• Experts in online groei

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Webshop laten maken2024-01-31T11:12:17+00:00

Webshop laten maken

Met een strategische webshop stimuleert u verkopen en trekt u nieuwe klanten aan!

Bij Velocity marketing werken we resultaatgericht. Om dit te realiseren leveren we snelle converterende websites. Bij het maken van een webshop houden we rekening met uw doelen en versterken we uw merk!

Webshop laten maken - webshop op mobiel
Google ads homepagina afbeelding

Het maximale uit uw webshop halen?

Een webshop laten maken door Velocity Marketing biedt u veel opties. We bouwen strategische webshops in alle soorten en maten. Bovendien houden we rekening met verschillende belangrijke factoren. Ook kijken we goed naar uw doelen en klanten. Zo kunnen we er namelijk voor zorgen dat uw website niet alleen mooi is. Maar dat uw webshop het maximale resultaat behaalt.

Velocity logo wit

Verleg de grenzen van morgen, vandaag nog! 

Website laten maken Nanne & Kevin

Ontvang binnen 24 uur een website offerte

Bij Velocity Marketing maken we geheel kosteloos & vrijblijvend een offerte om u te helpen met oriënteren.

Waar we bij Velocity extra aandacht aan besteden:

Verkoop gericht design

Bij Velocity Marketing gaan we altijd resultaatgericht te werk. Dat doen we door een goed doordacht plan te maken op basis van uw wensen en doelstellingen.

Verkopende productpagina’s
Overzichtelijke categoriepagina’s
SEA & SEO vriendelijke webshop

webshop laten maken design

Datagedreven Webshops

Het doel van uw webshop is verkopen genereren. En dat kunt u het best doen door efficient gebruik te maken van uw budget. Daarnaast maximaliseren we resultaten op basis van gedrag. Kortom, datagedreven marketing.

Geen verborgen kosten
Op maat gemaakt
Eenvoudig zelf aan te passen

Google Analytics-doel

Mega snelle webshops

Snelle websites genereren meer verkopen. Enkele seconde hebben al een grote impact op uw conversieratio’s. Daarom geven we bij Velocity Marketing veel prioriteit aan snelheid bij het bouwen & verbeteren van webshops.

Geschikt voor alle apparaten
Verbeterde gebruikservaring
Ook mega snelle klantenservice

snelheid website ten opzichte van verkopen

Een basis voor succes

Met een snelle en strakke webshop heeft u een sterke basis. Door met verschillende facetten rekening te houden, zoals; marketing, navigatie, design, techniek en doelgerichtheid. Bouwen we unieke en krachtige webshops. Overweegt u om een webshop te laten maken? Dan vertellen we u graag hoe we altijd de kwaliteit hoog houden.

Nederlandse wijnboer website voorbeeld

Recente webshops

Dak en bouw discounter
nederlandsewijnboer.nl
velocity online

Bezoekers vroegen ook:

Optimaliseren jullie mijn webshop ook voor conversies?2022-10-05T14:38:29+00:00

Ja, wij optimaliseren heel vaak webshops voor meer conversies. We noemen dat ook wel CRO (Conversion Rate Optimization). Met de juiste tools kijken wij naar het webshop gedrag van de bezoeker, om hier gericht op in te spelen. Binnen onze Google Advertenties kijken wij ook altijd naar de betreffende landingspagina, het zou natuurlijk zonde zijn conversies op uw webshop te verliezen.

Wat moet ik zelf doen voor het maken van een webshop?2023-06-02T13:26:03+00:00

Het is verstandig om zo veel mogelijk informatie en visuals van uw bedrijf aan te leveren. Dit zorgt ervoor dat wij snel te werk kunnen gaan. Ook het productaanbod, leveringswijze, prijzen en dergelijke zouden wij graag van u ontvangen om van start te gaan. Het echt bouwen van de webshop hoeft u natuurlijk niet zelf te doen.

 

Wil je weten of wij met Magento werken? Bekijk het antwoord hier!

Werken jullie met Magento?2023-06-02T13:21:15+00:00

Wij bouwen in house (nog) geen eigen Magento webshops. Hiervoor hebben wij een partner. Deze partner kan een Magento webshop voor u opzetten én onderhouden.

 

Wil je weten wat je zelf kan doen voor het maken van een webshop? Bekijk het antwoord hier!

In welk programma wordt de webshop gemaakt?2022-08-26T11:36:29+00:00

Wij gebruiken voor het maken van een goed lopende webshop bij voorkeur WordPress in combinatie met WooCommerce. De gebruiksvriendelijkheid en vele mogelijkheden maken het makkelijk aan te passen en bij te houden, maar ook alle mogelijkheden die benodigd zijn.

Hoe snel kunnen jullie een webshop maken?2022-08-26T11:35:08+00:00

Het maken van een webshop bedraagt na het overeenkomen van een duidelijke afspraak zo’n 2 tot 4 weken. We zetten de website in een draft versie klaar om hier samen doorheen te lopen in een gesprek. In de opvolgende 1 a 2 weken zullen wij eventuele feedback verwerken, waarna de webshop live gezet kan worden.

Recente blogs over Webdesign

  • 5 voordelen van shopify

5 voordelen van Shopify

Of u nou een startende ondernemer bent of al een gevestigd bedrijf runt, het kiezen van het juiste e-commerce platform is cruciaal voor succes. Er zijn diverse e-commerce platformen waar u als ondernemer uit kan [...]

Een webshop laten maken?

Laten we eerlijk zijn, online winkelen is de toekomst van de retail. Loop voorop door je eigen webwinkel op te zetten! Het laten maken van uw eigen webshop is een geweldige manier om te profiteren van de snelgroeiende digitale detailhandel. Of u nu een nieuw bedrijf start of een bestaand bedrijf wilt uitbreiden, het opzetten van een webshop kan veel nieuwe kansen op succes bieden. Er zijn verschillende voordelen van het hebben van een sterke webshop.

Met een webshop heeft u meer bereik en zichtbaarheid

Door een webshop te laten maken, vergroot je het bereik van je producten en diensten aanzienlijk. Als online bedrijf kunt u een breed scala aan klanten van over de hele wereld aanboren. Deze verhoogde zichtbaarheid zal ook helpen om naamsbekendheid op te bouwen, waardoor u meer erkenning op de markt kunt krijgen. Bovendien maakt het hebben van een webshop het voor klanten gemakkelijker om informatie over uw bedrijf te vinden en te openen, waardoor ze een betere klantervaring krijgen, wat kan leiden tot meer verkopen.

Een webshop is 24/7 bereikbaar

Door een webshop op te zetten, kunt u klanten 24/7 toegang geven om te winkelen bij uw bedrijf. Dit maakt het niet alleen handiger voor klanten die zich in verschillende tijdzones of met verschillende schema’s bevinden, maar voegt ook een laag gemak toe waardoor de kans groter is dat ze terugkomen om weer bij u te kopen. Bovendien hoeven klanten zich niet bezig te houden met het gedoe van parkeren of wachten in de rij bij de kassa, waardoor het voor iedereen een algeheel vlottere winkelervaring wordt.

Veel webshop mogelijkheden online

Een van de voordelen van het opzetten van een webshop is dat je de vrijheid en kracht hebt om deze op maat te maken. U kunt inhoud beheren, het opmaken om bepaalde producten of diensten te promoten en spelen met ontwerpelementen. Door uw webshop aan te passen, kunt u de gebruikerservaring verbeteren en een aangenamere reis creëren terwijl ze door uw product-/dienstaanbod bladeren. Bovendien kan het integreren van krachtige oplossingen voor inhoudbeheer, zoals WordPress, het beheer van de inhoud en afbeeldingen van uw website vereenvoudigen om de efficiëntie te maximaliseren.

Naadloze gebruikerservaring

Een goed ontworpen webshop kan het winkelend publiek een naadloze gebruikerservaring bieden. Met eenvoudige navigatie, intuïtieve filtermogelijkheden en verschillende betalings gateways om uit te kiezen, zullen klanten zich meteen thuis voelen als ze op uw site winkelen. Het hebben van een geoptimaliseerde UX en UI op alle platforms (desktop, tablet, mobiel) is belangrijk om ervoor te zorgen dat klanten snel en gemakkelijk toegang hebben tot de items waarnaar ze op zoek zijn.

Bereik een groter publiek

Door online aanwezig te zijn, kunt u een groter, diverser publiek bereiken dan via offline winkels beschikbaar zou zijn. Bovendien kan de mogelijkheid om verkooptrechters te implementeren helpen de conversiepercentages te verbeteren door klanten specifieke en gerichte deals aan te bieden, waardoor ze impulsaankopen doen die ze anders misschien niet hadden gedaan. Integreer analyses in uw webshop om waardevolle inzichten te krijgen in klantgedrag en trends, zodat u aanbiedingen kunt maken die specifiek zijn toegesneden op verschillende segmenten van uw doelgroep.

Ga naar de bovenkant