• Experts in online groei

 • Datagedreven marketing

 • Beoordeeld met een 9.8

SEO marketing2022-12-29T09:33:10+00:00

SEO marketing

Zet SEO marketing in voor meer organische bezoekers op uw website!

Net als met SEA zorgt u met SEO (zoekmachine optimalisatie) voor manifeste bezoekers op uw website. Dit doen we door hoge posities in Google en andere zoekmachines te pakken!

seo marketing resultaten
Google ads homepagina afbeelding

SEO marketing optimaliseren

Overweegt u om seo in te zetten voor uw bedrijf? Of bent u hier misschien al mee bezig maar weet u nog niet zo goed hoe u uw prestaties maximaliseert? Dan helpen we u graag. We zijn in staat om zowel een ijzersterke strategie te maken als de implementatie te doen

Vraag een gratis SEO groeiscan aan t.w.v. €350,-

SEO marketing Google Partner

Doelen die we realiseren met SEO marketing

vinkje blauw wit Manifeste Bezoekers
vinkje blauw wit Duurzame groei
vinkje blauw wit Verkopen Verhogen
vinkje blauw wit Online zichtbaarheid
vinkje blauw wit Leads genereren
vinkje blauw wit SEA versterken
vinkje blauw witAutoriteit verhogen
vinkje blauw wit Vindbaar zijn
vinkje blauw wit Niche Targeting

Manifeste Website Bezoekers

Duurzame groei

Verkopen Verhogen

Online zichtbaarheid

Leads Genereren

SEA versterken

Autoriteit Verhogen

Vindbaar zijn

Niche Targeting

Waarom SEO marketing?

Met Search Engine Optimization (SEO), optimaliseert u uw website voor uw bezoekers én voor Google. Met SEO verdient u als het ware organisch zoekverkeer, door hoger in Google terecht te komen.

SEO marketing zoekopdrachten
SEO marketing resultaten
SEO marketing gemiddelde conversieratio op google ads

SEO Marketing Uitbesteden

SEO Marketing Uitbesteden

SEO door Velocity Marketing

 • Echte SEO Specialisten
 • Resultaatgericht & Datagedreven
 • Gecertficieerd Google Partner
 • Volledig inzicht in Zoekmachines
 • Op de hoogte van de nieuwste trends
 • Alles onder één dak
adverteren op Google telefoon
SEO marketing specialisten

Beginnen met SEO

SEO marketing is een krachtige manier om de zichtbaarheid te vergroten, leads te genereren en websiteverkeer te genereren. Bij Velocity Marketing zijn we gespecialiseerd in het totaalpakket van SEO. Denk bijvoorbeeld aan de zoekwoordonderzoek, content, techniek en linkbuilding bij het verbeteren en beginnen met SEO.

Bezoekers vroegen ook

Heb ik Google My Business nodig voor SEO?2022-10-05T15:02:46+00:00

Ja, met Google My Business kunt u reviews genereren. Reviews zijn buiten een goede website en een goede Domain Authority zeer belangrijk voor uw SEO resultaten.

Geven jullie garanties?2023-06-02T13:14:32+00:00

Nee, dit kunnen wij niet geven. Wij kunnen helaas niet inzien of u daadwerkelijk op nummer 1 komt te staan, dit bepaalt alleen Google zelf. Wij optimaliseren uw website dusdanig om hoger komen te staan dan uw concurrentie. Echter gaat Google uiteindelijk over de rangschikking.

 

Wat als ik niet tevreden ben? Bekijk hier het antwoord!

Wat kan ik zelf doen voor de verbetering van mijn SEO?2022-08-26T11:42:34+00:00

Belangrijk is om goed op een rij te hebben wat uw wensen en bedoelingen met SEO zijn. Waar wilt u heen? Welke doelgroep wilt u bereiken? Bovendien kunt u onderwerpen voor belangrijke teksten aanleveren, zelf de teksten al schrijven of direct teksten plaatsen om uw SEO al een start te geven.

Hoe lang duurt het voor SEO werkt?2023-06-02T13:31:43+00:00

Het duurt enkele maanden voordat SEO pagina’s geïndexeerd zijn. De resultaten die u krijgt zijn afhankelijk van zoekwoorden en concurrentie. Dit kan weken, tot maanden en zelfs jaren duren. Bovendien is het belangrijk om goedlopende SEO pagina’s continue bij te schaven om ook blijvend te scoren. Daarnaast is het blijven creëren van content doormiddel van bijvoorbeeld bloggen zeer belangrijk om je website relevant te houden.

 

Wil je weten hoelang het duurt om een website te maken? Bekijk het antwoord hier!

Hoe kom ik hoog in Google te staan?2022-10-05T14:48:43+00:00

Google geeft websites die informatie geven, een autoriteit zijn en betrouwbaar zijn voorrang. Dit zijn dan ook de drie onderwerpen waar op gelet dient te worden met een SEO strategie. Zo kun je kwalitatieve en informatie teksten schrijven voor u doelgroep, gebruik maken van backlinks om uw website DA (Domain Authority) te verhogen en reviews genereren in Google zorgen voor een hogere Google positie.

Wat zijn de basis regels voor SEO?2022-10-05T15:00:32+00:00

De basisregels voor SEO kunnen wij in 9 punten uitleggen.

 • Gebruik 1 focus zoekwoord per pagina.
 • Zorg voor een SEO proof URL.
 • Leesbaarheid van uw teksten is zeer belangrijk.
 • Zorg voor een goede opbouw van uw tekst.
 • De snelheid van uw website speelt een grote rol.
 • Gebruik afbeeldingen.
 • Doe aan technische optimalisatie.
 • Pas lokale SEO toe.
 • Gebruik een SSL certificaat voor uw website.

SEO uitbesteden? Neem contact met ons op.

Recente blogs over SEO

 • zoekwoorden onderzoeken met semrush

Krijg diepgaand inzicht in SEMrush!

Wat is SEMrush? Voordat je aan de slag gaat met SEMrush wil je natuurlijk weten waarom en wanneer je de tool kunt gebruiken. Semrush is een handige tool voor SEO & SEA onderzoek. Naast [...]

 • Bing search the web

Bing Webmaster Tools – 7 Handige tips

Bing Webmaster Tools - 7 handige tips voor je website Bing Webmaster Tools is een fantastische bron voor website-eigenaren om de online aanwezigheid te optimaliseren. Het helpt je ook om je website beter te [...]

De Fundamenten van SEO marketing

Als het gaat om SEO-marketing, is het belangrijk om een basiskennis van de grondbeginselen te hebben. Zo raakt u vertrouwt met onderwerpen als zoekwoordonderzoek, content optimalisatie, linkbuilding en analyse. Door deze facetten mee te nemen in een SEO strategie, heeft u een goede seo marketing fundering.

Strategie bepalen

Voordat u in de details van SEO-marketing duikt, is het belangrijk om een strategie te ontwikkelen die uw doelen en verwachtingen schetst. Als u weet wat u hoopt te bereiken met uw SEO-campagnes, kunt u een stappenplan maken dat zich richt op specifieke resultaten. Uw strategie moet inzicht bevatten in hoe uw doelgroep omgaat met zoekmachines en welke zoekwoorden zij gebruiken bij het zoeken naar producten of diensten die verband houden met uw bedrijf.

Uw website optimaliseren

Zodra u de relevante zoekwoorden in uw inhoud heeft geïdentificeerd en geïmplementeerd, is het tijd om uw webpagina’s te optimaliseren met inhoud van hoge kwaliteit. Zorg ervoor dat elk van uw webpagina’s informatief is en waarde biedt aan bezoekers door nuttige en boeiende artikelen te schrijven die de producten of diensten beschrijven die u aanbiedt.

Vermijd overmatig gebruik van zoekwoorden, omdat dit een negatieve invloed heeft op uw positie in zoekmachines, terwijl het ook moeilijk wordt voor lezers om de informatie op uw webpagina te begrijpen. Zorg er bovendien voor dat u in elk artikel op uw website interne links opneemt, zodat bezoekers snel en gemakkelijk gerelateerde onderwerpen kunnen vinden.

SEO resultaten monitoren

Terwijl u doorgaat met het optimaliseren van uw inhoud, is het monitoren van de prestaties van uw website van cruciaal belang. Dit is zo belanrgijk om te begrijpen hoe rankings worden beïnvloed door de wijzigingen die u aanbrengt. Door analysesoftware te gebruiken. Zoals Google Analytics, kunt u de prestaties van uw website volgen en belangrijke statistieken analyseren, waaronder paginaweergaven, bounce percentages, tijd die gebruikers op elke pagina doorbrengen en meer. Hierdoor kunt u snel delen van uw site identificeren die verbetering behoeven om de zichtbaarheid te vergroten en meer potentiële klanten te bereiken.

De juiste zoekwoorden vinden

Het identificeren en targeten van specifieke zoekwoorden is van vitaal belang als het gaat om SEO-marketing. Om de zichtbaarheid van uw website te vergroten, moet u de meest relevante en populaire zoektermen voor uw branche onderzoeken en identificeren met een hulpprogramma voor zoekwoorden, zoals Google Keyword Planner. Zodra u een lijst met trefwoorden heeft, neemt u deze op in uw inhoud met behulp van natuurlijke taal in artikelen, blogposts, titels, beschrijvingen, metatags en andere delen van uw website om de positie in de resultaten van zoekmachines te verbeteren.

Ga naar de bovenkant