Laat beleving en resultaten naadloos in elkaar overlopen

WordPress website laten maken?

Prijsindicatie aanvragen

Tijd voor een presterende website?

Tijd voor een presterende website?

Als u een nieuwe wordpress website wilt laten maken, wilt u natuurlijk professionaliteit uitstralen. Om je website te laten maken door een webdesign bureau is altijd een goed idee. Dan weet je zeker dat je een mooi visitekaartje met je website krijgt.

Wij bij Velocity Marketing zijn expert in het maken van professionele websites. In WordPress website bouwen is onze specialiteit. Wij bouwen websites die klaar zijn om bovenaan in Google te staan, en die beter gaan presteren dan uw vorige website. Kortom, websites die precies passen bij uw doelen.

DE VOORDELEN VAN EEN WORDPRESS WEBSITE

DE VOORDELEN VAN EEN WORDPRESS WEBSITE

Unieke websites

Doordat WordPress websites gemakkelijk kunnen worden aangepast is elke website uniek.

Zoekmachine Vriendelijk

Het is goed te lezen door Google. Dit betekent dat het gemakkelijker is om bovenaan in Google te komen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Duizenden plug-ins die precies aangesloten kunnen worden op uw website.

Flexibele Interface

Het is toegankelijk voor iedereen. De functies zijn simpel en gemakkelijk te gebruiken.

Goed Beveiligd

Voorkom dat er in de toekomst iets mis gaat door direct voor goede beveiliging te kiezen.

Razendsnel

Op een snelle website blijven bezoekers langer en is de kans groter dat ze kopen.

Responsief

WordPress websites zijn heel responsief en geschikt voor meerdere apparaten.

Professioneel

Met een WordPress website maakt u een goede indruk en straalt u vertrouwen uit!

Prijs van uw website berekenen

Mogelijkheden voor WordPress Website

Er zijn verschillende mogelijkheden als u een WordPress website wilt laten maken. We kunnen verschillende stijlen maken en zorgen er altijd voor dat uw bedrijfskleuren en stijl geïntegreerd worden. De soorten websites die we maken zijn:

 • Corporate website
 • Systeem of webapplicatie
 • Webwinkel / webshop / E-commerce
 • E-learning website
 • Project website
 • Vacature website

Wat wij belangrijk vinden is dat u een goed presterende website krijgt. Daarom kijken wij altijd samen met u wat de doelen van de website zijn. En hoe we uw website kunnen laten presteren. Door onze marketing expertise kunnen wij u hierin adviseren over hoe u het beste resultaat kan halen.

Met een WordPress website bestaat liefde op het eerste gezicht nog steeds!

Met een WordPress website bestaat liefde op het eerste gezicht nog steeds!

Kosten WordPress website laten maken

Een vraag die vaak wordt gesteld aan ons is: Welke kosten komen kijken als u een wordpress website wilt laten maken?

De kosten zijn altijd verschillend per website. Dit ligt aan de verschillende wensen en/of doelen. In hoeveel talen moet de website beschikbaar zijn? Hoeveel templates moeten er gemaakt worden? In wat voor software moet de website geïntegreerd worden? Moeten er bepaalde formulieren of zoekfilters worden toegevoegd?

Voor een kostenindicatie kun je altijd contact met ons opnemen.

prijsindicatie aanvragen

Mobiel vriendelijk

De prachtig ontworpen website is elegant, vriendelijk en netjes. Daarnaast gebruiken mensen verschillende apparaten. Daarom herontwerpen we de website voor laptops en telefoons. Omdat we meerdere thema’s maken, is je website juist opgebouwd op al je apparaten. Houd er echter rekening mee dat het beeld en de beleving net iets anders zijn. Bovendien kan dit ook een voordeel zijn. Dit is een manier om een ​​unieke ervaring te bieden op alle apparaten. Wij zorgen er natuurlijk voor dat alle ontwerpen naadloos op elkaar aansluiten.

Werkwijze van Velocity Marketing

Stap 1: De strategie uitwerken. Hiermee leggen we de basis voor een goed presterende WordPress website. We bekijken de prestaties van de voorgaande website. En welke doelen hiermee behaald zijn. In het eerste adviesgesprek zetten wij ook samen de doelen op die we willen behalen met de nieuwe website.

Stap 2: Het ontwerp van de website. De eerste opzet van de website wordt gemaakt. We zorgen er voor dat de navigatie door de website goed staat. En dat alle functies goed zijn geïmplementeerd.

Stap 3: Het testen van de website. Na het ontwerpen van de website is het tijd om het uit te testen. Hiermee zorgen we ervoor dat de website helemaal up-to-date is. En dat alle functies goed ingesteld zijn.

Stap 4: Het opleveren van de website. De website kan nu online. En vanaf nu kan er begonnen worden met data ophalen. Met deze data kunnen we er voor zorgen dat je nog meer bezoekers op je website krijgt.

Stap 5: (Zoekmachine) Optimalisatie en het onderhouden van de website. Door middel van de data die binnenkomt kunnen we aanpassingen maken om hoger in Google te komen. Ook zorgen we er voor dat de website veilig en up-to-date blijft.

Hoe krijg je bezoekers op je wordpress website?

Als u uw website klaar hebt staan. Dan wilt u natuurlijk bezoekers op uw website aantrekken. Er zijn verschillende methodes om websitebezoekers te krijgen. Door gebruik te maken van sterke teksten, SEO, Social Media en betaalde advertenties op zoekmachines. Er zijn betaalde opties. En onbetaalde opties. Door de juiste strategie in te zetten, kunt u uw juiste doelgroep bereiken. Als u weet welke doelgroep zich waar bevind, kun je de juiste kanalen inzetten om ze te bereiken.

Wat is Search Engine Optimization? (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimization. Door zoekwoorden correct te gebruiken en links van andere websites naar uw website op te bouwen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw website zoekmachine-geoptimaliseerd is. Dit betekent dat uw website zowel internationaal als lokaal beter gevonden wordt, doordat deze hoger in de zoekresultaten verschijnt wanneer mensen relevante trefwoorden invoeren.

Veel mensen die een WordPress-website hebben, begrijpen niet hoe belangrijk SEO is. Zoekmachineoptimalisatie garandeert niet alleen dat meer mensen uw website beter zullen vinden. Het garandeert ook dat de juiste mensen die mogelijk in u geïnteresseerd zijn op uw website terechtkomen. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines als Google, zorg je ervoor dat je website meer potentiële klanten aantrekt en beter zichtbaar maakt voor de buitenwereld.

Hoe zet je SEO in?

Door middel van zoekwoorden onderzoek kunnen we erachter komen welke zoekwoorden zorgen voor een betere vindbaarheid. Het optimaliseren van de titel, beschrijving, tags en tekst van uw website op basis van deze zoekwoorden. We bouwen ook links (zogenaamde “backlinks“) om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te laten verschijnen.

Wilt u uw website laten optimaliseren of een compleet nieuwe WordPress website laten maken?

Neem vrijblijvend contact op

Waar moet je op letten met SEO?

Wat zijn hoofdpunten waar je op moet letten om online beter vindbaar te worden:

 • Zoekwoord in de title tag
 • zoekwoord in de meta description
 • zoekwoord in de SEO-vriendelijke URL
 • zoekwoord in de H1
 • zoekwoord in de eerste zin en/of alinea
 • zoekwoord in de overige tekst

Probeer om zoveel mogelijk interne als (belangrijke) externe links toe te passen. De tijd van random zoekwoorden is afgelopen. De focus ligt nu echt op de waarde die je levert aan de bezoeker. Google vindt het belangrijk dat de bezoeker zoveel mogelijk wordt geholpen met wat die zocht. 

Wilt u uw WordPress website uitbesteden?

Het maken van een website is geen eenvoudig klusje. Allereerst dient uw plan voorzien te worden van een goede structuur om daarna te vullen met content. We zullen de site in sommige gevallen eerst schetsen, zodat u het hele plan ook kunt zien. Twijfelt u nog over bepaalde keuzes? Vraag dan vrijblijvend advies aan via het contact formulier.

Een website is niet binnen een dag gereed. Houdt er rekening mee dat het 1 tot 2 weken kan duren om de website te maken en te vullen voor een zo goed mogelijk resultaat. Daarna duurt het ook even voordat de teksten in Google staan. Google heeft tijd nodig om de website goed in kaart te brengen.

Heeft u al een website, maar wilt u deze laten verbeteren? Vermeld u dit dan in uw contact aanvraag. Want dan hebben we een andere aanpak.

Recente blogs over webdesign

Conversies maximaliseren op je website

Wie wil er nou niet meer conversies op zijn of haar website? Goeie vraag! Om ervoor te zorgen dat je zo veel mogelijk conversies/verkopen uit je website haalt zijn een aantal factoren heel erg [...]

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een mega eCommerce-platform. Het is een aanpasbaar open-source platform dat is gebouwd op Wordpress. Met WooCommerce verkopen retailers online hun producten. In 2021 gebruikten 93.7% van de retailers op Wordpress WooCommerce om [...]

Even bellen met Kevin?

Bent u benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we u nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van uw plannen.

Kennismaken
Online-marketing-specialist