• Meer online resultaat

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Linkbuilding2024-05-16T07:10:32+00:00

Verbeter het fundament van je website met Linkbuilding

  • Geef je website vleugels

  • Consistent waardevolle links

  • Verhoog je DA en DR

linkbuilding hero
★★★★★
De mannen van Velocity zijn erg gedreven én gaan voor het allerbeste resultaat. Het is een betrouwbare partij. Velocity is het voorbeeld van; doen wat je zegt.
Linn Willemsen - Inline Leadership
review foto van Linn
★★★★★
De mannen van Velocity zijn erg gedreven én gaan voor het allerbeste resultaat. Het is een betrouwbare partij. Velocity is het voorbeeld van; doen wat je zegt.
Linn Willemsen - Inline Leadership

Verhoog de impact van je SEO met linkbuilding

Met linkbuilding versterken we de autoriteit en zichtbaarheid van je website. Dit is natuurlijk cruciaal voor een succesvolle SEO-strategie. Door relevante en kwalitatieve backlinks te verkrijgen, verbeteren we jouw positie in de zoekresultaten. Daarnaast vergroten we ook de kans op organisch verkeer naar je website. Wij focussen op het verkrijgen van kwalitatieve links van gerespecteerde bronnen, waardoor jouw website beter gevonden wordt. Met onze linkbuilding diensten zorgen we ervoor dat jouw website optimaal profiteert van de kracht van zoekmachineoptimalisatie.

linkbuilding platformen voorbeeld
geef je website vleugels met linkbuilding

Geef je website vleugels!

Wil je jouw online vindbaarheid een flinke boost geven? Met onze linkbuildingdiensten helpen we je om jouw website te laten vliegen in de zoekmachines. Hierdoor genereer je meer zichtbaarheid en verkeer. Er zijn meer dan 40.000 zoekopdrachten per seconde, daarom is een sterke positie in zoekresultaten cruciaal. Door relevante en kwalitatieve backlinks te verkrijgen blijf jij je concurrentie voor.

  • Verbeterde zoekmachine ranking

  • Bouw geloofwaardigheid op
  • Verhoogde online zichtbaarheid

linkbuilding platformen voorbeeld

Verbinden met vertrouwde bronnen

Verbinden met vertrouwde bronnen is erg belangrijk voor een werkende linkbuilding strategie. Met ons stappenplan helpen we je om waardevolle en relevante backlinks op te bouwen:

Als eerste beginnen we met het vaststellen van heldere doelstellingen en groeirichtingen voor jouw linkbuilding strategie. Door te begrijpen wat je wilt bereiken en welke doelgroepen je wilt aantrekken, kunnen we een duidelijke aanpak creëren.

Daarna gaan we relevante en betrouwbare bronnen identificeren voor linkbuilding. We analyseren de autoriteit en relevantie van potentiële websites om ervoor te zorgen dat de verkregen backlinks ook daadwerkelijk waarde toevoegen aan jouw website.

Als laatste gaan we over tot de outreach en het vergaren van de daadwerkelijke links. We benaderen relevante websites en bloggers om samenwerkingen aan te gaan en waardevolle backlinks te verkrijgen. Door middel van strategische communicatie en waardevolle content streven we ernaar om de autoriteit van jouw website te versterken.

vertrouwde bronnen linkbuilding

Ervaringen met Velocity Marketing

ervaringen met linkbuilding

Voordelen van Linkbuilding bij Velocity Marketing

Verbeterde rankings

Door kwalitatieve backlinks te verkrijgen, verbeteren we de positie van je website in zoekresultaten.

Verbeterde zichtbaarheid

Linkbuilding vergroot de online zichtbaarheid van je website, waardoor je een groter en breder publiek kunt bereiken.

Meer autoriteit

Door te linken naar betrouwbare bronnen en zelf waardevolle backlinks te verkrijgen, vergroot je de geloofwaardigheid en autoriteit van je website.

Hogere conversieratio’s

Hoogwaardige backlinks leiden niet alleen tot meer verkeer, maar ook tot een hogere conversieratio, omdat ze doelgerichte bezoekers aantrekken die sneller geneigd zijn om tot actie over te gaan.

Langdurige resultaten

De opgebouwde backlinks blijven vaak langdurig bestaan, waardoor je voor een lange tijd kunt profiteren van de verbeterde zoekmachineposities en verhoogde zichtbaarheid.

Kostenbesparend

In vergelijking met andere vormen van online marketing kan linkbuilding een kosteneffectieve strategie zijn om de organische prestaties van je website te verbeteren.

Verbeterde rankings

Door kwalitatieve backlinks te verkrijgen, verbeteren we de positie van je website in zoekresultaten.

Verbeterde zichtbaarheid

Linkbuilding vergroot de online zichtbaarheid van je website, waardoor je een groter en breder publiek kunt bereiken.

Meer autoriteit

Door te linken naar betrouwbare bronnen en zelf waardevolle backlinks te verkrijgen, vergroot je de geloofwaardigheid en autoriteit van je website.

Hogere conversieratio’s

Hoogwaardige backlinks leiden niet alleen tot meer verkeer, maar ook tot een hogere conversieratio, omdat ze doelgerichte bezoekers aantrekken die sneller geneigd zijn om tot actie over te gaan.

Langdurige resultaten

De opgebouwde backlinks blijven vaak langdurig bestaan, waardoor je voor een lange tijd kunt profiteren van de verbeterde zoekmachineposities en verhoogde zichtbaarheid.

Kostenbesparend

In vergelijking met andere vormen van online marketing kan linkbuilding een kosteneffectieve strategie zijn om de organische prestaties van je website te verbeteren.

Anderen vroegen ook:

Verbetert linkbuilding direct mijn zoekmachine rankings?2024-05-07T06:46:35+00:00

Hoewel linkbuilding een belangrijke factor is voor de rankings in zoekmachines, is het effect niet altijd gelijk merkbaar. Het kan vaak even duren voordat zoekmachines de nieuwe backlinks indexeren en de impact ervan op je rankings wordt weerspiegeld.

Zal linkbuilding mijn website helpen om meer verkeer te genereren?2024-05-07T06:46:03+00:00

Ja, linkbuilding draagt daadwerkelijk bij aan het genereren van meer verkeer naar je website. Linkbuilding vergroot de zichtbaarheid en autoriteit, waardoor meer mensen je website kunnen vinden in zoekmachines.

Kan ik zelf linkbuilding doen of moet ik een professional inhuren?2024-05-07T06:45:26+00:00

Hoewel je zelf linkbuilding kunt doen, is het een zeer tijdrovend en complex proces. Het inhuren van experts op het gebied van linkbuilding kan jou helpen om effectievere resultaten te behalen.

Hoe werkt linkbuilding precies?2024-05-07T06:44:59+00:00

Bij linkbuilding plaatsen we op relevante websites een hyperlink naar jouw website. Deze backlinks worden gezien als aanbevelingen en dragen bij aan de autoriteit van je website.

over velocity marketing
over velocity marketing

Meer dan alleen een marketing partner

Alles is mogelijk, zolang je maar durft. Met behulp van Velocity Marketing kun je ZIJN wie je hoort te zijn. We helpen, inspireren en ondersteunen om groots te denken en groots te doen. Dit doen vanuit vertrouwen, innovatie en broederschap.

Kies voor Velocity Marketing en doorbreek jouw marketing plafond. Met onze betrouwbare en effectieve factoren draai je moeiteloos aan de juiste marketingknoppen. Op die manier maak je maximaal gebruik van je groeipotentieel en marketingbudget.

Google proof linkbuilding

Onze link building experts kijken naar uw website door de ogen van Google. Zo weten ze precies wat Google als kwaliteit ziet en scoren ze de beste links.Op basis van uw website, doelen en onze ervaring doen we altijd een voorstel passend bij u. Geen website is hetzelfde, daarom leveren we altijd maatwerk.

backlink icon velocity

Waar bestaat een goede link uit

Het bouwen van een netwerk aan links kun je ook wel zien als de groei van een boom. Als de wortels van je website door het hele internet heengroeien, dan kun je op veel verschillende plekken verkeer opvangen. Bovendien staat je website met een mega fundering. Hierdoor is de organische groei van je website heel duurzaam en ben je op veel plekken te vinden.

Autoriteit

Relevantie van de bron

Hoge Domein Autoriteit

Sterke Ankertekst

Slimme plaatsing

Juiste bestemming

Sterke content

Strategie

Hoge Trust Flow

Link building Uitbesteden

Bovenaan in uw branche

Wij helpen u om topposities in uw branche te veroveren. Bij Velocity hebben we toegang tot een grote database. Ook combineren we verschillende soorten links naar uw website.

Voor Google is het belangrijk om consistent links toe te voegen aan uw website. Hierdoor kan Google namelijk zien dat u er bent om te blijven! Bij Velocity maken we altijd een plan voor de lange termijn. Zo kunt u duurzaam groeien.

velocity marketing bovenaan in google

ONTDEK WAT WE KUNNEN

Samen bouwen we aan een uniek netwerk van ondernemers, bedrijven en individuen om de grenzen van morgen te verleggen. Wil je hierbij horen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Ga naar de bovenkant