• Experts in online groei

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Linkbuilding2024-01-31T11:19:04+00:00

Link Building

Pak online topposities met SEO. Link building in iedere branche.

We hebben een groot linkbuilding netwerk. We kennen enorm veel bloggers, publishers, influencers en meer. Op die manier kunnen we elke website matchen met de juiste links. Relevantie en kwaliteit staan bij ons voorop. Uw groei is ons doel!

linkbuilding blauw vierkant
Google ads homepagina afbeelding

Google proof linkbuilding

Onze link building experts kijken naar uw website door de ogen van Google. Zo weten ze precies wat Google als kwaliteit ziet en scoren ze de beste links.Op basis van uw website, doelen en onze ervaring doen we altijd een voorstel passend bij u. Geen website is hetzelfde, daarom leveren we altijd maatwerk.

backlink icon velocity

Waar bestaat een goede link uit

Het bouwen van een netwerk aan links kun je ook wel zien als de groei van een boom. Als de wortels van je website door het hele internet heengroeien, dan kun je op veel verschillende plekken verkeer opvangen. Bovendien staat je website met een mega fundering. Hierdoor is de organische groei van je website heel duurzaam en ben je op veel plekken te vinden.

vinkje blauw wit Autoriteit
vinkje blauw wit Relevantie van de bron
vinkje blauw wit Hoge Domein Autoriteit (DA)
vinkje blauw wit Sterke ankertekst
vinkje blauw wit Slimme plaatsing
vinkje blauw wit Juiste bestemming
vinkje blauw wit Sterke content
vinkje blauw wit Strategie

Autoriteit

Relevantie van de bron

Hoge Domein Autoriteit

Sterke Ankertekst

Slimme plaatsing

Juiste bestemming

Sterke content

Strategie

Hoge Trust Flow

Link building Uitbesteden

Bovenaan in uw branche

Wij helpen u om topposities in uw branche te veroveren. Bij Velocity hebben we toegang tot een grote database. Ook combineren we verschillende soorten links naar uw website.

Voor Google is het belangrijk om consistent links toe te voegen aan uw website. Hierdoor kan Google namelijk zien dat u er bent om te blijven! Bij Velocity maken we altijd een plan voor de lange termijn. Zo kunt u duurzaam groeien.

velocity marketing bovenaan in google

Waarom is linkbuilding belangrijk

Hogere posities in Google

Linkbuilding verhoogt de effectiviteit van SEO. Daarom zetten we SEO en linkbuilding het liefst allebei in.

Meer vertrouwen en autoriteit

Als er meer links naar je website linken dan straalt dat vertrouwen uit en ziet Google de site als autoritair.

Meer verkeer naar uw website

Met meer links stimuleer je het verkeer naar uw website. Ook komt er meer verkeer uit zoekmachines.

Velocity-nummer-een

Waarom Velocity Marketing?

Met linkbuilding versterkt u de posities binnen Google en andere zoekmachines. Dit maakt het een krachtige tool.

Wij creëren natuurlijke en duurzame linkbuilding die helpen om hoge posities te bemachtigen.

Bovendien doen we dit in combinatie met SEO, SEA, Social media en websites maken.

Bezoekers vroegen ook:

Wat zijn de voordelen van Link Building uitbesteden?2023-03-04T13:23:00+00:00

Het uitbesteden van uw link building kan u tal van voordelen opleveren. Door uit te besteden, heeft u toegang tot een team van experts die ervaring en kennis hebben in het proces en weten hoe ze sterke relaties kunnen opbouwen die kwaliteit links voor uw website kunnen genereren. U hoeft zich geen zorgen te maken over het volgen en beheren van meerdere links, aangezien het werk wordt uitgevoerd door de professionals die erin gespecialiseerd zijn. Het bespaart u ook tijd, omdat u niet al het onderzoek zelf hoeft te doen, aangezien uw outsourcing partner het meeste voor u kan doen.

Hoe kun je beginnen met Link Building?2022-12-20T09:10:27+00:00

Bij linkbuilding draait alles om het creëren van waardevolle links van hoge kwaliteit om de geloofwaardigheid en ranking van uw website te bevorderen. Er zijn verschillende strategieën die kunnen worden gebruikt als het gaat om linkbuilding, zoals content promotie, directory-inzendingen, gast bloggen, social media-marketing, influencer-marketing en meer. Begin met te onderzoeken welke soorten linkbuilding-tactieken het meest effectief zijn voor uw niche- en website doelen voordat u aan de slag gaat.

 

Wat is de definitie van Link Building?2022-12-20T09:07:12+00:00

Linkbuilding verwijst naar de praktijk van het opbouwen van relaties met andere websites om verwijzingsverkeer te krijgen en de autoriteit van een website op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s) te vergroten. Met andere woorden, het betekent het creëren van hoogwaardige backlinks van andere websites.

Hoe werkt linkbuilding?2022-12-20T09:04:16+00:00

Linkbuilding is het proces van het verkrijgen van backlinks van andere websites naar jouw website. Deze inkomende links naar uw site fungeren als “stemmen” voor uw inhoud en laten zoekmachines zien dat het een gezaghebbende, betrouwbare informatiebron is. Dit helpt bij het verbeteren van uw positie op de resultaten pagina’s van zoekmachines (SERP’s), wat leidt tot meer zichtbaarheid en mogelijk meer verkeer naar uw site.

VOOR MAXIMAAL RESULTAAT

VOOR MAXIMAAL RESULTAAT

Wij verrijken vooruitstrevende bedrijven zodat zij blijven excelleren op topniveau. De klanten achter Velocity zijn ons verhaal. Lees je mee?

K van Dam
K van Dam
2024-01-25
De heren van Velocity begrepen wat onze wens was (is!), dachten pro-actief met ons mee en hebben al in 3 maanden, een prachtig resultaat behaald. Wij kijken uit naar de volgende maanden!
Olivier Toering
Olivier Toering
2023-06-12
De heren van Velocity hebben onze website (Pinaud Watches) opgezet en ze waren altijd bereid om ons te helpen indien er iets onduidelijk was. Aanrader!
Rens Tieman
Rens Tieman
2023-06-08
Velocity is een fijne partner voor online marketing / advertising. De mensen bij Velocity hebben verstand van zaken en denken goed mee. Het contact is prettig en persoonlijk.
Haro Kits
Haro Kits
2023-06-08
Erg fijne partner om mee samen te werken. Praktisch, snel en heel concreet. Hebben veel kennis van zaken en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hebben ons zeker een stevige duw in de rug gegeven.
Kees van Essen
Kees van Essen
2023-04-07
Snel, meedenkend en proactief!
Linn Willemsen
Linn Willemsen
2023-02-02
De mannen van Velocity zijn erg gedreven én gaan voor het allerbeste resultaat. Het is een betrouwbare partij. Velocity is het voorbeeld van; doen wat je zegt.
Andy Khoshaba
Andy Khoshaba
2022-12-08
Bij Artiflex zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Velocity Marketing. Het team van Velocity is erg vakkundig en professioneel. Wij zijn erg blij met de behaalde resultaten en kijken uit naar een langdurige samenwerking!
Ga naar de bovenkant