Betekenis van: Plug-in

« Terug naar Marketing Begrippen

Wat is een plug-in?

Een Plug-in is een toevoeging aan een bepaald computerprogramma. Een Plug-in betekent letterlijk iets ergens in doen. Misschien heb je het wel een gehoord, maar wat is het eigenlijk? Als je een website wilt maken of als je meer wilt weten over WordPress krijg je ook te maken met een Plug-in. Een plugin wat je kan toevoegen aan WordPress, is een softwarepakket die je toevoegt aan WordPress website kunt toevoegen. Met een plug voeg je een bepaalde functionaliteit waarmee je de kwaliteit van je website omhoog kan brengen.

Plug-in van WordPress

WordPress wordt door de hele wereld gebruikt. Het is een van de meeste bekendste software waarmee je een website kan bouwen. Dit is een bekende software door de gebruiksvriendelijkheid. Deze programma wordt verrijkt door 45000 plug-ins. Op deze manier kun je je website zo origineel mogelijk maken als dat je wilt.

Wat zijn de mogelijkheden van een Plug-in?

Met een plug heb je oneindige mogelijkheden. Je kan hiermee je creativiteit continu gebruiken. Je kunt een plugin gebruiken een geanimeerde header te maken. Met een plug kun je sociale media linken en knoppen toevoegen aan je blogs. Zo kunnen lezers dit delen met hun vrienden en familie. Op elke browser is er een website waar je plugs kunt downloaden. Dit worden ook add-ons of extensions genoemd. Webbrowsers zoals Google, Safari en Microsoft Edge zorgen ervoor dat plugs veilig zijn voordat je ze kunt downloaden.

Adobe

Heel veel verschillende soorten programma’s bevatten allerlei verschillende plugs. Met Adobe kan je een logo vormgeven. Om een logo vorm te geven kun je verschillende plugs gebruiken om jouw logo zo uniek mogelijk te maken. Deze plugs kun je gebruiken voor verschillende doeleindes. Je kunt plugs gebruiken voor een banner of cover. Je kunt met Adobe en plugs die Adobe biedt foto’s bewerken en gebruiken voor allerlei doeleindes.

Ook interessant

Wat is een QR-code?

Wat is Payload?

Meer halen uit je online marketing?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand één mail met daarin alle blogs die in die maand door ons zijn geplaatst.

 

Even bellen met Kevin?

Ben je benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we je nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van jouw plannen. Bel ons op 0850609889 of neem contact met ons op.

Online-marketing-specialist