• Experts in online groei

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

LinkedIn Marketing2023-01-06T10:51:49+00:00

LinkedIn Marketing

Bereik de zakelijke doelgroep zowel organisch als betaald met LinkedIn Marketing.

Door de inzet van LinkedIn Marketing bereikt u zakelijke contacten. Door organische branding, maar ook gerichte advertenties verbreed u uw zakelijk bereik. Lees hieronder hoe u een goede strategie inzet!

LinkedIn Marketing Header
Google ads homepagina afbeelding

Doelen die we realiseren met LinkedIn

vinkje blauw wit Bekendheid opbouwen
vinkje blauw witPersonal Branding
vinkje blauw wit Betrokken doelgroep
vinkje blauw wit B2B Marketing
vinkje blauw wit Leads genereren
vinkje blauw wit Remarketen & Retargeten
vinkje blauw wit Social strategie
vinkje blauw witWebsite Verkeer
vinkje blauw wit Niche Targeting

Manifeste Website Bezoekers

Lokale Marketing

Verkopen Verhogen

Recruitment Marketing

Warme Leads Genereren

Remarketen & Retargeten

Autoriteit Verhogen

Merkbekendheid verhogen

Niche/Doelgroep Targeting

Waarom LinkedIn Marketing?

Door het gebruik van LinkedIn verleg je de grenzen van je bedrijf. Bovendien kun je doelgroep inzichten verzamelen, personal branding opbouwen en de zakelijke markt bereiken.

Nederlandse Gebruikers LinkedIn
Gemiddelde CTR LinkedIn
CPC tussen €2,00 en €3,50 Facebook

LinkedIn marketing kanalen

LinkedIn Organic

Door de inzet van organische berichten op LinkedIn bereikt u een onwijs groot publiek. Naast connecties zien ook de connecties van uw connecties uw berichten voorbij komen in hun tijdlijn. Zo is uw bereik in de basis al groot wanneer u veel connecties heeft op het platform. Benieuwd naar het creëeren van de meeste resultaten?

LinkedIn Marketing organisch
LinkedIn Advertising

LinkedIn Advertising

LinkedIn Advertising is ideaal voor het bereiken van de zakelijke doelgroep. Door specifieke targeting op onder andere bedrijfsgrootte, werkgebied en functie kunt u direct de decision makers targeten met advertenties.

LinkedIn Recruitment

LinkedIn is een ideaal platform voor het verkrijgen van nieuw personeel. Met onder andere functies om vacatures te plaatsen én een heel recruitment systeem bereik je direct werkzoekenden voor de functie die u wilt vervullen.

LinkedIn Recruitment

Bezoekers vroegen ook:

Welke Voordelen heeft LinkedIn?2023-03-04T12:51:32+00:00

LinkedIn heeft verschillende voordelen. Naast het vergroten van de naamsbekendheid en het connecten met gelijkgestemden heeft het namelijk de volgende voordelen:

  • Vergroten van de vindbaarheid van uw bedrijf
  • Snel uitbreiden van uw zakelijke netwerk
  • Vind geschikte medewerkers voor uw vacatures
  • Het platform is gratis
Wat kost adverteren op LinkedIn?2023-03-04T13:13:37+00:00

Voor het draaien van advertenties is het goed om te weten dat het platform een minimaal budget van €10 per dag hanteert. Voordat u beslist om hier gebruik van te maken is het dus verstandig om een duidelijke strategie met vastgestelde doelen vorm te geven. Hierdoor meet u het succes van de campagne.

Gemiddeld betaald een adverteerder op LinkedIn tussen de €2,00 en €3,50 per klik op een advertentie.

Waarom LinkedIn Marketing?2023-03-04T12:54:39+00:00

Met LinkedIn Marketing kunt u uw ideale B2B doelgroep aanspreken. Met een sterke strategie kunt u uw doelgroep omzetten in klanten. Naast het vergoten van uw naamsbekendheid helpt LinkedIn u ook bij het genereren van website verkeer, leads en verkopen.

Recente blogs over Advertising

  • Tips voor adverteren op Google Ads Display

Tips voor adverteren op Google Ads Display

In de wereld van online adverteren is Google Ads Display een krachtig platform om je boodschap over te brengen aan een brede doelgroep. Met zijn uitgebreide netwerk van websites en apps biedt het Google Display [...]

  • wat is een sea specialist?

Wat is een SEA specialist?

Online marketing is erg breed en er zijn dan ook tal van specialisaties en functies binnen deze branche. Eén van de takken waar je je in kan specialiseren is SEA, oftewel “Search Engine Advertising”. Maar [...]

De Voordelen van LinkedIn Marketing

Als het gaat om SEO-marketing, is het belangrijk om een basiskennis van de grondbeginselen te hebben. Zo raakt u vertrouwt met onderwerpen als zoekwoordonderzoek, content optimalisatie, link building en analyse. Door deze facetten mee te nemen in een SEO strategie, heeft u een goede SEO marketing fundering.

Personal Branding op LinkedIn

LinkedIn is een zeer geschikt platform voor zakelijke en persoonlijke branding. Als grootste zakelijke netwerk ter wereld en met 4,2 miljoen Nederlandse gebruikers zijn er enorm veel kansen. Het is dan ook goed om een eigen digitale netwerk van mede werknemers en/of ondernemers te creëeren. LinkedIn is namelijk meer dan alleen een CV. Het is de manier om jezelf op een onderscheidende manier te positioneren binnen de zakelijke markt. Door uniek te zijn in geplaatste content, continue actief te zijn en de interactie te zoeken bouw je aan je persoonlijke brand.

LinkedIn biedt verschillende soorten content

Door de grote variëteit aan content is LinkedIn een platform waar op vele manieren contact kan worden gelegd met connecties en/of uw doelgroep. Naast het plaatsen van alleen een verhaal, afbeelding of video, is er nog veel meer mogelijk. Zo heb je een poll. Hierbij kun je een vraag stellen aan je volgers/connecties omtrent een onderwerp. Door te kiezen hoe lang de poll duurt (24 uur of 2 weken) kun je een tijdslimiet geven. Met een poll creëert u echte engagement met de doelgroep. Daarnaast is het mogelijk om een carrousel up te loaden, een artikel te delen, of een document te plaatsen. Zo heeft u per doel in de communicatie met uw doelgroep een apart middel op dit sociale media platform.

Advertenties op LinkedIn

In de campagne manager van LinkedIn is het mogelijk om zeer specifiek te targeten op uw doelgroep. Door te specificeren op onder andere leeftijd, geslacht, locatie, bedrijfsgrootte, sector en baan is er veel mogelijk binnen het platform. Het is op deze manier uitermate geschikt om de zakelijk doelgroep te bereiken met een campagne. Zo kunnen zijn worden gestuurd naar een website pagina om verkoop te stimuleren. Bovendien kunt u ervoor kiezen om een doelgroep met bepaalde interesses aan ta boren.

Het is goed om rekening te houden met de kosten van adverteren op LinkedIn. Het is namelijk duurder dan andere sociale advertenties. Door goed vooraf te bepalen wat het doel van een campagne is kunt u sturen om de kosten hiervoor.

LinkedIn Analytics

Naast het produceren van content en het draaien van advertenties biedt LinkedIn ook een Analytics Dashboard aan. In dit overzicht vind je statistieken bezoekers van je bedrijfspagina, updates die zijn geplaatst en volgers. De demografische gegevens die deze analyses bieden geven je inzicht in het succes van geplaatste content. Bovendien zie je in welke branche je volgers werken. Daarnaast kun je met LinkedIn Analytics de groei in volgers over een bepaalde periode weergeven. Door de toename en/of afname in volgers te analyseren kun je direct zien war de impact van bepaalde content is op groei.

Ga naar de bovenkant