• Experts in online groei

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Recruitment Marketing2024-01-31T11:21:39+00:00

Recruitment marketing

Trek nieuwe mensen aan door middel van recruitment marketing.

Met sterke online marketing campagnes trekt u nieuw personeel aan. Wij zorgen ervoor dat werkgevers en uitzendbureaus slagen in het aantrekken van nieuw personeel!

Recruitment Marketing gesprek
Google ads homepagina afbeelding

Werf personeel met online marketing

Kunt u niet verder groeien, omdat u geen personeel kunt vinden? Of komt u er gewoonweg niet aan toe om een campagne op te zetten? Door middel van online recruitment marketing vinden we de juiste kandidaten waar u mee aan de slag kunt gaan.

Personeel werven

Doelen die we realiseren met Recruitment Marketing

vinkje blauw wit Google Advertising
vinkje blauw wit Social Media Marketing
vinkje blauw wit Social Media Advertising
vinkje blauw wit Employer Branding
vinkje blauw wit WerkenBij Website
vinkje blauw wit Recruitment Tracking

Google Advertising

Social Media Marketing

Social Media Advertising

Employer Branding

WerkenBij Website

Recruitment Tracking

Recente cases

Binnen een half jaar 132% meer sollicitaties per maand
Lees de hele case

712% meer offerte aanvragen binnen 2 jaar tijd
Lees de hele case

Succesvolle advertenties met 18% CTR op Google & Socials
Lees de hele case

Binnen een half jaar 132% meer sollicitaties per maand

Artiflex | Dé recruitment specialist voor vakmensen

712% meer offerte aanvragen binnen 2 jaar tijd

PUUR! Vloerengroep | Ruim 30 jaar dé specialist in vloeren

Succesvolle advertenties met 18% CTR op Social & Google

ikwillem.nu | A-merken voor de laagste prijs

Wat is Recruitment Marketing?

Met recruitment marketing verwijzen we naar het ontwikkelen van sourcing- en wervingstactieken. Hierdoor trekken we voor organisaties toptalent aan. Het gaat hierbij om strategieën voor zaken als employer branding, online advertentie campagnes, content creatie en social media managament. Deze instrumenten zetten we allen in om de aandacht te trekken van potentiële kandidaten van hoge kwaliteit.

Recruitment Marketing Advertentie

Waarom Recruitment Marketing?

Recruitment marketing stelt werkgevers en organisaties in staat om toegang te krijgen tot gekwalificeerd talent. Met een sterke reputatie en het gebruik van de juiste kanalen bereiken we kandidaten en verbeteren we de kandidaatervaring. Daar komt nog bij dat een sterke recruitment strategie ook helpt om tijd en geld te besparen.

Passief op zoek naar een baan
Gemiddelde CPC Facebook
Gemiddelde conversie ratio Google ads

Recruitment Marketing bij Velocity

  • Datagedreven Recruitment
  • Razendsnel schakelen
  • Gespecialiseerd in WerkenBij, Social Media & Google (Ads)
  • We versterken uw merk
  • Snel uw vacature (website) online
  • Alles onder één dak
Recruitment Marketing Google Ad

Onze effectieve werkwijze

Group 71 Analyse & Kennismaken: Tijdens een gesprek en onderzoek brengen we uw doelen en wensen in kaart.
Group 328 Strategie & Aanpak: Op basis van dit gesprek doen we een voorstel met daarin de strategie en een plan van aanpak.
Group 329 Structuur & Implementatie: Na akkoord op ons voorstel implementeren we de strategie en gaan de campagnes live.
Group 330 Optimaliseren & Maximaliseren: Op basis van data verhogen we de effectiviteit van de campagnes.
Group 331 Opschalen: Zodra de fundering staat en werkt, schalen we op voor meer succes!

Bezoekers vroegen ook:

Waarom recruitment marketing?2023-03-04T13:18:01+00:00

Recruitment marketing is een uitstekend middel om nieuwe talenten aan te trekken die binnen uw bedrijf passen. Doormiddel van specifieke targeting op het moment dat zij hier naar zoeken bent u op het juiste moment op de juiste plek zichtbaar. Door verschillende USP’s kunt u verschillende kandidaten voor uw vacature aantrekken.

Hoe bereiken jullie kandidaten?2023-03-04T13:16:49+00:00

Door het inzetten van verschillende advertentie campagnes op kanalen als Facebook, LinkedIn, Instagram & Google Ads targeten wij de juiste kandidaten op het moment dat het er toe doet. Middels het doelgericht adverteren op de kandidaten doelgroep bereiken we latent zoekenden of actief zoekenden voor uw vacature.

Welke voordelen heeft Recruitment Marketing?2023-03-04T13:07:41+00:00

Door verschillende kanalen in te zetten op verschillende momenten de funnel tracken we als marketeers veel data. Deze data kunnen we tot in details optimaliseren. Zo kunnen wij advertenties per vacature steeds weer optimaliseren en de kosten per geplaatste sollicitatie verlagen. Bovendien bereikt u met Recruitment Marketing latent zoekenden en actief zoekenden op het juiste moment met de juiste informatie. Met een overtuigende campagne weet u op deze manier gemakkelijker aan nieuw personeel te komen.

De voordelen van Recruitment Marketing

Recruitment marketing is de praktijk van het creëren en uitvoeren van een alomvattend plan om potentiële kandidaten te bereiken met boeiende vacatures, boeiende carrièremogelijkheden en boodschappen over waarom uw organisatie een ideale plek voor hen zou zijn om te werken.

Versterk uw employer brand

Om uw wervingsinspanningen succesvol te maken, moet u uw employer brand verfijnen. Een effectief employer brand onderscheidt uw bedrijf en creëert naam in de markt. Om een sterk werkgeversmerk op te bouwen, moet u nadenken over welke kwaliteiten uw organisatie definiëren en deze communiceren via al uw wervingsmarketingkanalen, waaronder vacatures, digitale platforms, website-inhoud en netwerkevenementen.

Gerichte vacatures aanbieden

U kunt uw recruiting inspanningen verfijnen door uw berichten aan te passen om de gewenste sollicitanten aan te trekken. Dit kan betekenen dat u gerichte vacatures aanbiedt voor specifieke expertisegebieden of dat u campagnes voor sociale media ontwerpt die zijn gericht op de kenmerken die uw bedrijf uniek maken. Zorg er bovendien voor dat u berichten deelt met overeenkomende zoekwoorden om zichtbaarheid van potentiële kandidaten te garanderen.

Maak gebruik van content in uw recruitment marketing

Contentmarketing kan een geweldig hulpmiddel zijn om sollicitanten voor uw bedrijf te interesseren. Het gebruik van verhalen van bestaande werknemers, videovoorbeelden van de werkervaring en baanspecifiek materiaal kan potentiële kandidaten helpen een kijkje te nemen in uw bedrijfscultuur. Creëer daarnaast inhoud die is afgestemd op de persoonlijke en carrièrebelangen van potentiële kandidaten om hen te verleiden en uw wervingsinspanningen te versterken.

Speel in op interesses en behoeften van kandidaten

Pas bij het maken van uw wervingsmateriaal deze aan op de individuele interesses en behoeften van de kandidaat aan. Concentreer u op persoonlijk contact met kandidaten, door het merk menselijker te maken en ze voor te stellen aan uw teamleden; laat authenticiteit doorschijnen in story telling om een onvergetelijke ervaring te creëren voor potentiële kandidaten. Een succesvol marketingplan voor wervings content bevat zowel informatieve stukken over het beroep of de baan, als verhalen die de werkelijke prestaties van het bedrijf weergeven.

Zet SEO in voor duurzame recruitment marketing

Om ervoor te zorgen dat uw vacatures de beoogde doelgroep bereiken, is het belangrijk om ze te optimaliseren voor populaire zoekmachines en sociale media platforms. Van het gebruik van strategische zoekwoorden tot het implementeren van relevante hashtags, overweeg alle manieren waarop u boeiende titels en tags kunt maken waarmee uw vacature onder de aandacht van gemotiveerde kandidaten wordt gebracht. Door gerichte promoties op sociale media te gebruiken, kunt u de zichtbaarheid van uw berichten verder vergroten en ervoor zorgen dat kandidaten toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben voordat ze solliciteren.

Ga naar de bovenkant