen van een duidelijke afspraak zo’n 2 tot 4 weken. We zetten de website in een draft versie klaar om hier samen doorheen te lopen in een gesprek. In de opvolgende 1 a 2 weken zullen wij eventuele feedback verwerken, waarna de website live gezet kan worden.

 

Wil je weten hoelang het duurt voordat SEO werkt? Bekijk het antwoord hier!

Recente blogs over Webdesign

  • performance max

Hoe adverteer je optimaal met Performance Max?

Wil je jouw advertentiecampagnes nog beter laten functioneren? Daar kan deze blog je bij helpen. Performance Max biedt een krachtige manier om jouw doelgroep effectief te bereiken en conversies te stimuleren. In deze uitgebreide gids [...]

  • pinterest

Hoe werken Pinterest Promoted Pins?

Pinterest is een visueel ontdekkingsplatform. Het biedt een unieke kans voor adverteerders om hun producten en diensten in de schijnwerpers te zetten. Met de introductie van Promoted Pins kunnen merken hun bereik vergroten en zich [...]

Website mogelijkheden

U kunt uw website op meerdere manieren laten maken. De meest bekende websites zijn zakelijke websites. Veel bedrijven houden het bij een overzichtelijke website. Dit geeft uw bedrijf een rustige uitstraling. Maar wist u dat het juist goed is om een eigen stijl te hebben. Een website kan in verschillende stijlen worden gemaakt. Ook kunnen we meerdere soorten websites voor u maken. Dit doen we, zodat we voor elk bedrijf een unieke website kunnen maken.

WordPress Website laten maken

Er zijn verschillende soorten websites. Denk aan persoonlijke websites, bedrijfswebsites, webshops, educatieve websites en meer. Sommige websites zijn er om informatie te geven. Terwijl andere vooral gericht zijn op verkoop. Er zijn natuurlijk nog veel meer categorieën. Toch hoeft de opbouw en de structuur niet altijd helemaal van de grond gemaakt te worden. Veel van deze websites worden gemaakt in WordPress. Als u er voor kiest om uw een WordPress website te laten maken. Dan geniet u van verschillende voordelen. Namelijk;

  • Iedereen kan WordPress gebruiken:
  • Het is makkelijk om snel dingen te veranderen;
  • WordPress is vriendelijk en makkelijk te gebruiken;
  • Er zijn veel gratis plugins die aan een website kunnen worden toegevoegd;
  • WordPress is zoekmachine vriendelijk. Dat wil zeggen dat Google de site goed kan lezen;
  • WordPress is heel flexibel.

Website laten maken met een doel

Het is van groot belang dat uw website een doel heeft. Het is namelijk zo dat alles hier mee staat of valt. Als u vanuit een doel denkt. Dan is het makkelijker om de website inhoud te geven. Bovendien kunt u zo ook goed de structuur van de website bepalen. Met een goede structuur en goede inhoud heeft u een sterke website. Ook voor bezoekers is het belangrijk om een doel te hebben. Zodra bezoekers bij u komen hebben ze sturing. Als uw website een doel heeft. Dan bent u op weg naar een goede website.

De navigatie binnen uw website

De navigatiestructuur van een website valt meestal niet op, maar is wel heel belangrijk. Als de structuur niet goed is. Dan hebben bezoekers moeite met het vinden van informatie die ze zoeken en verlaten ze de website voordat ze iets hebben bereikt. Met goede navigatie, loopt u minder klanten mis.
Niet alleen vinden bezoekers snel informatie. U kunt ook paden maken waarop de bezoekers door uw site gaan, zoals een verkoop funnel. Met de juiste paden, verhogen we de waarde van uw bezoekers. Ook kunt u zo beter ontdekken wat uw bezoekers willen op uw site. Dit geeft u net wat meer controle en kan bijvoorbeeld net weer leiden tot meer behaalde doelen. Bijkomend voordeel? Ook uw kosten voor advertenties zijn lager. Want Google laat goede websites minder betalen voor een klik.

De gebruiksvriendelijkheid van uw website

Om bezoekers zo min mogelijk te laten nadenken. Is het belangrijk dat bezoekers snel weten wat uw product of dienst is. Ook laten we bezoekers snel weten wat uw voordelen zijn. Hiermee maken we het bezoekers lastig om uw product of dienst te laten liggen. Daarnaast is het goed om een strakke structuur en toegespitste inhoud te tonen. Doordat mensen het moeilijk vinden om keuzes te maken. Maken we dit proces eenvoudig. Dit doen we bijvoorbeeld door; simpele formulieren en een eenvoudig menu. Andere manieren waarop we websites vriendelijk maken zijn; vette koppen, makkelijke teksten en duidelijke opsommingen.

Ga naar de bovenkant