• Experts in online groei

  • Datagedreven Marketing
  • Beoordeeld met een 9.8

Linkbuilding2023-01-06T07:17:31+00:00

Link Building

Pak online topposities met SEO. Link building in iedere branche.

We hebben een groot linkbuilding netwerk. We kennen enorm veel bloggers, publishers, influencers en meer. Op die manier kunnen we elke website matchen met de juiste links. Relevantie en kwaliteit staan bij ons voorop. Uw groei is ons doel!

Google ads homepagina afbeelding

Google proof linkbuilding

Onze link building experts kijken naar uw website door de ogen van Google. Zo weten ze precies wat Google als kwaliteit ziet en scoren ze de beste links.Op basis van uw website, doelen en onze ervaring doen we altijd een voorstel passend bij u. Geen website is hetzelfde, daarom leveren we altijd maatwerk.

Waar bestaat een goede link uit

Het bouwen van een netwerk aan links kun je ook wel zien als de groei van een boom. Als de wortels van je website door het hele internet heengroeien, dan kun je op veel verschillende plekken verkeer opvangen. Bovendien staat je website met een mega fundering. Hierdoor is de organische groei van je website heel duurzaam en ben je op veel plekken te vinden.

Autoriteit
Relevantie van de bron
Hoge Domein Autoriteit (DA)
Sterke ankertekst
Slimme plaatsing
Juiste bestemming
Sterke content
Strategie

Autoriteit

Relevantie van de bron

Hoge Domein Autoriteit

Sterke Ankertekst

Slimme plaatsing

Juiste bestemming

Sterke content

Strategie

Hoge Trust Flow

Link building Uitbesteden

Bovenaan in uw branche

Wij helpen u om topposities in uw branche te veroveren. Bij Velocity hebben we toegang tot een grote database. Ook combineren we verschillende soorten links naar uw website.

Voor Google is het belangrijk om consistent links toe te voegen aan uw website. Hierdoor kan Google namelijk zien dat u er bent om te blijven! Bij Velocity maken we altijd een plan voor de lange termijn. Zo kunt u duurzaam groeien.

Waarom is linkbuilding belangrijk

Hogere posities in Google

Linkbuilding verhoogt de effectiviteit van SEO. Daarom zetten we SEO en linkbuilding het liefst allebei in.

Meer vertrouwen en autoriteit

Als er meer links naar je website linken dan straalt dat vertrouwen uit en ziet Google de site als autoritair.

Meer verkeer naar uw website

Met meer links stimuleer je het verkeer naar uw website. Ook komt er meer verkeer uit zoekmachines.

Waarom Velocity Marketing?

Met linkbuilding versterkt u de posities binnen Google en andere zoekmachines. Dit maakt het een krachtige tool.

Wij creëren natuurlijke en duurzame linkbuilding die helpen om hoge posities te bemachtigen.

Bovendien doen we dit in combinatie met SEO, SEA, Social media en websites maken.

Bezoekers vroegen ook:

Wat zijn de voordelen van Link Building uitbesteden?2023-03-04T13:23:00+00:00

Het uitbesteden van uw link building kan u tal van voordelen opleveren. Door uit te besteden, heeft u toegang tot een team van experts die ervaring en kennis hebben in het proces en weten hoe ze sterke relaties kunnen opbouwen die kwaliteit links voor uw website kunnen genereren. U hoeft zich geen zorgen te maken over het volgen en beheren van meerdere links, aangezien het werk wordt uitgevoerd door de professionals die erin gespecialiseerd zijn. Het bespaart u ook tijd, omdat u niet al het onderzoek zelf hoeft te doen, aangezien uw outsourcing partner het meeste voor u kan doen.

Hoe kun je beginnen met Link Building?2022-12-20T09:10:27+00:00

Bij linkbuilding draait alles om het creëren van waardevolle links van hoge kwaliteit om de geloofwaardigheid en ranking van uw website te bevorderen. Er zijn verschillende strategieën die kunnen worden gebruikt als het gaat om linkbuilding, zoals content promotie, directory-inzendingen, gast bloggen, social media-marketing, influencer-marketing en meer. Begin met te onderzoeken welke soorten linkbuilding-tactieken het meest effectief zijn voor uw niche- en website doelen voordat u aan de slag gaat.

 

Wat is de definitie van Link Building?2022-12-20T09:07:12+00:00

Linkbuilding verwijst naar de praktijk van het opbouwen van relaties met andere websites om verwijzingsverkeer te krijgen en de autoriteit van een website op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s) te vergroten. Met andere woorden, het betekent het creëren van hoogwaardige backlinks van andere websites.

Hoe werkt linkbuilding?2022-12-20T09:04:16+00:00

Linkbuilding is het proces van het verkrijgen van backlinks van andere websites naar jouw website. Deze inkomende links naar uw site fungeren als “stemmen” voor uw inhoud en laten zoekmachines zien dat het een gezaghebbende, betrouwbare informatiebron is. Dit helpt bij het verbeteren van uw positie op de resultaten pagina’s van zoekmachines (SERP’s), wat leidt tot meer zichtbaarheid en mogelijk meer verkeer naar uw site.

VOOR MAXIMAAL RESULTAAT

VOOR MAXIMAAL RESULTAAT

Wij verrijken vooruitstrevende bedrijven zodat zij blijven excelleren op topniveau. De klanten achter Velocity zijn ons verhaal. Lees je mee?

Linn Willemsen
Linn Willemsen
2023-02-02
De mannen van Velocity zijn erg gedreven én gaan voor het allerbeste resultaat. Het is een betrouwbare partij. Velocity is het voorbeeld van; doen wat je zegt.
Andy Khoshaba
Andy Khoshaba
2022-12-08
Bij Artiflex zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Velocity Marketing. Het team van Velocity is erg vakkundig en professioneel. Wij zijn erg blij met de behaalde resultaten en kijken uit naar een langdurige samenwerking!
Artiflex Dé recruitment specialist voor vakmensen
Artiflex Dé recruitment specialist voor vakmensen
2022-12-08
Velocity Marketing is een marketing bureau met top specialisten in huis. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en hebben ons geholpen meer resultaat uit Google ads te halen. Top bureau!
Max Koppenol
Max Koppenol
2022-12-07
Top training met fijne één op één begeleiding! Na het volgen van een Google Ads training bezit ik de juiste kennis en tools om op een strategische en structurele manier campagnes op te zetten en te optimaliseren.
Lars Hiensch
Lars Hiensch
2022-12-06
Ontzettend fijne samenwerking gehad en goed geholpen met onze marketing.
Mark Ditewig
Mark Ditewig
2022-08-18
Toffe gasten, snelle communicatie. Mooi eindresultaat zoals gewenst!
Aldo Ciaccini
Aldo Ciaccini
2022-06-27
Very Professional company, great designer and delivery on time! Highly recommended!!
Barend van Kooten
Barend van Kooten
2022-03-21
Echt goede ervaringen met deze jongens.
Ga naar de bovenkant