Webshop laten maken

Webshop laten bouwen

Wilt u een professionele webshop laten maken die gefocust is op conversies en meer omzet genereren? Wij bij Velocity Marketing helpen u graag met een webshop maken. Onze creatieve webdesigners maken moderne en resultaatgerichte webshops op maat. Wij zorgen voor een doorslaggevende webshop die uw onderneming naar een hoger niveau tilt. Of u nu een nieuw product lanceert of gewoonweg een nieuwe webshop op wilt zetten, wij kunnen u helpen.

Professionele webshop op maat laten maken

Wij maken geen gebruik van thema’s of een standaard template. Onze webshops worden volledig origineel en op maat gebouwd. Wij verzorgen dit voor e-commerce bedrijven, maar ook voor fysieke winkels. Wij zorgen ervoor dat de website conversiegericht is, zodat u meer gaat verkopen. Dit komt door onze expertise in marketing gecombineerd met webdesign. Wij weten waar de meeste potentie ligt in een webshop. Door samen te kijken naar uw doelen zorgen wij voor een strategie waarmee je het maximale uit uw webshop kunt halen. Wij zorgen voor heldere communicatie, goede afspraken en een vaste prijs.

WooCommerce webshop laten maken

Als u net uw eigen webshop opstart en nog niet veel producten hebt, dan is de WooCommerce webshop geschikt voor u. Een WooCommerce webshop is een e-commerce plug-in voor WordPress, ’s werelds meest gebruikte CMS voor websites. Onze e-commerce specialisten adviseren u vrijblijvend en laten u weten wat de potentie van uw bedrijf is. Zij behandelen dergelijke zaken dagelijks en geven persoonlijk advies aan onze klanten. Daarom komen ze graag bij u langs om u kennis te laten maken met verschillende functionaliteiten en opties. Daarna wordt u voorzien van een offerte op maat gemaakt gebaseerd op uw doelen.

Hoe gaat een webshop bouwen in zijn werk?

Tijdens de ontwikkeling van uw nieuwe webshop hebben we regelmatig contact en werken we nauw samen. Wij zorgen dat uw webshop naar 100% tevredenheid gemaakt word. Wij nemen het gehele project in handen. Daarnaast zal regelmatig sparren zal het eindresultaat nog meer verbeteren. Door uw feedback en wensen om te zetten in een uniek ontwerp, werkt de webshop het beste. Ook kunnen wij uw webshop voor u optimaliseren als alles live staat. Zo weet je zeker dat alles naar behoren werkt. En dat u optimaal resultaat gaat behalen.

Een professionele webwinkel die goed vindbaar is

Als het om e-commerce gaat, is niets belangrijker dan het lanceren van uw eigen online winkel die gemakkelijk online te vinden is. Het aantal gelanceerde webshops blijft elk jaar groeien. Vandaar is het belangrijker dan ooit om ze goed te kunnen vinden om de concurrentie strijd aan te gaan. Daarom is het bij het lanceren van uw eigen online winkel belangrijk om een ​​technisch geoptimaliseerd domein voor Google aan te bieden.

Wij gebruiken hiervoor verschillende tools. U kunt Google Analytics gebruiken om webshopstatistieken, bezoekers en conversies in realtime te bekijken. U kunt Google Webmaster Tools (of de Yoast-plug-in voor de WooCommerce-winkel) gebruiken om elke pagina van uw winkel voor Google te optimaliseren. Voor een optimale analyse implementeren we beide tools in uw webshop.

Online marketing voor uw webshop

Bij Velocity Marketing hebben we de expertise over online marketing in huis. Hierdoor kunnen wij uw webshop optimaal laten scoren in Google. Zonder goede online marketing heeft uw webshop amper kans op slagen. Daarom combineren wij onze krachten om optimaal resultaat te behalen voor u. Door middel van Search Engine Optimization kunnen wij er voor zorgen dat u hoger in google komt. En door middel van betaalde advertenties in Google of op social media kunnen wij direct bezoekers naar uw webshop sturen.

Wat zijn de kosten voor een webshop laten maken?

De kosten liggen volledig aan uw wensen. De prijzen kunnen variëren tussen 500 en 20.000 euro. We gaan graag in gesprek om er achter te komen wat uw doelen zijn met uw webshop. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen om er achter te komen waar u aan toe bent.

Vrijblijvende offerte aanvragen