Website laten maken Den Haag

Website laten maken Den Haag gezocht?

Wij zijn gespecialiseerd in websites bouwen. Vandaar dat we bij Velocity Marketing al meerdere websites hebben gebouwd voor verschillende bedrijven. Bovendien zorgen wij er ook voor dat onze websites ook goed presteren. Dit verzorgen wij door de websites door te nemen met onze marketeers. Hierdoor verzekeren we dat uw website online succes gaat behalen. We zorgen ervoor dat de website op maat wordt gemaakt voor google.

WordPress website laten maken

De websites worden gemaakt in WordPress. We maken gebruik van de grootste en leidende CMS in de wereld. Om webshops te maken gebruiken we de Woocommerce plugin. Door gebruik te maken van deze systemen zorgen we ervoor dat u altijd up-to-date bent. Al meerdere ondernemers uit Den Haag en omstreken hebben hun website bij ons laten bouwen. De verschillende soorten websites die we maken: 

 • Corporate website
 • Systeem of webapplicatie
 • Webwinkel / webshop / E-commerce
 • E-learning website
 • Project website
 • Vacature website
Kantoorpanden gelegen in een stad
weg tussen de wijngaarden

Stap 1: De strategie uitwerken. 

De basis voor een goed presterende website wordt gelegd. Naar aanleiding van uw doelen zullen wij een strategie voor u uitwerken om die te behalen. 

Stap 2: Het ontwerp van de website. 

De website wordt voor het eerst ontworpen en in elkaar gezet. We zorgen dat alle navigatie binnen uw website correct ingesteld is. Hiernaast zullen we zorgen dat alle functies binnen de website goed geïmplementeerd zijn. 

Stap 3: Het testen van de website

Het testen van de website begint nadat het ontwerpen af is. We zorgen ervoor dat alles word nagekeken en up-to-date is. Alle functionaliteiten moeten goed op elkaar afgestemd zijn. 

 

Stap 4: Het opleveren van de website

De website wordt na uw toestemming online gezet. Vanaf dat moment wordt het verzamelen van data begonnen. Deze data zet je in om de website te optimaliseren en het aantal bezoekers op uw website te verhogen. Dit kan door de inzet van online marketing diensten. Wij adviseren u hier graag in. 

Stap 5: (Zoekmachine) Optimalisatie en het onderhouden van de website

De data die verzameld word, gebruiken we om te optimaliseren voor Google. Hierdoor word je beter vindbaar en sta je hoger in de zoekresultaten. Ten slotte zorgen we voor een volledige up-to-date en beveiligde website

 • Vaste prijs

  Wij zorgen dat u precies weet waar u aan toe bent. Daarom zorgen we voor een duidelijk prijsoverzicht van het hele project. Dit omvat advies over hoe u online marketing het beste kunt inzetten.

 • Maatwerk

  Maatwerk staat bij ons voorop. Hierdoor kunnen wij altijd een website maken die aan uw wensen voldoet. Zo kunnen wij uw website optimaal ontwikkelen. Op deze manier kunt u nieuwe functies en verschillende ontwerpen toevoegen. Zo blijft u flexibel.

 • Optimalisatie van website

  Met de expertise die we in huis hebben, kunnen we uw website bouwen en goed laten werken. Zo weet je zeker dat je website keer op keer wordt geoptimaliseerd. Dit zal je helpen al je doelen te bereiken.

Wilt u uw website laten maken in Den Haag?

Het maken van een website is geen eenvoudig klusje. Allereerst dient uw plan voorzien te worden van een goede structuur om daarna te vullen met content. We zullen de site in sommige gevallen eerst schetsen, zodat u het hele plan ook kunt zien. Twijfelt u nog over bepaalde keuzes? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan hieronder.

Een website is niet binnen een dag gereed. Houdt er rekening mee dat het 1 tot 2 weken kan duren om de website te maken en te vullen voor een zo goed mogelijk resultaat. Daarna duurt het ook even voordat de teksten in Google staan. Google heeft tijd nodig om de website goed in kaart te brengen.

Kevin en bram in het donker