• Experts in online groei

  • Datagedreven Marketing
  • Beoordeeld met een 9.8

TikTok Marketing2023-01-06T10:37:56+00:00

TikTok Marketing

Verbreed uw digitale bereik en bereik nieuwe doelgroepen met TikTok Marketing.

Door de flexibiliteit van het algoritme van TikTok is het een platform dat zeer geschikt is voor online marketing. U bereikt er uw doelgroep tot in detail. Zo stimuleert u verkopen, loyaliteit en betrouwbaarheid.

Tiktok marketing-telefoon
Google ads homepagina afbeelding

Begin met TikTok Marketing

Door de snelle groei van TikTok liggen er veel kansen om er nieuwe klanten mee te bereiken. Met meer dan één miljard gebruikers en een continue groei is TikTok uw investering waard. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tiktok logo

Doelen die we realiseren met Google 

Meer Websiteverkeer
Merkbekendheid Verhogen
Verkopen Verhogen
Applicatie Promoten
Social Branding
Organisch Verkeer
Loyaliteit Opbouwen
Authenticiteit Opbouwen
Niche Targeting

Meer Websiteverkeer

Merkbekendheid Verhogen

Verkopen Verhogen

Applicatie Promoten

Social Branding

Organisch Verkeer

Loyaliteit Opbouwen

Authenticiteit Opbouwen

Niche Targeting

Waarom TikTok marketing? (2022)

Een van de grootste voordelen van marketing met TikTok is het grote bereik. Zo kun je als bedrijf heel goed een boodschap verspreiden. Bovendien kun je snel en effectief nieuwe klanten bereiken op het platform.

tiktok gebruikers
tiktok dagelijks gebruik

TikTok marketing kanalen

TikTok Organic

TikTok is hard op weg een van de meest populaire sociale medianetwerken te worden en het is een hulpmiddel van onschatbare waarde voor bedrijven die wat creativiteit en plezier aan hun marketingplannen willen toevoegen.

TikTok organic
Tiktok advertising-burger

TikTok Advertising

Met TikTok Advertising helpen je met het vergroten van de merkbekendheid. Maar ook met het targeten van nieuwe doelgroepen. Er zijn veel strategische voordelen verbonden aan het gebruik van het platform.

Bezoekers vroegen ook

Hoe werkt adverteren op TikTok?2023-03-04T13:10:22+00:00

Adverteren op TikTok kan op verschillende manieren. Zo heb je de volgende advertentie vormen:

  • Topview
  • Brand take-overs
  • In-Feed Ads
  • Branded Hashtag Challenge
  • Branded Effects

Advertenties kunnen zowel direct worden gedraaid op posts als via het ad centrum van TikT0k. Meer over tiktok vind je in ons blog Adverteren op TikTok.

Hoeveel kost een TikTok advertentie?2023-03-04T12:50:49+00:00

Het promoten van een bericht op TikTok kan voor ieder gewenst bedrag. Wanneer er een advertentiecampagne wordt aangemaakt dient er echter een minimaal budget van €50 worden uitgegeven of een bedrag van €10 per dag worden uitgegeven.

Waarom beginnen met TikTok Marketing?2023-03-04T13:03:12+00:00

TikTok is een nieuw sociale media platform met een immens bereik. Door het sneeuwbal effect dat het creëert op onder andere de ‘For You’ page is het organische bereik erg groot. Bovendien is adverteren op TikTok ten opzichte van andere sociale kanalen nog relatief goedkoop. TikTok is een platform dat gemaakt is om te inspireren, hier kan dan ook goed gebruik van worden gemaakt. Daarnaast heeft het platform een 15% hoger engagement ratio dan andere sociale platformen.

Recente blogs over Social Media Marketing

  • Instagram Shopping voorbeeld

Instagram Shopping: alle knowhows op een rij!

Je hebt vast wel eens een Instagram Shopping bericht gezien waarbij je plots een tag te zien kreeg die naar een product linkte. Sinds 2018 werd deze mogelijkheid beschikbaar in Nederland. Dit bracht een grote [...]

  • Pinterest voor bedrijven verschillende pins

Pinterest voor bedrijven: tips en voordelen

Het snelgroeiende platform Pinterest biedt enorm veel voordelen voor bedrijven en niet iedereen weet dit! Wij nemen je mee naar de informatie achter dit interessante platform en vertellen je hoe je dit slim kunt inzetten. [...]

De voordelen van TikTok

TikTok is een social media platform voor het maken en delen van korte video’s. Het wordt voornamelijk gebruikt door jongere generaties om vermakelijke inhoud te maken, humor te vinden in alledaagse situaties en interesses zoals mode, muziek en meer te verkennen.

Verhoog zichtbaarheid & Geloofwaardigheid

Met het groeiende gebruikersbestand biedt TikTok bedrijven een geweldige kans om hun zichtbaarheid te vergroten en meer vertrouwen te winnen in de ogen van consumenten. Door middel van creatieve inhoud kunnen bedrijven hun producten of diensten op een unieke manier onder de aandacht brengen en merkbekendheid en loyaliteit opbouwen. Bovendien kan het verschijnen in populaire video’s en hashtag-uitdagingen helpen om de herkenning van uw merk bij een groter publiek te vergroten.

Bereik Generatie Z

Gezien de kracht van het TikTok-platform hebben bedrijven een geweldige kans om Gen Z en jongere millenials te bereiken met zeer gesegmenteerde inhoud. Het creëren van inhoud die resoneert met een jonger publiek is de sleutel tot succes op het platform, omdat het merken een alternatieve manier biedt om hun gewenste doelgroep te bereiken door middel van interactieve en boeiende video’s. Met innovatieve ideeën en boeiende beelden kan uw merk zichtbaarder worden en een grotere band opbouwen met de consumenten van deze generatie.

Veel potentie voor een hoge ROI

Veel bedrijven schrikken TikTok terug vanwege de lagere aantallen; het kan echter uiterst efficiënt zijn voor het behalen van een positief rendement op investering (ROI). Er is zelfs waargenomen dat merken meer betrokkenheid bij hun campagnes hebben gezien bij het gebruik van TikTok. Dit komt door de zeer creatieve inhoud van video’s die het publiek vermaakt en betrokken houdt, wat resulteert in een hogere mate van merkherinnering. Met realtime analyses die beschikbaar zijn via het platform, kunt u gebruikersinteracties volgen om de campagne prestaties nauwkeurig te beoordelen en aanpassingen te maken op basis van die resultaten.

Werk samen met TikTok influencers

Influencer marketing kan een geweldige manier zijn om uw bereik te vergroten en de naamsbekendheid op TikTok te vergroten. Werken met influencers kan nieuwe kansen bieden om doelgroepen te targeten die voorheen niet in overweging werden genomen. Met het gebruik van hashtags worden campagnes beter zichtbaar en reiken ze verder dan ooit tevoren. Bovendien kunnen influencers op maat gemaakte inhoud bieden die aantrekkelijk is voor volgers, wat resulteert in meer betrokkenheid, conversies en verkopen.

Ga naar de bovenkant