• Meer online resultaat

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Social Advertising2024-05-16T07:16:07+00:00

Stimuleer je groei met Social Advertising

  • Gerichte doelgroeptargeting

  • Verhoog naamsbekendheid & betrokkenheid

  • Effectieve Social Media Campagnes

social advertising growth
★★★★★
Nanne en Kevin zijn beide communicatief zeer sterk en zijn zeer capabel om mee samen te werken voor SEA en Social projecten. We raden ze dan ook zeker aan!
Mathias Aaftink - Klik digital
klantreview foto Matthias
klantreview foto Matthias
★★★★★
Nanne en Kevin zijn beide communicatief zeer sterk en zijn zeer capabel om mee samen te werken voor SEA en Social projecten. We raden ze dan ook zeker aan!
Mathias Aaftink - Klik Digital

Deze bedrijven behalen rendement én behouden hun authenticiteit

Samen met Velocity Marketing

filmore brand social advertising
ikwillemnu social advertising
chalrose handbags social advertising

Maak van jouw merk een Must-have voor iedereen

Bij Social Advertising gaat het om het creëren van een sterk merk dat iedereen in de doelgroep kent. Met slimme advertentie strategieën en unieke content maken we van jouw merk een ‘must-have’ voor jouw doelgroep. Door sociale media platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn te gebruiken, brengen we jouw merk onder de aandacht van de juiste mensen op het juiste moment. Met onze kennis in social advertising zorgen we ervoor dat jouw merk de aandacht krijgt die het daadwerkelijk verdient. Daarnaast laten wij een blijvende indruk bij jouw publiek achter.

social advertising engagement
social advertising groeien

Grijp de kans om te groeien!

Door middel van social advertising zorgen we ervoor dat jouw producten op elk relevant kanaal worden gepresenteerd, waardoor je een groter en breder publiek kunt bereiken en de verkoop op een positieve manier kunt stimuleren. Nederlanders spenderen gemiddeld 107 minuten per dag aan social media, daarom is social advertising een perfecte kans om jouw merk te promoten en de betrokkenheid te vergroten. Aangezien 96% van de Nederlanders actief is op sociale media, is het benutten van deze online kanalen van groot belang om jouw bedrijf te laten groeien en online succes te behalen.

  • We uploaden je producten naar elk kanaal

  • Mensen zitten 107 minuten per dag op social media

  • 96% van de Nederlanders gebruikt social media

social advertising groeien

Bereik je doelen met Social Advertising

Bij Velocity Marketing zien we veel potentie in Social Ads om jouw doelen te bereiken en je merk te laten groeien. Volg ons bewezen stappenplan voor succes:

We ontwikkelen samen een werkende strategie die aansluit bij jouw unieke bedrijfsdoelstellingen en de behoeften van jouw doelgroep. Door middel van grondig onderzoek en analyse stellen we haalbare doelen vast om gericht aan het werk te gaan.

Ons social team staat klaar om mooie en effectieve advertenties te ontwerpen die de aandacht van de doelgroep trekken en conversies stimuleren. Velocity Marketing plaatst deze advertenties op de geschikte sociale mediakanalen om een maximale impact te maken.

Wij zijn continu bezig om de prestaties van je ads campagnes te monitoren en te analyseren. Ook optimaliseren we de campagnes en passen we aan waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat we het maximale rendement uit je social advertising kunnen halen. Uiteindelijk kunnen we de campagne geleidelijk opschalen om nog meer succes te behalen. Met Velocity Marketing aan je zijde benut je de kracht van Social Ads optimaal voor het laten groeien van jouw bedrijf.

social advertising kanalen

Ervaringen met Velocity Marketing

Social advertising kanalen

Social Media Advertising kanalen

Bij Velocity Marketing zijn we gespecialiseerd in de volgende kanalen:

Optimized Table
Facebook Marketing
Voor meer vraag, loyale fans en de groei
Optimized Table
Instagram Marketing
Meer Bereik je en specifieke targeting
Optimized Table
TikTok Marketing
Speel in op trends en vergroot je bereik
Optimized Table
LinkedIn Marketing
Bereik zakelijke doelgroep & personeel
Optimized Table
Pinterest Marketing
Groei met door mensen te inspireren
Social advertising kanalen

Anderen vroegen ook:

over velocity marketing
over velocity marketing

Meer dan alleen een marketing partner

Alles is mogelijk, zolang je maar durft. Met behulp van Velocity Marketing kun je ZIJN wie je hoort te zijn. We helpen, inspireren en ondersteunen om groots te denken en groots te doen. Dit doen vanuit vertrouwen, innovatie en broederschap.

Kies voor Velocity Marketing en doorbreek jouw marketing plafond. Met onze betrouwbare en effectieve factoren draai je moeiteloos aan de juiste marketingknoppen. Op die manier maak je maximaal gebruik van je groeipotentieel en marketingbudget.

De kracht van Social Media Advertising

Ontdek de impact van sociale media-advertenties op jouw bedrijf. Door slim gebruik te maken van platformen zoals Facebook, LinkedInn Tiktok en Instagram, kan je jouw doelgroep op een gerichte manier bereiken om jouw merk effectief te promoten. Met onze expertise in sociale media marketing helpen we jou bij het opzetten van strategische campagnes om jouw doelen te bereiken.

Succesvolle Strategieën voor Social Advertising

Ontdek de sleutel tot effectieve social advertising met onze bewezen strategieën. Door hashtag-onderzoek te doen, gerichte landingspagina’s te gebruiken en creatieve advertentieformats te testen, maximaliseer je de impact van jouw campagnes. Met behulp van geavanceerde tools voor doelgroepanalyse en gedragstargeting kan je jouw advertenties afstemmen op de behoeften en interesses van jouw publiek, waardoor je betere resultaten behaalt en je ROI verhoogt.

Waar je op moet letten als je begint met Social Advertising:

Voer hashtag onderzoek uit

Zorg ervoor dat klanten uw merk in één oogopslag kunnen herkennen door merk hashtags te identificeren en te gebruiken. Neem de hashtag op in alle posts op sociale media van uw bedrijf en promoot actief het gebruik ervan bij consumenten om de zichtbaarheid van uw merk te vergroten. Dit maakt het voor potentiële klanten gemakkelijker om uw bedrijf te vinden, waardoor de betrokkenheid bij uw inhoud wordt vergroot.

Gebruik gerichte landingspagina’s voor uw campagnes.

Het maken van gerichte landingspagina’s voor elk van uw sociale campagne-advertenties kan een geweldige manier zijn om ervoor te zorgen dat klanten betrokken blijven bij uw merk. Een goede landingspagina bevat inhoud die verband houdt met de advertentie boodschap, waardoor mensen snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Dit helpt niet alleen om het vertrouwen van de klant op te bouwen, maar het is ook een geweldige manier om mensen naar de juiste plek te leiden en het aantal conversies te verhogen.

Test creatieve vormen van adverteren

Door verschillende soorten sociale advertenties te testen, zoals video’s, GIF’s, polls en carrousels, kunt u ontdekken welke vormen het meest succesvol zijn om contact te maken met uw doelgroep. Door te begrijpen wat uw klanten aanspreken, kunt u de merkherkenning en betrokkenheid op socialemediaplatforms vergroten. Zorg er bovendien voor dat creatieve advertenties voor elk platform zijn geoptimaliseerd, omdat verschillende aspecten variëren tussen verschillende netwerken, zoals het aantal tekens of de maximale grootte.

Meet performance met Social Media Tools

U kunt het maximale uit uw sociale advertentiecampagnes halen door tools te gebruiken om de prestaties te meten. Zorg ervoor dat u het gedeelte ‘Inzichten’ of ‘Analytics’ van elk platform dat u gebruikt, controleert, zodat u uw resultaten regelmatig kunt bekijken. Dit is belangrijk, omdat het u kan helpen weloverwogen beslissingen te nemen over het verder ontwikkelen en optimaliseren van uw toekomstige strategieën.

Maak gebruik van doelgroepanalyse en gedragstargeting

Het is essentieel om te begrijpen wie uw doelgroep is en hoe u deze het beste kunt bereiken. Met doelgroepanalyse kunt u zich concentreren op de sociale platforms die het meest worden gebruikt door uw huidige en potentiële klanten, zodat u effectievere campagnes kunt maken. Bovendien kunt u door inzicht te krijgen in het gedrag van consumenten berichten op maat sturen door advertenties op specifieke tijdstippen of tijdens het aankooptraject te targeten. Hierdoor is de kans groter dat ze positief reageren, omdat ze gepersonaliseerde inhoud ontvangen die relevant is voor waar ze zich in het koopproces bevinden.

ONTDEK WAT WE KUNNEN

Samen bouwen we aan een uniek netwerk van ondernemers, bedrijven en individuen om de grenzen van morgen te verleggen. Wil je hierbij horen? Neem vandaag nog contact met ons op.

nummer 1 pool
Ga naar de bovenkant