• Meer online resultaat

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Recruitment Marketing2024-05-17T07:40:22+00:00

Maak impact met je Recruitment Marketing

  • Bereik potentiële kandidaten

  • Gerichte werving

  • Verbeterde kandidaatervaring

Recruitment marketing - team velocity
★★★★★
Bij Artiflex zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Velocity Marketing. Het team van Velocity is erg vakkundig en professioneel. Wij zijn erg blij met de behaalde resultaten en kijken uit naar een langdurige samenwerking!
Andy Koshaba - Artiflex
andy klant review
andy klant review
★★★★★
Bij Artiflex zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Velocity Marketing. Het team van Velocity is erg vakkundig en professioneel. Wij zijn erg blij met de behaalde resultaten en kijken uit naar een langdurige samenwerking!
Andy Koshaba - Artiflex

Communiceer consistent de boodschap van je bedrijf

Bij recruitment marketing is het erg belangrijk om consistent de boodschap van je bedrijf te communiceren. Dit betekent dat we de kernwaarden, missie en visie van je organisatie consequent willen overbrengen bij potentiële kandidaten. Door consistent te zijn in je communicatie op alle kanalen, zoals sociale media, vacatureteksten en employer branding materiaal, bouw je een sterk fundament op dat aantrekkelijk is voor aankomend talent. Zo kunnen we de juiste kandidaten aantrekken voor jouw bedrijf.

recruitment marketing
recruitment marketing

Vind toptalent online!

Met recruitment marketing kun je toptalent online eenvoudig vinden door middel van een strategische benaderingen. Door verkorte wervingstijden te realiseren, bouw je snel een team van kwalitatieve kandidaten op. Het opzetten van een talentpool stelt jouw bedrijf in staat om potentiële kandidaten te betrekken en te behouden voor toekomstige vacatures. Door middel van gerichte targeting  en een werkenbijwebsite zorgen we ervoor dat de juiste doelgroep bereikt wordt met relevante vacatures en bedrijfsinformatie.

  • Verkorte wervingstijd

  • Bouw een talentpool

  • Gerichte targeting met een werkenbijwebsite

recruitment marketing

Samen staan we sterk!

Ontdek samen met Velocity Marketing hoe je een krachtige recruitment strategie ontwikkelt om toptalent aan te trekken.

Als eerste definiëren we een heldere strategie en starten we aan een vooronderzoek. Dit omvat het identificeren van doelgroepen, concurrentieanalyse en het vaststellen van meetbare doelstellingen.

Dan creëren we een gedetailleerd plan van aanpak en richten we de benodigde systemen en processen in. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van campagnes, het selecteren van kanalen en het optimaliseren van de technische infrastructuur.

Bij de laatste stap implementeren we de strategie en beginnen we met het werven van potentiële kandidaten. We monitoren voortdurend de prestaties van de campagnes en voeren optimalisaties door om de resultaten te verbeteren. We testen bijvoorbeeld verschillende advertentie-indelingen, stellen targeting parameters bij en verbeteren de website-ervaring voor bezoekers.

recruitment marketing 3 1

Ervaringen met Velocity Marketing

recuitment marketing ervaringen

Voordelen van Recruitment Marketing bij Velocity Marketing

Verhoogde zichtbaarheid

Met recruitment marketing vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijf op relevante kanalen.

Kostenbesparing

Door efficiëntere wervingsprocessen te implementeren, bespaar je op lange termijn kosten voor het aantrekken van nieuw talent.

Snellere werving

Velocity Marketing verkort de wervingstijd door het proces van het vinden en aantrekken van geschikte kandidaten te stroomlijnen.

Talentpool opbouwen

We bouwen een talentpool op van gekwalificeerde kandidaten die je in de toekomst kunt benaderen voor vacatures.

Targeting

We targeten specifieke doelgroepen op basis van demografische gegevens, interesses en ervaring.

Data-gedreven

Recruitment marketing biedt waardevolle inzichten en analytics waarmee je de effectiviteit van je wervingsinspanningen kunt meten en verbeteren..

Verhoogde zichtbaarheid

Met recruitment marketing vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijf op relevante kanalen.

Kostenbesparing

Door efficiëntere wervingsprocessen te implementeren, bespaar je op lange termijn kosten voor het aantrekken van nieuw talent.

Snellere werving

Velocity Marketing verkort de wervingstijd door het proces van het vinden en aantrekken van geschikte kandidaten te stroomlijnen.

Talentpool opbouwen

Wij bouwen een talentpool op van gekwalificeerde kandidaten die je in de toekomst kunt benaderen voor vacatures.

Targeting

We targeten specifieke doelgroepen op basis van demografische gegevens, interesses en ervaring.

Data-gedreven

Recruitment marketing biedt waardevolle inzichten en analytics waarmee je de effectiviteit van je wervingsinspanningen kunt meten en verbeteren.

over velocity marketing
over velocity marketing

Meer dan alleen een marketing partner

Alles is mogelijk, zolang je maar durft. Met behulp van Velocity Marketing kun je ZIJN wie je hoort te zijn. We helpen, inspireren en ondersteunen om groots te denken en groots te doen. Dit doen vanuit vertrouwen, innovatie en broederschap.

Kies voor Velocity Marketing en doorbreek jouw marketing plafond. Met onze betrouwbare en effectieve factoren draai je moeiteloos aan de juiste marketingknoppen. Op die manier maak je maximaal gebruik van je groeipotentieel en marketingbudget.

Anderen vroegen ook:

Waarom recruitment marketing?2023-03-04T13:18:01+00:00

Recruitment marketing is een uitstekend middel om nieuwe talenten aan te trekken die binnen uw bedrijf passen. Doormiddel van specifieke targeting op het moment dat zij hier naar zoeken bent u op het juiste moment op de juiste plek zichtbaar. Door verschillende USP’s kunt u verschillende kandidaten voor uw vacature aantrekken.

Hoe bereiken jullie kandidaten?2023-03-04T13:16:49+00:00

Door het inzetten van verschillende advertentie campagnes op kanalen als Facebook, LinkedIn, Instagram & Google Ads targeten wij de juiste kandidaten op het moment dat het er toe doet. Middels het doelgericht adverteren op de kandidaten doelgroep bereiken we latent zoekenden of actief zoekenden voor uw vacature.

Wat zijn de kosten van recruitment marketing?2024-05-17T07:41:39+00:00

De kosten van recruitment marketing kunnen variëren afhankelijk van meerdere factoren, zoals de omvang van je recruitment campagnes, de gebruikte kanalen en de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Over het algemeen zijn de kosten opgebouwd uit verschillende componenten, waaronder advertentiekosten, eventuele kosten voor het gebruik van recruitment software of platforms, en de tijd en middelen die nodig zijn voor het ontwikkelen en implementeren van de wervingsstrategie. We raden het aan om een budget te bepalen op basis van je doelen en verwachtingen, en om te investeren in strategieën die een mooi rendement op je investering bieden.

Welke voordelen heeft Recruitment Marketing?2023-03-04T13:07:41+00:00

Door verschillende kanalen in te zetten op verschillende momenten de funnel tracken we als marketeers veel data. Deze data kunnen we tot in details optimaliseren. Zo kunnen wij advertenties per vacature steeds weer optimaliseren en de kosten per geplaatste sollicitatie verlagen. Bovendien bereikt u met Recruitment Marketing latent zoekenden en actief zoekenden op het juiste moment met de juiste informatie. Met een overtuigende campagne weet u op deze manier gemakkelijker aan nieuw personeel te komen.

Interesses en behoeften van kandidaten

Pas bij het maken van uw wervingsmateriaal aan op de individuele interesses en behoeften van de kandidaat aan. Concentreer je op persoonlijk contact met kandidaten, door het merk menselijker te maken en ze voor te stellen aan jouw teamleden; laat authenticiteit doorschijnen in storytelling om een onvergetelijke ervaring te creëren voor potentiële kandidaten. Een succesvol marketingplan voor wervings content bevat zowel informatieve stukken over het beroep of de baan, als verhalen die de werkelijke prestaties van het bedrijf weergeven.

Lars aan het werk
recruitment marketing

Duurzame recruitment marketing

Om ervoor te zorgen dat jouw vacatures de beoogde doelgroep bereiken, is het belangrijk om ze te optimaliseren voor populaire zoekmachines en sociale media platforms. Van het gebruik van strategische zoekwoorden tot het implementeren van relevante hashtags, overweeg alle manieren waarop je boeiende titels en tags kunt maken waarmee jouw vacature onder de aandacht van gemotiveerde kandidaten wordt gebracht. Door gerichte promoties op sociale media te gebruiken, kan je de zichtbaarheid van jouw berichten verder vergroten en ervoor zorgen dat kandidaten toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben voordat ze solliciteren.

recruitment marketing

De voordelen van Recruitment Marketing

Recruitment marketing is de praktijk van het creëren en uitvoeren van een alomvattend plan om potentiële kandidaten te bereiken met boeiende vacatures, boeiende carrièremogelijkheden en boodschappen over waarom uw organisatie een ideale plek voor hen zou zijn om te werken.

Versterk uw employer brand

Om uw wervingsinspanningen succesvol te maken, moet u uw employer brand verfijnen. Een effectief employer brand onderscheidt uw bedrijf en creëert naam in de markt. Om een sterk werkgeversmerk op te bouwen, moet u nadenken over welke kwaliteiten uw organisatie definiëren en deze communiceren via al uw wervingsmarketingkanalen, waaronder vacatures, digitale platforms, website-inhoud en netwerkevenementen.

Gerichte vacatures aanbieden

U kunt uw recruiting inspanningen verfijnen door uw berichten aan te passen om de gewenste sollicitanten aan te trekken. Dit kan betekenen dat u gerichte vacatures aanbiedt voor specifieke expertisegebieden of dat u campagnes voor sociale media ontwerpt die zijn gericht op de kenmerken die uw bedrijf uniek maken. Zorg er bovendien voor dat u berichten deelt met overeenkomende zoekwoorden om zichtbaarheid van potentiële kandidaten te garanderen.

Maak gebruik van content in uw recruitment marketing

Contentmarketing kan een geweldig hulpmiddel zijn om sollicitanten voor uw bedrijf te interesseren. Het gebruik van verhalen van bestaande werknemers, videovoorbeelden van de werkervaring en baanspecifiek materiaal kan potentiële kandidaten helpen een kijkje te nemen in uw bedrijfscultuur. Creëer daarnaast inhoud die is afgestemd op de persoonlijke en carrièrebelangen van potentiële kandidaten om hen te verleiden en uw wervingsinspanningen te versterken.

Zet SEO in voor duurzame recruitment marketing

Om ervoor te zorgen dat uw vacatures de beoogde doelgroep bereiken, is het belangrijk om ze te optimaliseren voor populaire zoekmachines en sociale media platforms. Van het gebruik van strategische zoekwoorden tot het implementeren van relevante hashtags, overweeg alle manieren waarop u boeiende titels en tags kunt maken waarmee uw vacature onder de aandacht van gemotiveerde kandidaten wordt gebracht. Door gerichte promoties op sociale media te gebruiken, kunt u de zichtbaarheid van uw berichten verder vergroten en ervoor zorgen dat kandidaten toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben voordat ze solliciteren.

ONTDEK WAT WE KUNNEN

Samen bouwen we aan een uniek netwerk van ondernemers, bedrijven en individuen om de grenzen van morgen te verleggen. Wil je hierbij horen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Ga naar de bovenkant