Shopify webshop laten bouwen

Een goed functionerende webshop is cruciaal om uw producten of diensten succesvol online aan te bieden.

Bent u van plan om een webshop te starten en wilt u hiervoor een Shopify webshop laten bouwen? Dan helpt Velocity Marketing u graag verder. Wij zijn specialist in het bouwen van webshops, waarbij we rekening houden met uw wensen en doelen. Met een strategische Shopify webshop, kunt u uw verkopen stimuleren en meer klanten aantrekken.

Shopify webshop laten bouwen 1
Google ads homepagina afbeelding

Waarom Shopify?

Er zijn verschillende redenen waarom u als ondernemer voor een Shopify kiest, Shopify is namelijk een wereldwijd bekend handelsplatform met veel voordelen:

 1. Gebruiksvriendelijk:
  Eén van de grootste redenen waarom e-commerce ondernemers voor een Shopify webshop kiezen, is de gebruiksvriendelijkheid. Het platform staat bekend om zijn eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface. Zelfs zonder technische achtergrond of ervaring met webshops kunt u vrij gemakkelijk een webshop opzetten en aanpassen.
 2. Schaalbaarheid:
  Of u nou een kleine start-up bent of al een gevestigd bedrijf, Shopify is schaalbaar en kan meegroeien met de zakelijke behoeften. Het biedt diverse abonnementsniveaus, van basisfuncties tot aan geavanceerde mogelijkheden voor de wat grotere bedrijven.
 3. Veelzijdigheid van ontwerpen:
  Als u besluit om een Shopify webshop te laten bouwen, is het wel van belang dat u uw eigen wensen met ons communiceert. Zo ook de wensen rondom de lay-out. Het mooie aan Shopify is, dat het een zeer breed aanbod aan thema’s heeft, zowel gratis thema’s als premium. Hiermee kunt u de uitstraling van uw webshop aanpassen aan de stijl van het merk.
 4. Beveiliging en betrouwbaarheid:
  Als u kiest voor een Shopify webshop, hoeft u zelf niet veel meer te regelen rondom de veiligheid van de webshop. Het biedt SSL-codering, wat cruciaal is voor het veilig verwerken van betalingen en het beschermen van klantgegevens. Bovendien heeft het platform een betrouwbare hosting, waardoor uw webshop snel en toegankelijk blijft.
 5. Goede klantenservice:
  Een goede klantenservice is voor de meeste klanten een belangrijk punt. E-commerce platform Shopify staat erom bekend dat het een uitstekende klantenservice heeft. Ze bieden 24/7 ondersteuning aan via de chat, e-mail of telefoon. Hierdoor krijgt u snel hulp voor eventuele problemen.
 6. SEO-vriendelijk:
  Voor de online vindbaarheid is het van belang dat uw website SEO geoptimaliseerd is. Shopify is geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google, waardoor uw webshop makkelijker gevonden kan worden door potentiële klanten.

 

Shopify webshop laten maken – kosten

De kosten voor het bouwen van een Shopify webshop zijn afhankelijk van de wensen die u heeft en wat er gedaan moet worden. Vrijblijvend kunt u bij ons een offerte aanvraag doen, die u binnen 24 uur ontvangt!

Nederlandsewijnboer website op desktop
Full service online marketing bureau

Een volledige service

Velocity Marketing onderscheidt zich door een originele benadering van de ontwikkeling van webshops. U kunt bij ons niet alleen uw Shopify webshop laten bouwen, maar wij creëren ook een allesomvattende marketingstrategie om uw online winkel succesvol te positioneren in de markt.

Onze overtuiging gaat verder dan het leveren van hoogwaardige diensten; wij streven ernaar waardevol advies te bieden aan onze klanten, afgestemd op al hun marketingbehoeften.

Voordelen van een Shopify webshop

vinkje blauw wit Unieke websites
vinkje blauw witZoekmachine vriendelijk
vinkje blauw wit Uitbreidingsmogelijkheden
vinkje blauw wit Flexibele Interface
vinkje blauw wit Goed Beveiligd
vinkje blauw wit Responsief
vinkje blauw wit Professioneel

Schaalbaarheid

Het e-commerce platform is schaalbaar voor ieder bedrijf.

Veelzijdige aanpassings-mogelijkeden

Er is een breed aanbod aan aanpasbare thema’s.

Betrouwbare beveiliging en hosting

Beveiliging met SLL-codering, waardoor klantgegevens en betalingstransacties veilig zijn.

Makkelijke en intuïtieve gebruikersinterface

Het is toegankelijk voor iedereen. De functies zijn simpel en gemakkelijk te gebruiken.

Haal het maximale uit uw webshop

Bij Velocity Marketing heeft u diverse mogelijkheden als het gaat om een Shopify webshop laten bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van strategische webshops, ongeacht de omvang. Bovendien hechten we veel waarde aan verschillende cruciale factoren en nemen we grondig uw doelstellingen en doelgroep in overweging. Op deze manier streven we ernaar om uw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook het maximale resultaat behaalt.

Shopify webshop laten bouwen

Recente websites

Dijkstaete Properties website
Nederlandse wijnboer website
Budgetstoffen website

Shopify webshop laten bouwen door Velocity

Naast een Shopify webshop laten bouwen, kunt u bij ons ook terecht voor het laten bouwen van websites in alle soorten en maten. Bij het bouwen van een website houden wij rekening met verschillende factoren, waaronder de doelen die u als bedrijf heeft en de klanten. Zo realiseren wij converterende websites door middel van een goed doordacht plan op basis van uw wensen en behoeften.

Bij Velocity Marketing werken we met diverse ontwerpen die toepasbaar zijn op twee tot drie manieren. Via deze werkwijze kunnen wij gebruikers op verschillende apparaten een unieke web beleving geven. De mobiele versie en de desktopversie lopen naadloos in elkaar over. Wilt u graag een Shopify website laten bouwen en heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Nederlandse wijnboer website voorbeeld

Blogs over Webdesign

 • 5 voordelen van shopify

5 voordelen van Shopify

Of u nou een startende ondernemer bent of al een gevestigd bedrijf runt, het kiezen van het juiste e-commerce platform is cruciaal voor succes. Er zijn diverse e-commerce platformen waar u als ondernemer uit kan [...]

 • cms systeem coderen en back end

De voordelen van een CMS-systeem voor jouw website

Een CMS-systeem, of content management systeem, is een softwaretoepassing waarmee je digitale inhoud, zoals webpagina's, blogposts en afbeeldingen, kunt maken, beheren en publiceren zonder dat daarvoor uitgebreide technische kennis nodig is. Door een CMS-systeem [...]