Betekenis van: Google Maps

« Terug naar Marketing Begrippen

Google Maps is een van de gratis internetdiensten die Google aanbiedt. De tool van Google biedt diverse mogelijkheden om navigeren makkelijker te maken. Google Maps is gemaakt om online te gebruiken en biedt op mobiel zels AI aan om makkelijker te navigeren. Naast het gebruik van de applicatie kun je Google Maps ook gebruiken door naar het tabblad kaarten toe te gaan binnen Google .

Google maps voor bedrijven

Google Maps leent zich ook enorm voor zakelijk gebruik. Je kunt namelijk via de applicatie nieuwe plekken, restaurants en bedrijven ontdekken. Bovendien stelt Google op basis van je Google account ook voor welke plekken en locaties bij je passen. Bovendien kun je alle plekken die je goed bevallen in een lijst plaatsen. Zo kun je ook op een later moment locaties opnieuw bezoeken of delen met vrienden.

Door middel van Google Mijn Bedrijf kunnen bedrijven hun services, diensten en nog veel meer direct in Google Maps aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig reserveren bij je favoriete restaurant, de leukste bedrijven volgen en gebruik maken van de klantenservice zonder de applicatie te verlaten.

Gemakkelijk Navigeren

Zoals veel van de services die Google aanbiedt zijn ook de kaarten heel simpel te gebruiken. Ook is de applicatie heel actueel. Zo kun je er in één opslag zien of er files staan en andere actuele verkeersupdates. Ook kun je zonder je handen te gebruiken eenvoudig de weg volgen door het geluid aan te zetten en stemgestuurd de weg te volgen. Als je met het ov wilt reizen dan kun je in de app zien wat de verwachte drukte is en of er onderweg vertragingen zijn. En tot slot als je op een nieuwe plek bent kun je door middel van live view precies zien waar je heen moet. In feite kijk je dan door de ogen van Google naar je omgeving.

Meer halen uit je online marketing?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand één mail met daarin alle blogs die in die maand door ons zijn geplaatst.

 

Even bellen met Kevin?

Ben je benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we je nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van jouw plannen. Bel ons op 0850609889 of neem contact met ons op.

Online-marketing-specialist