Google Ads Specialist

Bereik meer klanten door een Google Ads specialist in te zetten voor uw bedrijf

Bereik klanten met Google SearchDisplayPerformance MaxShoppingDiscoveryVideos

Google Ads maakt het mogelijk om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken. Hierdoor bereikt u mensen die relevant zijn en betrokken. Bovendien betaalt u alleen voor de klikken die u ontvangt. Onze SEA-specialisten helpen u graag bij het opzetten van effectieve campagnes en het maximaliseren van uw resultaten.

Google campagne typen

Met een Google Ads specialist al op korte termijn resultaat

Stelt u eens voor dat uw advertenties vandaag live gaan. Binnen de kortste keren verschijnt uw advertentie voor uw doelgroep haar neus. Een paar uur na plaatsing zal de advertentiecampagne de eerste bezoeker naar uw site brengen en kort daarna beginnen met het aannemen van bestellingen. Wees voorbereid: dit kan nog een paar weken zo doorgaan. Het voordeel van zoekmachine adverteren is dat het in korte tijd resultaten oplevert. Advertenties staan ​​direct online en verschijnen direct. Uw investering is snel terugverdiend. Wilt u dus het aantal klanten zo snel mogelijk verhogen? Een Google Ads specialist kan u helpen. Wij helpen u graag om uw website en aanbiedingen onder de aandacht te brengen.

Darten Roos
Afbeelding Google

Google Ads heeft een gigantisch bereik

Adverteren op internet kan op vele manieren, waaronder Google Ads. Deze methode is zeer effectief. Via dit platform kunt u adverteren op alle Google-kanalen. De meeste mensen gebruiken Google-services. Denk er eens over na. Hoe vaak per dag googled u iets, check u uw Gmail of bekijkt u een video op YouTube. Er zijn veel manieren om potentiële klanten te bereiken telkens wanneer ze onze diensten gebruiken.

google ads -alle campagnes

Wat doen onze Google Ads specialisten?

Een Google Ads Specialist is iemand die ervaring en expertise heeft met Google Ads, het advertentieplatform van Google. Wat doen zulke mensen de hele dag? In feite heeft hij maar één doel. Het gaat erom ervoor te zorgen dat uw advertentiecampagnes winstgevend zijn, en niet een beetje. Hij is getraind om er het beste uit te halen en de meeste resultaten te behalen met uw beschikbare advertentiebudget. Het helpt u om meer kwalitatieve leads en meer klanten te krijgen. Een Google Ads specialist is geen overbodige luxe als u uw marketingbudget efficiënt wilt inzetten. Hij weet precies hoe u advertentiecampagnes intelligent inricht. Hij kent de kneepjes van het vak. Heeft u een Google Ads-specialist nodig? Kom langs bij Velocity Marketing!

Google campagnes-zoekwoordenpng
nummer 1 pool

Doelgericht adverteren met een google Ads specialist

Wat zijn de grote voordelen van adverteren via Google Ads is dat u specifiek adverteert. U selecteert een specifieke doelgroep om zo de aandacht te trekken van mensen die echt geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. Bepaal voor welke zoektermen u uw advertenties wilt weergeven. U betaalt als er op uw advertentie wordt geklikt. Daarom betaalt u alleen als uw advertentie daadwerkelijk een potentiële klant aanspreekt. Daarom zijn er geen verspilde kosten. We zorgen ervoor dat bezoekers naar klanten omgezet worden. Het doel van adverteren is om klanten naar uw website te lokken, niet alleen bezoekers. Wat heb je tenslotte aan een bezoeker die gewoon rondkijkt en niet bestelt? Uiteindelijk zijn het de klanten die uw product of dienst afnemen die inkomsten genereren voor uw bedrijf.

Hoe werkt Google Ads?

Google Ads-advertenties werken op een pay-per-click (PPC)-systeem. Dit betekent dat u pas betaalt op het moment dat iemand op uw advertentie klikt en uw website bezoekt. Voor deze klik betaalt u een bepaald bedrag. Met andere woorden, u betaalt voor elke persoon die uw website bereikt via uw advertentie. Wij laten advertenties weergeven die zijn gekoppeld aan potentiële klanten via specifiek zoekgedrag. Uw klanten zien uw advertenties op verschillende Google-kanalen. Het bedrag dat u per klik betaalt verschilt per impressie en is afhankelijk van factoren als concurrentie en zoekvolume. Het doel is niet om zoveel mogelijk klikken te krijgen, maar om zoveel mogelijk klanten te krijgen. Klikken kosten geld, dus het is belangrijk om klikkende gebruikers te overtuigen om echte klanten te worden. Google Ads-experts begrijpen niet alleen de technologie achter advertentieplaatsing, ze begrijpen ook de technieken die u kunt gebruiken om mensen die uw advertentie zien, over te halen een aankoop te doen. Zo worden ook zoveel mogelijk clicks omgezet in conversies en werpen uw Google Ads campagnes hun vruchten af.

Telefoon Google
nummer 1 pool
Online-marketing-specialist

De specialisten bij Velocity Marketing

Onze Google Ads-specialisten staan ​​voor u klaar. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op. Of u nu een heel specifieke vraag heeft of niet weet wat een Google Ads-campagne is, wij leggen het u graag uit. Het mooie van ons vak is dat we als SEA-specialisten altijd met verschillende markten te maken hebben om verschillende klanten te bereiken. Hierdoor weten we steeds meer over alle soorten markten en over onze eigen markten. Onze Google Ads-specialisten kennen het advertentieplatform door en door en gebruiken elke functie.