Haal meer rendement uit online!

Online marketing uitbesteden

📈   Meer rendement uit online

🤗   Bespaar kostbare tijd

🚀   Structureel online groeien

Groei sneller met online marketing

Groei sneller met online marketing

Steeds vaker zetten bedrijven in op online marketing. Het gebruik van online kent namelijk een aantal voordelen ten opzichte van offline. Doordat online marketing uit verschillende aspecten bestaat, blijft u heel flexibel. U zult dus snel resultaat zien van uw werk, zoals meer bezoekers en meer behaalde verkopen. Ook straalt u meer vertrouwen uit als u goed vindbaar bent. Bovendien is het voor uw klanten, maar ook voor uzelf makkelijker om een overzicht te krijgen van uw aanbod.

In 4 stappen meer controle;

1️⃣

Marketing Analyse

We beginnen de samenwerking door een uitgebreide analyse van uw bedrijf en doelen.

2️⃣

Digitale Strategie

In de digitale strategie bepalen we welke kanalen we inzetten voor maximaal resultaat.

3️⃣

Kick Off

Tijdens de kick off trappen we het traject af en gaan we van start met uw online marketing.

4️⃣

Maandelijkse Update

We bespreken maandelijks de voortgang en sturen ook een update van de resultaten.

Wat gaan we Analyseren

Tijdens een samenwerking vinden we het belangrijk om uw bedrijf heel goed te leren kennen. Op die manier kunnen we goed meedenken met u en altijd de beste oplossing aanbieden. Daarnaast analyseren we ook:

Bij 80% van de opdrachten die wij aan nemen is de website al prima. Alleen nog niet goed genoeg om echt resultaat te behalen. We kunnen namelijk wel bezoekers naar uw website trekken, alleen als die bezoekers geen actie ondernemen dan heeft het weinig zin om daar energie in te stoppen. Daarom is de website het eerst aan de beurt in onze grondige analyse:

 • Hoe presteert uw website op dit moment; zijn er duidelijke doelen en aankopen?
 • Is uw aankooppercentage van uw website boven- of ondergemiddeld?
 • Is uw website snel genoeg? Of gaan mensen van uw website af omdat de snelheid te laag is?
 • Wilt u meer weten over hoe webdesign werkt? Bekijk onze pagina over website laten maken
 • Wat is de vraag binnen uw doelgroep in Google?
 • Hoeveel websitebezoekers komt er op dit moment vanuit Google op uw website?
 • Welke zoektermen worden het meest gebruikt om op uw website terecht te komen?
 • Wat valt er te leren van de SEO of SEA strategie die gebruikt wordt door uw concurrenten?
 • Wilt u meer weten over hoe Google werkt? Bekijk onze pagina over Google
 • Hoeveel verkeer op de website komt er nu vanaf Social Media?
 • Wat is het gedrag van deze bezoekers op uw website? Komen er aankopen uit?
 • Wat is de verhouding van uw aankopen van social media bezoekers in vergelijking met Google?
 • Wilt u meer weten over hoe Social Media werkt? Bekijk onze pagina over Social Media
nummer 1 pool

Dit zeggen onze klanten:

Ondernemers met een passie voor het vak. Weten waar ze het over hebben en zijn ontzettend flexibel. Aanrader!

Dirc Olde profile pictureDirc Olde, Puur Vloeren Groep

Fijne partij met kennis van zaken, jong en actief om te zoeken naar het beste resultaat voor je bedrijf, kortom, aanrader!

Michael diepeveen profile pictureMichael Diepeveen, Ikwillem.nu

De mensen achter Velocity Utrecht zijn gezellig en werken hard. Ik kan altijd van ze op aan en ze helpen mij overal aan herinneren. Ze hebben creatieve ideeën voor campagnes en gaan echt op zoek naar wat beste is voor mijn bedrijf en doelgroep. Ze houden mij op de hoogte van wat ze doen en wanneer en geven tips! Echt een aanrader om een samenwerking mee aan te gaan!

profile picture JoelleJoëlle Verschuren, Chalrose

Meer voordelen van online marketing uitbesteden

Allereerst zijn de voordelen is dat u zelf geen personeel hoeft aan te nemen. Daarnaast zorgt dit ervoor dat het veel minder geld kost om online marketing uit te voeren. Bovendien zorgt u ervoor dat de online marketing juist wordt uitgevoerd. Ook kunt u mee leren met specialisten met ervaring. Hierdoor zult u meer inzichten krijgen over een goede strategie en wat voor online marketing kanalen de meeste potentie hebben. 

U krijgt een team van marketing specialisten tot uw beschikking

Online marketing is verdeeld in meerdere takken. Omdat deze takken van elkaar verschillen kan het veel tijd kosten om alles onder de knie te krijgen. Door dit uit te besteden kunt u besparen op deze tijd. Bovendien scheelt u dit op de lange termijn ook geld. Voor de takken van marketing, hebben we experts die met passie voor u aan de slag gaan. Zo kunnen we altijd een plan op maat aanbieden. Daarnaast werken we aan veel projecten en zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Daardoor zorgen we ervoor dat u voorloopt op uw concurrenten en groeit. Ook stelt dit ons in staat om in te zetten op wat werkt.

De kosten zijn alleen voor de gewerkte uren

Interne teams worden vaak opgeleid en getraind. Allereerst kost dit veel tijd en zijn hier ook kosten aan verbonden. Daarnaast zullen er gesprekken voorkomen die nodig zijn om het werk te verbeteren. Al die tijd betaalt u als werkgever. Wanneer u een online marketing bureau inhuurt, betaalt u alleen voor de tijd die zij besteden aan uw online marketing. Verder kunnen zij deze tijd het beste inzetten door hun expertise.

Meer flexibiliteit

Wanneer u besluit mensen in dienst te nemen voor online marketing, kan het lastig zijn om ze te ontslaan wanneer hun resultaten niet goed zijn. Bovendien kunt u meestal uw contract met een online marketingbureau met een opzegtermijn van één maand opzeggen en het traject bij een ander bureau snel voortzetten.

Marketing Werk Op Laptop

Waarom online marketing uitbesteden bij Velocity

Wilt u weten waarom Velocity de juist keuze is voor u? Wij leggen het u graag uit. Bij Velocity Marketing werken wij met de missie om bedrijven te laten groeien. Wij kijken naar hoe u op de lange termijn kunt groeien. Wij nemen hier het doel van het bedrijf mee. Om dit doel te bereiken is er een goed plan nodig. Daarom is het belangrijk om kansen te benutten.

Allereerst weten wij hoe we uw doelgroep en klanten juist kunnen benaderen. Daarmee kunt u er achter komen hoe u uw klanten trouw kunt maken aan uw bedrijf. Dit versterkt uw positie. Verder is het ook belangrijk hoe u uw bedrijf wil positioneren. Wij onderscheiden ons hierin door dat wij data combineren ervaring. Wij zetten samen een plan op om daarna de juiste uitvoering in werking te zetten.

Wat daarnaast Velocity bijzonder maakt is dat wij expertise hebben op alle aspecten van marketing. Daarnaast maken wij het persoonlijk door uw bedrijf echt te leren kennen. We bekijken welke ambities u heeft en adviseren over hoe u dit kunt waar maken. We kijken samen naar uw missie en visie van uw bedrijf en implementeren dit in ons advies. Ten slotte is het vertellen van uw verhaal het belangrijkst.

Wij zijn altijd open in onze communicatie. Wij houden de lijn naar onze klanten kort. Verder betekent dat, dat wij altijd onze klanten goed op de hoogte houden van de voortgang. Wij hebben maandelijkse rapportages die u inzicht geeft in wat er gebeurd.

Wij proberen altijd alle kansen te benutten. Bovendien kijken wij namelijk altijd naar groei kansen en houden we ruimte om streng naar onszelf te kijken. Mede door onze visie zijn wij meer dan alleen uw online marketeers. Wij zijn uw online groei en marketing partner.

Online Marketing Uitbesteden

Wilt u uw marketing uitbesteden?

Wij helpen u graag met het overnemen van uw online marketing. Door middel van een persoonlijk gesprek zullen wij samen kijken naar uw doelen en ambities. Door middel van onze 3 stappen zullen wij u adviseren over welke online kanalen er nog verbeterd moeten worden. En welke kanalen nog het meeste potentie liggen voor uw bedrijf.

Uiteindelijk zetten wij de campagnes voor u in elkaar. Na het aanzetten van de campagnes zal er steeds weer optimalisatie plaats vinden. Zonder optimalisatie vallen campagnes namelijk in het water. Natuurlijk wordt u steeds op de hoogte gehouden van de voortgang door middel van rapportages.

Wij zijn onszelf niet als wij geen kansen proberen te benutten. Zo zullen wij altijd blijven kijken naar groei kansen en streng naar onszelf blijven kijken. Mede door deze visie zijn wij niet alleen uw online marketeers. Ook zijn wij echt uw online marketing partner.

Online Marketing Team Meeting