• Meer online resultaat

 • Datagedreven marketing

 • Beoordeeld met een 9.8

Website laten maken2024-05-16T07:26:34+00:00

Website laten maken, een website die met je mee groeit

 • Geen technische zorgen

 • Een website die resultaten oplevert

 • Onbeperkt creatieve mogelijkheden

website laten maken
review foto Dirc Olde
★★★★★
Ondernemers met een passie voor het vak. Weten waar ze het over hebben en zijn ontzettend flexibel. Aanrader!
Dirc Olde - PUUR! Vloeren
★★★★★
Ondernemers met een passie voor het vak. Weten waar ze het over hebben en zijn ontzettend flexibel. Aanrader!
Dirc Olde - PUUR! Vloeren
review foto Dirc Olde

Deze bedrijven hebben een aantrekkelijke en functionele website ontwikkeld

Samen met Velocity Marketing

WordPress website laten maken
WordPress website laten maken
WordPress website laten maken

Word begrepen door je klanten

Een professioneel ontworpen website is erg belangrijk om jouw bedrijf effectief te presenteren aan jouw doelgroep. Bij Velocity Marketing maken we websites die er niet alleen mooi uitzien, maar ook functioneel en gemakkelijk te navigeren zijn. Door gebruik te maken van duidelijke en overtuigende content zorgen we ervoor dat jouw boodschap ook echt overkomt bij jouw doelgroep. Met onze expertise in webdesign en gebruikerservaring kunnen we een website creëren die de juiste indruk achterlaat en jouw bedrijf helpt te groeien.

website laten maken team velocity
Website laten maken
Website laten maken

Transformeer je merk!

Het transformeren van je merk is cruciaal in de steeds veranderende online wereld. Met behulp van de nieuwste trends kunnen we meer personalisatie bieden, waardoor jouw merk zich beter kan aanpassen aan behoeften en voorkeuren van jouw klanten. Met een sterke online website ben je niet langer beperkt tot lokale klanten, maar kun je jouw merk beter uitdragen en een groter publiek aanspreken.

 • Meer personalisatie door constante innovatie

 • Het aantal internetgebruikers groeit

 • Wereldwijd bereikbaar

nieuwe website laten maken -velocity marketing

Succes is geen toeval, het is gepland

Bij ons kun je rekenen op een gestructureerde aanpak voor het realiseren van jouw website. Onze stappen zijn:

In de eerste fase bespreken we uitgebreid jouw doelen, wensen en ambities voor jouw website. We analyseren grondig jouw doelgroep en concurrentie om een strategie te ontwikkelen die jouw merk het beste vertegenwoordigt en jouw doelstellingen ook daadwerkelijk ondersteunt.

Het ervaren team van Velocity Marketing gaat aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van een website die perfect aansluit bij jouw merk en doelstellingen. We zorgen voor een gebruiksvriendelijke interface, mooi design en de beste functionaliteit, zodat jouw website jouw merk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

Na de ontwikkeling van jouw website ontvang je de eerste versie van jouw website voor feedback. We luisteren naar jouw suggesties en voeren waar nodig aanpassingen door om ervoor te zorgen dat de website volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Na de goedkeuring lanceren we de website en zorgen we voor een fijne overgang naar het online platform.

nieuwe website laten maken -velocity marketing

Ervaringen met Velocity Marketing

Voordelen van een website laten maken bij Velocity Marketing

Jarenlang ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring en hebben al voor verschillende klanten een nieuwe website gebouwd.

Maatwerk

Ieder bedrijf is uniek. Daarom ontwikkelen we altijd op maat gemaakte websites. 

Transparantie

We houden je nauw op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en delen alle updates.

SEO-optimalisatie

Onze Shopify websites SEO-geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor jouw website direct gemakkelijk gevonden wordt door potentiële klanten.

Resultaatgericht

Ons ultieme doel is om jouw bedrijf te helpen groeien en online succes te behalen door het maken van een professionele website.

Digitale marketing expertise

We hebben uitgebreide expertise in niet alleen webdesign, maar ook in marketing. We helpen jou om de online aanwezigheid van je website te versterken.

Ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring en hebben al voor verschillende klanten een nieuwe website gebouwd.

Maatwerk

Ieder bedrijf is uniek. Daarom ontwikkelen we altijd op maat gemaakte websites

Transparantie

We houden je nauw op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en delen alle updates.

SEO-optimalisatie

Onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor jouw website direct gemakkelijk gevonden wordt door potentiële klanten. 

Resultaatgericht

Ons ultieme doel is om jouw bedrijf te helpen groeien en online succes te behalen door het maken van een professionele website.

Digitale marketing expertise

We hebben uitgebreide expertise in niet alleen webdesign, maar ook in marketing. We helpen jou om de online aanwezigheid van je website te versterken.

Anderen vroegen ook:

Hoe kan ik mijn website promoten nadat deze is gelanceerd?2024-04-25T09:34:49+00:00

Na het lanceren van je website zijn er verschillende manieren om het te promoten, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), sociale media management, e-mailmarketing, betaalde advertenties en contentmarketing. Het is belangrijk om een marketingstrategie te ontwikkelen die aansluit bij je doelgroep en zakelijke doelstellingen.

Moet ik technische kennis hebben om een website te laten maken?2024-04-25T09:34:17+00:00

Nee, je hoeft geen technische kennis te hebben om een website te laten maken. Een ervaren web ontwikkelaar kan het hele proces voor je beheren, van het ontwerpen van de lay-out tot het implementeren van functies en het optimaliseren van de site voor zoekmachines.

Hoelang duurt het om een website te laten maken?2024-04-25T09:33:32+00:00

De tijd die nodig is om een website te laten maken, hangt af van de complexiteit van het project, de beschikbaarheid van content en feedback, en de snelheid van de web ontwikkelaar. Over het algemeen kan het proces enkele weken tot enkele maanden duren.

Hoeveel kost het laten maken van een website?2024-04-25T09:32:46+00:00

De kosten voor het laten maken van een website kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de complexiteit van het ontwerp, de functionaliteit, het platform en de hoeveelheid maatwerkwerk dat vereist is. Het is het beste om een offerte aan te vragen bij verschillende web ontwikkelaars om een goed beeld te krijgen van de mogelijke kosten.

over velocity marketing
over velocity marketing

Meer dan alleen een marketing partner

Alles is mogelijk, zolang je maar durft. Met behulp van Velocity Marketing kun je ZIJN wie je hoort te zijn. We helpen, inspireren en ondersteunen om groots te denken en groots te doen. Dit doen vanuit vertrouwen, innovatie en broederschap.

Kies voor Velocity Marketing en doorbreek jouw marketing plafond. Met onze betrouwbare en effectieve factoren draai je moeiteloos aan de juiste marketingknoppen. Op die manier maak je maximaal gebruik van je groeipotentieel en marketingbudget.

Expert in strategische websites

Een website laten maken door Velocity Marketing biedt u veel opties. We bouwen strategische websites in alle soorten en maten. Bovendien houden we rekening met verschillende belangrijke factoren. Ook kijken we goed naar uw doelen en klanten. Zo kunnen we er namelijk voor zorgen dat uw website niet alleen mooi is. Maar dat u ook uw doelen haalt en door uw klanten wordt gevonden.

Tio Velocity 2023 327

Een website laten maken door Velocity Marketing

Bij Velocity Marketing helpen we bedrijven met het ontwikkelen van een professionele website. Wil je graag een nieuwe website laten maken? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen en wil je graag hulp van een professionele marketingpartner?  

We bieden op maat gemaakte webdesign oplossingen die niet alleen indruk maken, maar ook resultaten opleveren.

We begrijpen dat een succesvolle website laten maken meer is dan alleen een mooi ontwerp. Daarom zorgen wij ervoor dat onze webdesigns niet alleen mooi zijn, maar ook zo zijn ontworpen dat je: 

 1. De pagina’s zo ingericht zijn dat je eenvoudig goede resultaten kan behalen op SEO-gebied. 
 2. Eenvoudig te bedienen is voor mensen zonder ervaring, pas zelfstandig content aan of voeg elementen toe op de website die jij belangrijk vindt. 
 3. Webdesigns die worden ontwikkeld met een sterke focus op marketing principes, zoals: strategische call-to-action knoppen, formulieren en andere elementen die gebruikers aanmoedigen om actie te ondernemen.

ONTDEK WAT WE KUNNEN

Samen bouwen we aan een uniek netwerk van ondernemers, bedrijven en individuen om de grenzen van morgen te verleggen. Wil je hierbij horen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Ga naar de bovenkant