• Meer online resultaat

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Instagram Marketing2024-01-31T11:13:59+00:00

Instagram Marketing

Zet Instagram Marketing in om uw doelgroep zo specifiek mogelijk te bereiken.

Een generatie vol energie, hobby’s en eigenschappen bereikt u via Instagram. Dit kan niet alleen betaald, maar ook organisch. Door een succesformule toe te passen bereikt u de doelen die voor ogen liggen.

Instagram Marketing header
Google ads homepagina afbeelding

Adverteren op Instagram

Als een van de meest gebruikte social media kanalen is Instagram niet meer weg te denken binnen een social strategie. Met meer dan een miljard gebruikers is uitermate specifieke targeting mogelijk, wat het een interessant platform maakt. Door de kennis binnen Velocity Marketing omtrent de juiste strategieën profiteer je hier direct van.

Instagram Marketing logo

Doelen die we realiseren met Instagram

vinkje blauw wit Bekendheid opbouwen
vinkje blauw wit Lokale Marketing
vinkje blauw wit Verkopen Verhogen
vinkje blauw wit Recruitment Marketing
vinkje blauw wit Leads genereren
vinkje blauw wit Remarketen & Retargeten
vinkje blauw wit Social strategie
vinkje blauw wit Social branding
vinkje blauw wit Niche Targeting

Bekendheid opbouwen

Lokale Marketing

Verkopen Verhogen

Recruitment Marketing

Leads Genereren

Remarketen & Retargeten

Social strategie

Social Branding

Niche targeting

Waarom Instagram?

Door het gebruik van Instagram kan er niet alleen worden gewerkt aan naamsbekendheid, ook kunnen doelen als verkoop worden gerealiseerd. Door inzichtelijke data te analyseren kunnen campagnes steeds verder worden geoptimaliseerd.

Instagram Marketing 1 miljard gebruikers
Instagram Marketing 30 minuten per dag
Instagram Marketing CPC

Instagram marketing kanalen

Instagram Organic

Door een sterke branding en een goede content planning kunt u uw bereik op organische wijze vergroten. Hiermee maakt u van uw volgers echte ambassadeurs en gaat u de interactie aan. Meer weten over een geschikte strategie?

Instagram startscherm
Instagram Post

Instagram Advertising

Met de vele data en targeting mogelijkheden die het platform met zich mee brengt zijn er grote successen te realiseren met Instagram Advertising. Bovendien kun je oude website bezoekers met retargeting alsnog aansporen tot aankoop.

Instagram Advertising

Met de vele data en targeting mogelijkheden die het platform met zich mee brengt zijn er grote successen te realiseren met Instagram Advertising. Bovendien kun je oude website bezoekers met retargeting alsnog aansporen tot aankoop.

Instagram Post

Facebook

Instagram gaat hand in hand met Facebook Marketing. Zo worden advertenties op beide kanalen geregeld vanuit de Facebook Business Manager. Daarnaast kun je Instagram posts ook identiek op Facebook plaatsen.

Facebook startscherm

Bezoekers vroegen ook:

Wat is Instagram Marketing?2023-03-04T13:06:28+00:00

Instagram Marketing is de manier waarop u uw doelgroep zo specifiek mogelijk kunt targeten. Binnen dit sociale media platform zijn vele jongeren actief. Door de inzet van marketing kunt u op basis van eigenschappen en gegevens uw producten aan de juiste personen laten zien. Niet alleen op advertentieniveau, maar ook organisch.

Hoe kan ik adverteren op Instagram?2023-03-04T12:59:45+00:00

Adverteren op Instagram kan op verschillende manieren. Zo kunnen bericht promoties direct in de app worden verricht. Echter is het sinds 2015 zo dat uitgebreide advertenties kunnen worden gemaakt op Facebook middels de Facebook Business Manager. Via dit programma kunnen advertenties op Facebook en Instagram in één punt worden vormgegeven.

Wat kost het om te adverteren op Instagram?2023-03-04T12:52:50+00:00

Adverteren op Instagram kan al vanaf €1 per dag. Echter leert onze ervaring dat een budget van minimaal €200-€300 per maand het meest ideaal is. Door de vele data die wordt vergaard kunnen advertenties beter worden geoptimaliseerd. De gemiddelde kosten per klik op een advertentie liggen op het platform tussen de €0,50 en €0,95.

Recente blogs over Advertising

  • performance max

Hoe adverteer je optimaal met Performance Max?

Wil je jouw advertentiecampagnes nog beter laten functioneren? Daar kan deze blog je bij helpen. Performance Max biedt een krachtige manier om jouw doelgroep effectief te bereiken en conversies te stimuleren. In deze uitgebreide gids [...]

  • pinterest

Hoe werken Pinterest Promoted Pins?

Pinterest is een visueel ontdekkingsplatform. Het biedt een unieke kans voor adverteerders om hun producten en diensten in de schijnwerpers te zetten. Met de introductie van Promoted Pins kunnen merken hun bereik vergroten en zich [...]

De voordelen van Instagram

Met meer dan een miljard actieve gebruikers per maand is Instagram één van de krachtigste sociale media netwerken van dit moment. Veel bedrijven en ondernemers kunnen het enorme potentieel van dit platform benutten om hun succes en inkomsten te maximaliseren. Hier zijn vijf van de meest overtuigende voordelen van het gebruik van Instagram voor bedrijfsgroei en winstgevendheid.

Meer online zichtbaarheid

Eén van de grootste voordelen van het gebruik van Instagram voor uw bedrijf is het vermogen om meer zichtbaarheid te krijgen. Mensen reageren veel beter op beeld dan op tekst. Bovendien is Instagram een geweldig platform om uw producten, diensten of merk te laten zien door middel van afbeeldingen en video’s. Video’s zijn bijzonder effectief om de aandacht te trekken – ze kunnen worden gebruikt om verhalen over uw merk te vertellen en betrokkenheid te stimuleren. Dit kan helpen om de bekendheid van uw bedrijf te vergroten en de zichtbaarheid te vergroten.

Bereik betrokken volgers

Op Instagram vind je mensen die erg betrokken zijn. Bovendien zijn er mensen die uw merk alleen op dit platform zullen vinden. Door te posten en met volgers in contact te komen, kunt u een band met hen opbouwen en hun loyaliteit vergroten. Dit geldt met name voor kleine bedrijven, aangezien het grootste deel van hun aanhang waarschijnlijk bestaat uit lokale klanten en mensen die oprecht om hun merk geven. Door regelmatig in contact te komen met uw volgers, kunt u laten zien dat u feedback van klanten waardeert en ervoor zorgt dat iedereen die interactie heeft met uw account zich gewaardeerd voelt.

Instagram stories

Met Instagram Stories kunt u gebruikers een persoonlijker kijkje achter de schermen geven bij uw bedrijf. U kunt verhalen ook gebruiken om kortingen aan te bieden, nieuwe producten of diensten onder de aandacht te brengen of te profiteren van trending topics op het platform om snel extra exposure te krijgen. Snapchat-volgers stappen vaak over naar Instagram, dus het helpt je een nog groter publiek aan te boren. Afgezien hiervan is het belangrijk op te merken dat al uur verhalen 24 uur geldig blijven, waardoor je volledige controle hebt over hoe lang je inhoud zichtbaar is en hoe lang het effect op je volgers heeft.

Uitgebreide targeting instellingen

Instagram-advertenties bieden u de mogelijkheid om potentiële klanten nauwkeurig te targeten, zodat u het rendement op uw investering kunt maximaliseren. Met Facebook Ads Manager kunt u een doelgroep selecteren op basis van leeftijd, geslacht, interesses, gedrag en locatie. U kunt ook gegevens van uw bestaande marketingcampagnes gebruiken om uw advertentie targeting te verfijnen voor een nog grotere nauwkeurigheid. Hoe betere advertenties u heeft, hoe groter de kans op succes bij het lanceren van nieuwe producten of promoties. Dit kan een bijzonder effectieve manier zijn om mensen in uw omgeving te bereiken of mensen die dezelfde interesses met uw merk delen.

Instagram Marketing inzichten

Instagram Insights biedt waardevolle diepgaande analyses over uw berichten, verhalen en volgers. U kunt de prestaties van elk bericht volgen om te zien wat resoneert met uw publiek en om beter inzicht te krijgen in hoe u toekomstige inhoud moet maken. U krijgt belangrijke statistieken zoals vertoningen, bereik en betrokkenheid, evenals inzichten zoals leeftijd, locatie, geslacht, interesses en meer. Door te begrijpen wie zich bezighoudt met uw inhoud, kunt u hun betrokkenheid maximaliseren en tegelijkertijd uw bereik vergroten door nieuwe potentiële klanten te targeten. Gebruik inzichten om de impact van campagnes te meten en pas tactieken daarop aan voor de best mogelijke ROI.

nummer 1 pool

Kennismaken met Instagram campagnes

Bij Velocity zijn we gespecialiseerd in het maken van effectieve Instagram ads campagnes. Als u benieuwd bent wat we voor u kunnen betekenen of als u benieuwd bent of Instagram uw platform is. Bel ons op +31642129985 of neem vrijblijvend contact op.

Online-marketing-specialist
Ga naar de bovenkant