• Experts in online groei

 • Datagedreven marketing

 • Beoordeeld met een 9.8

WordPress website laten maken2024-01-31T11:11:01+00:00

WordPress website laten maken

Versterk uw merk met een website die mooi is én hoog scoort in Google!

Wilt u een professionele WordPress laten maken? Bij Velocity Marketing staan we voor u klaar! Met een WordPress website van Velocity straalt u professionaliteit en autoriteit uit in uw branche. Bovendien kun je er zelf aanpassingen in doen, ziet uw website er goed uit op alle apparaten en kun je hoog scoren in Google.

Wp-website laten maken velocity
Google ads homepagina afbeelding

WordPress website op maat

Wij bij Velocity Marketing zijn expert in het maken van professionele WordPress websites. In WordPress website bouwen is onze specialiteit. Wij bouwen websites die klaar zijn om bovenaan in Google te staan, en die beter gaat presteren dan uw vorige website. Kortom, websites die precies passen bij uw doelen.

wordpress website logo

WordPress website laten maken kosten

De kosten van een website hangen af van meerdere factoren. De grootte speelt mee, maar ook de doelen en uw wensen spelen een rol in de schatting van de kosten. Vraag een offerte aan voor een inschatting van de kosten. Dit is geheel vrijblijvend.

Nederlandsewijnboer website op desktop
Full service online marketing bureau

Full service WP bureau

Bij Velocity Marketing zijn we expert in het maken van WordPress. Bovendien doen we het met passie en overtuiging.

Naast WordPress websites zijn we ook gespecialiseerd in Advertising, Data & Tracking & SEO marketing. Samen gaan we voor maximaal resultaat.

Voordelen van een WordPress Website

vinkje blauw wit Unieke websites
vinkje blauw wit Zoekmachine vriendelijk
vinkje blauw wit Uitbreidingsmogelijkheden
vinkje blauw wit Flexibele Interface
vinkje blauw wit Goed Beveiligd
vinkje blauw wit Responsief
vinkje blauw wit Professioneel

Unieke websites

Doordat WordPress websites gemakkelijk kunnen worden aangepast is elke website uniek.

Zoekmachine vriendelijk

Het is goed te lezen door Google. Dit betekent dat het gemakkelijker is om bovenaan in Google te komen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Duizenden plug-ins die precies aangesloten kunnen worden op uw website.

Flexibele Interface

Het is toegankelijk voor iedereen. De functies zijn simpel en gemakkelijk te gebruiken.

Goed Beveiligd

Voorkom dat er in de toekomst iets mis gaat door direct voor goede beveiliging te kiezen.

Razendsnel

Op een snelle website blijven bezoekers langer en is de kans groter dat ze kopen.

Responsief

WordPress websites zijn heel responsief en geschikt voor meerdere apparaten.

Professioneel

Met een WordPress website maakt u een goede indruk en straalt u vertrouwen uit!

Wat is WordPress?

Een WordPress-website is een website die is gebouwd met behulp van het gratis, open-source WordPress-inhoudsbeheersysteem (CMS). Er zijn ongeveer 64 miljoen websites die WordPress gebruiken als CMS. Het is erg populair omdat je er snel aanpassingen in kunt maken, er enorm veel mogelijkheden zijn, websites meestal razendsnel zijn en de conversie ratio’s hoog liggen.

Wordpress dashboard

WordPress product configurator & meer

Wilt u product wat extra aandacht geven? Of een van uw diensten promoten. Bij Velocity bouwen we een configurator op maat! Ook zijn er voor WordPress veel voor gedefinieerde plugins en thema’s. Er zijn meer dan 50.000 plugins beschikbaar in WordPress.

Recente websites

Dijkstaete Properties website
Nederlandse wijnboer website
Budgetstoffen website

WordPress Website laten maken door Velocity

 • Datagedreven & Resultaatgericht
 • Razendsnel schakelen
 • Gespecialiseerd in webdesign & conversie optimalisatie
 • We versterken uw merk
 • Multi device (geschikt voor alle apparaten)
 • Alles onder één dak
Nederlandse wijnboer website voorbeeld

Bezoekers vroegen ook:

Optimaliseren jullie mijn webshop ook voor conversies?2022-10-05T14:38:29+00:00

Ja, wij optimaliseren heel vaak webshops voor meer conversies. We noemen dat ook wel CRO (Conversion Rate Optimization). Met de juiste tools kijken wij naar het webshop gedrag van de bezoeker, om hier gericht op in te spelen. Binnen onze Google Advertenties kijken wij ook altijd naar de betreffende landingspagina, het zou natuurlijk zonde zijn conversies op uw webshop te verliezen.

Wat moet ik zelf doen voor het maken van een webshop?2023-06-02T13:26:03+00:00

Het is verstandig om zo veel mogelijk informatie en visuals van uw bedrijf aan te leveren. Dit zorgt ervoor dat wij snel te werk kunnen gaan. Ook het productaanbod, leveringswijze, prijzen en dergelijke zouden wij graag van u ontvangen om van start te gaan. Het echt bouwen van de webshop hoeft u natuurlijk niet zelf te doen.

 

Wil je weten of wij met Magento werken? Bekijk het antwoord hier!

Werken jullie met Magento?2023-06-02T13:21:15+00:00

Wij bouwen in house (nog) geen eigen Magento webshops. Hiervoor hebben wij een partner. Deze partner kan een Magento webshop voor u opzetten én onderhouden.

 

Wil je weten wat je zelf kan doen voor het maken van een webshop? Bekijk het antwoord hier!

In welk programma wordt de webshop gemaakt?2022-08-26T11:36:29+00:00

Wij gebruiken voor het maken van een goed lopende webshop bij voorkeur WordPress in combinatie met WooCommerce. De gebruiksvriendelijkheid en vele mogelijkheden maken het makkelijk aan te passen en bij te houden, maar ook alle mogelijkheden die benodigd zijn.

Hoe snel kunnen jullie een webshop maken?2022-08-26T11:35:08+00:00

Het maken van een webshop bedraagt na het overeenkomen van een duidelijke afspraak zo’n 2 tot 4 weken. We zetten de website in een draft versie klaar om hier samen doorheen te lopen in een gesprek. In de opvolgende 1 a 2 weken zullen wij eventuele feedback verwerken, waarna de webshop live gezet kan worden.

Optimaliseren jullie mijn website ook voor conversies?2022-10-05T14:33:46+00:00

Ja, wij optimaliseren heel vaak websites voor meer conversies. We noemen dat ook wel CRO (Conversion Rate Optimization). Met de juiste tools kijken wij naar het website gedrag van de bezoeker, om hier gericht op in te spelen. Binnen onze Google Advertenties kijken wij ook altijd naar de betreffende landingspagina, het zou natuurlijk zonde zijn conversies op uw website te verliezen.

Recente blogs over Webdesign

 • 5 voordelen van shopify

5 voordelen van Shopify

Of u nou een startende ondernemer bent of al een gevestigd bedrijf runt, het kiezen van het juiste e-commerce platform is cruciaal voor succes. Er zijn diverse e-commerce platformen waar u als ondernemer uit kan [...]

WordPress Website laten maken – aanvullende informatie

Als u uw website klaar hebt staan. Dan wilt u natuurlijk bezoekers op uw website aantrekken. Er zijn verschillende methodes om website bezoekers te krijgen. Door gebruik te maken van sterke teksten, SEO, Social Media en betaalde advertenties op zoekmachines. Er zijn betaalde opties. En onbetaalde opties. Door de juiste strategie in te zetten, kunt u uw juiste doelgroep bereiken. Als u weet welke doelgroep zich waar bevind, kun je de juiste kanalen inzetten om ze te bereiken.

Website verkeer met SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Door zoekwoorden correct te gebruiken en links van andere websites naar uw website op te bouwen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw website zoekmachine-geoptimaliseerd is. Dit betekent dat uw website zowel internationaal als lokaal beter gevonden wordt, doordat deze hoger in de zoekresultaten verschijnt wanneer mensen relevante trefwoorden invoeren.

Veel mensen die een WordPress-website hebben, begrijpen niet hoe belangrijk SEO is. Zoekmachine optimalisatie garandeert niet alleen dat meer mensen uw website beter zullen vinden. Het garandeert ook dat de juiste mensen die mogelijk in u geïnteresseerd zijn op uw website terechtkomen. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines als Google, zorg je ervoor dat je website meer potentiële klanten aantrekt en beter zichtbaar maakt voor de buitenwereld.

Waar moet je op letten bij SEO?

Wat zijn hoofdpunten waar je op moet letten om online beter vindbaar te worden:

 • Zoekwoord in de title tag
 • zoekwoord in de meta description
 • zoekwoord in de SEO-vriendelijke URL
 • zoekwoord in de H1
 • zoekwoord in de eerste zin en/of alinea
 • zoekwoord in de overige tekst

Probeer om zoveel mogelijk interne als (belangrijke) externe links toe te passen. De tijd van random zoekwoorden is afgelopen. De focus ligt nu echt op de waarde die je levert aan de bezoeker. Google vindt het belangrijk dat de bezoeker zoveel mogelijk wordt geholpen met wat die zocht.

Mobiel vriendelijke website laten maken

Een prachtig ontworpen website is elegant, vriendelijk en netjes. Daarnaast gebruiken mensen verschillende apparaten. Daarom herontwerpen we de website voor laptops en telefoons. Omdat we meerdere thema’s maken, is je website juist opgebouwd op al je apparaten. Houd er echter rekening mee dat het beeld en de beleving net iets anders zijn. Bovendien kan dit ook een voordeel zijn. Dit is een manier om een ​​unieke ervaring te bieden op alle apparaten. Wij zorgen er natuurlijk voor dat alle ontwerpen naadloos op elkaar aansluiten.

Kosten WordPress website laten maken

Een vraag die vaak wordt gesteld aan ons is: Welke kosten komen kijken als u een wordpress website wilt laten maken?

De kosten zijn altijd verschillend per website. Dit ligt aan de verschillende wensen en/of doelen. In hoeveel talen moet de website beschikbaar zijn? Hoeveel templates moeten er gemaakt worden? In wat voor software moet de website geïntegreerd worden? Moeten er bepaalde formulieren of zoekfilters worden toegevoegd?

Voor een kostenindicatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Ga naar de bovenkant