• Meer online resultaat

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

  • Home
  • Data
  • Wat is Channable en waar gebruik je het voor?
channable logo

Wat is Channable en waar gebruik je het voor?

Channable is de oplossing voor het vergroten van je online zichtbaarheid. Steeds meer data is online beschikbaar dat toepasbaar is voor feed management. Channable is dé tool die marketeers en helpt bij het optimaliseren en exporteren van data feeds naar verschillende kanalen.

Wat is Channable?

Channable is een uitgebreid feed management tool waarmee data feeds geoptimaliseerd en geëxporteerd kunnen worden naar verschillende kanalen. Zo kan je met Channable jouw producten gemakkelijk naar Google Shopping, bol.com of Amazon sturen. Dit is volledig automatisch in te richten. Ook is het mogelijk om via Channable dynamische advertenties te bouwen, orders van marktplaatsen te importeren en de resultaten te analyseren met Google Analytics.

De functionaliteiten van Channable

Channable is dé schakel tussen jouw webshop en het kanaal waar je de feed indient. Één van de voordelen van Channable dat je een feed can creëren die volledig losstaat van je webshop. Met Channable kun je gemakkelijk productinformatie aanvullen en verbeteren. Channable biedt je, voor het behalen van betere resultaten, vier tools:

  1. Feed managent
  2. Marktplaats integratie
  3. PPC-optimalisatie
  4. Insights Analytics
Channable en verschillende kanalen

Feed management op Channable

Met de feed management tool van Channable kun jij gemakkelijk adverteren met al je producten wereldwijd. Hun tool maakt verbinding met meer dan 2.500 digitale marktplaatsen, advertentieplatforms en prijsvergelijkingssites. Binnen de datafeed manager kun je gemakkelijk al je productsfeeds maken en beheren. Met meer dan 2.500 sjablonen zet je in een handomdraai datafeeks van topkwaliteit in elkaar zet. De slimme filters en controles binnen de datafeed manager helpen jou je productdatafeeds snel aan passen. Waardoor ze altijd voldoen aan de eisen je kanalen. Door de automatisatie van de datafeed manager hoef je de productgegevens maar één keer aan te passen. Stel de update tijd in en de manager zorgt voor de rest!

Marktplaats integratie

De marktplaats integratie Channable helpt je jouw online zichtbaarheid te vergroten. Hiermee is het mogelijk om jou producten snel en betrouwbaar op de markt te brengen via de 2.500+ kanalen wereldwijd. De integratie van Channable is zeer uitgebreid. Door directe API-verbindingen synchroniseert Channable al je orders met je online shop. Daarnaast synchroniseert Channable ook je real time voorraad. Dagelijks worden alle kanalen in je portfolio geüpdate.

Channable overzicht dashboard

PPC-optimalisatie

Je producten promoten kost veel tijd en energie. Met de resultaatgerichte PPC-campagnes via verschillende ad formats en platforms helpt Channable je producten wereldwijd te promoten. Dit stimuleert customer engagement voor jouw merk.

Channable bied je verschillende ad-indelingen aan. Genereer zo snel een op maat gemaakte campagnestuctuur. Deze zijn opgebouwd uit Search-, Display- en Shopping-campagnestructuren. Deze campagnes worden automatisch bijgewerkt op basis van je productfeed. Channable automatiseert ook je zoekwoorden onderzoek. Het gebruikt de dynamische data, uit je feed, en genereert alle relevante long-tail zoekwoorden.

Channable insights analytics

Via de Insights Analytics tool binnen Channable ontvang je real-time gegevens over hoe je producten het doen. Je kan je campagnedoelstellingen makkelijk verbeteren door productsegmentatie te automatiseren op basis van performance. Het monitoren van deze data is erg eenvoudig. Het dashboard biedt je overzicht voor data op meerdere niveaus. Channable importeert alle inkomsten- en kostendata van je kanalen. Zo bereken je altijd nieuwe data zoals ROAS op productniveau. Ook kun je eenvoudig Google Analytics en Google Ads integreren in je Channable dashboard.

Channable pricing

Channable biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode aan. In deze periode kun je als ondernemer de tools goed testen en kijken of het jou toegevoegde waarde biedt. De pakketten die Channable aanbiedt zijn divers, variërend van €29 tot €5.599 per maand. Met Channeble kun je het abonnement elke maand wijzigen, afhankelijk van wat je nodig hebt.

Dus waarom Channable voor jouw organisatie?

Channable biedt dus verschillende voordelen voor jouw als organisatie. Door automatisering van processen kost het je minder tijd producten aan te bieden op diverse kanalen en is de kans op fouten kleiner.

Marketplaces, advertentieplatforms en vergelijkingswebsites worden een steeds belangrijker onderdeel van een goede digitale marketingstrategie. Ze helpen je de online zichtbaarheid van jou merk te vergroten. Ook bieden ze de mogelijkheid om je producten aan te bieden op sites die een groter bereik hebben. Channable helpt jou deze websites en platforms te overwinnen!

Wil je meer informatie over hoe Channable jou kan helpen, neem contact op met een van onze specialisten. Wij helpen je graag een passende oplossing te vinden voor jou organisatie. Bel met +31 6 421 299 85 of stuur een e-mail naar marketing@velocityutrecht.com.

Ga naar de bovenkant