Website laten maken Utrecht

Website laten maken Utrecht gezocht?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken prachtige websites voor verschillende bedrijven. Daarnaast zorgen wij er voor dat het ook een goed presterende website is. Door samen te werken met onze online marketeers zorgen we voor jouw online succes. Een perfecte website gemaakt voor Google. Een website die jou zichtbare resultaten gaat opleveren.

WordPress website laten maken

Wij bouwen onze websites altijd in WordPress. WordPress is de marktleider in de wereld qua CMS systeem. Voor webshops integreren wij de Woocommerce plugin. Met deze systemen zorg je er voor dat je altijd voor loopt op alle trends en ontwikkelingen. Al veel ondernemers uit Utrecht en omstreken hebben websites bij ons laten bouwen. De soorten websites die we maken zijn:

 • Corporate website
 • Systeem of webapplicatie
 • Webwinkel / webshop / E-commerce
 • E-learning website
 • Project website
 • Vacature website
Utrecht city center
Pijl naar voren
Stap 1: De strategie uitwerken.

Zo leg je de basis voor een goed werkende WordPress website. In het eerste gesprek bepalen we ook de doelen die u wilt bereiken op uw nieuwe website.

Stap 2: Het ontwerp van de website.

De eerste versie van de website is gemaakt. We zorgen ervoor dat uw website navigatie correct is ingesteld. En dat alle functies correct zijn geïmplementeerd.

Stap 3: Het testen van de website.

Nu uw website ontworpen is, is het tijd om de website te testen. We zorgen dat uw website up-to-date is. En dat alle functies correct zijn ingesteld.

Stap 4: Het opleveren van de website.

De website word nu online gezet. U kunt nu beginnen met het verzamelen van gegevens. Met deze gegevens kunnen we het aantal bezoekers van uw website verder verhogen. Door middel van de inzet van andere online marketing diensten.

Stap 5: (Zoekmachine) Optimalisatie en het onderhouden van de website.

Door middel van de data die binnenkomt kunnen we aanpassingen maken om hoger in Google te komen. Ook zorgen we er voor dat de website veilig en up-to-date blijft. 

 • Vaste prijs

  U wilt natuurlijk weten waar u aan toe bent. Daarom hanteren wij een vaste prijs voor het hele project. Wij zullen u dan hierin ook adviseren hoe je het beste online marketing in kunt zetten.

 • Maatwerk

  Alle websites die wij maken zijn maatwerk. Op deze manier kunnen wij het beste uw site uitbouwen. Volledig naar uw wensen. Als er nieuwe functies of een ander design toegevoegd moet worden, is dat geen probleem.

 • Optimalisatie van website

  Wij hebben de expertise en ervaring in huis over hoe we een goed presterende website kunnen bouwen. We kunnen dus continu blijven door optimaliseren om uw doelen te behalen.

Wilt u uw website laten maken in Utrecht?

Het maken van een website is geen eenvoudig klusje. Allereerst dient uw plan voorzien te worden van een goede structuur om daarna te vullen met content. We zullen de site in sommige gevallen eerst schetsen, zodat u het hele plan ook kunt zien. Twijfelt u nog over bepaalde keuzes? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan hieronder.

Een website is niet binnen een dag gereed. Houdt er rekening mee dat het 1 tot 2 weken kan duren om de website te maken en te vullen voor een zo goed mogelijk resultaat. Daarna duurt het ook even voordat de teksten in Google staan. Google heeft tijd nodig om de website goed in kaart te brengen.

Uitleg op een whiteboard