• Meer online resultaat

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

WordPress webshop laten maken2024-01-08T15:58:27+00:00

WordPress webshop laten maken

Jouw Succesvolle Online Winkel

Velocity Marketing is dé online marketing partner die het verschil maakt. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een sterke online aanwezigheid te hebben. Dit  is erg belangrijk voor het succes van jouw bedrijf. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde naam in de markt, een goed ontworpen en effectieve WordPress webshop kan het verschil maken in het aantrekken van klanten en het stimuleren van conversies.

Wp-website laten maken velocity
Google ads homepagina afbeelding

WordPress webshop op maat

Wij zijn bij Velocity Marketing expert op het gebied van WordPress webshops. Met WordPress bouwen is één van onze specialiteiten . Wij bouwen webshops die op een juiste wijze functioneren en de webshops zien er ook nog aantrekkelijk uit om uw producten of diensten succesvol online aan te bieden. Kortom, webshops die precies passen bij uw doelen.

wordpress website logo

WordPress webshop laten maken kosten

De prijs voor het ontwikkelen van een webshop kan variëren afhankelijk van de omvang van het werk dat vereist is. Voor een nauwkeurige kostenindicatie raden wij aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Op deze manier kunnen wij jouw specifieke behoeften in kaart brengen en een passend tariefvoorstel op maat aanbieden.

Nederlandsewijnboer website op desktop
Full service online marketing bureau

Full service marketing bureau

Bij Velocity Marketing bieden we een uitgebreid scala aan diensten om jouw online aanwezigheid te vergroten. Van gerichte Google-advertenties en doelgerichte SEO-marketing tot effectieve linkbuilding en krachtige social media-campagnes op platforms zoals Facebook, Instagram, TikTok en LinkedIn. Velocity Marketing is expert in het ontwerpen van aantrekkelijke websites en het maken van op maat gemaakte WordPress-websites en webshops.

Daarnaast verzorgen we social media-beheer om jouw merk consistent en pakkend te presenteren. Wij richten ons ook op Recruitment Marketing om het juiste talent aan te trekken. Bij Velocity Marketing hebben we alles in huis om jouw online succes te realiseren.

Voordelen van een Woocommerce Webshop

vinkje blauw wit Unieke websites
vinkje blauw wit Zoekmachine vriendelijk
vinkje blauw wit Uitbreidingsmogelijkheden
vinkje blauw wit Flexibele Interface
vinkje blauw wit Goed Beveiligd
vinkje blauw wit Responsief
vinkje blauw wit Professioneel

Unieke webshop

Doordat WordPress webshops gemakkelijk kunnen worden aangepast is elke webshop uniek.

Zoekmachine vriendelijk

Het is goed te lezen door Google. Dit betekent dat het gemakkelijker is om bovenaan in Google te komen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Duizenden plug-ins die precies aangesloten kunnen worden op uw webshops.

Flexibele Interface

Het is toegankelijk voor iedereen. De functies zijn simpel en gemakkelijk te gebruiken.

Goed Beveiligd

Voorkom dat er in de toekomst iets mis gaat door direct voor goede beveiliging te kiezen.

Razendsnel

Op een snelle webshop blijven bezoekers langer en is de kans groter dat ze kopen.

Responsief

WordPress webshops zijn heel responsief en geschikt voor meerdere apparaten.

Professioneel

Met een WordPress webshop maakt u een goede indruk en straalt u vertrouwen uit!

Wat is WordPress?

WordPress is een veelgebruikt en krachtig contentmanagementsysteem (CMS) waarmee je eenvoudig en efficiënt websites en blogs kunt creëren en beheren. Met zijn gebruikersvriendelijke interface en aanpasbare thema’s biedt WordPress een flexibel platform voor zowel beginnende als ervaren gebruikers. Door de uitgebreide aantallen plug-ins kun je functionaliteiten toevoegen en aanpassen naar jouw specifieke behoeften. Kortom, WordPress is de ideale tool om een webshop te managen zonder uitgebreide technische kennis.

Wordpress dashboard

WordPress product configurator & meer

Wilt u sommige producten wat meer in de schijnwerpers zetten? Of een van uw diensten promoten. Bij Velocity marketing bouwen we voor onze klanten een configurator die precies op maat is gemaakt! Ook zijn er voor WordPress veel voor gedefinieerde plugins en thema’s. Er zijn meer dan 50.000 plugins beschikbaar in WordPress.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Recente websites

Dijkstaete Properties website
Nederlandse wijnboer website
Budgetstoffen website

WordPress Webshop laten maken door Velocity

Bij Velocity Marketing streven we ernaar om niet alleen een webshop voor jou te bouwen, maar om een partnerschap te creëren dat jouw groei en succes kan ondersteunen. Of je nu een volledig nieuwe webshop nodig hebt of jouw bestaande winkel wilt veranderen naar WordPress, Velocity Marketing heeft de expertise en ervaring om het te realiseren.

Nederlandse wijnboer website voorbeeld

Bezoekers vroegen ook:

Optimaliseren jullie mijn webshop ook voor conversies?2022-10-05T14:38:29+00:00

Ja, wij optimaliseren heel vaak webshops voor meer conversies. We noemen dat ook wel CRO (Conversion Rate Optimization). Met de juiste tools kijken wij naar het webshop gedrag van de bezoeker, om hier gericht op in te spelen. Binnen onze Google Advertenties kijken wij ook altijd naar de betreffende landingspagina, het zou natuurlijk zonde zijn conversies op uw webshop te verliezen.

Wat moet ik zelf doen voor het maken van een webshop?2023-06-02T13:26:03+00:00

Het is verstandig om zo veel mogelijk informatie en visuals van uw bedrijf aan te leveren. Dit zorgt ervoor dat wij snel te werk kunnen gaan. Ook het productaanbod, leveringswijze, prijzen en dergelijke zouden wij graag van u ontvangen om van start te gaan. Het echt bouwen van de webshop hoeft u natuurlijk niet zelf te doen.

 

Wil je weten of wij met Magento werken? Bekijk het antwoord hier!

Werken jullie met Magento?2023-06-02T13:21:15+00:00

Wij bouwen in house (nog) geen eigen Magento webshops. Hiervoor hebben wij een partner. Deze partner kan een Magento webshop voor u opzetten én onderhouden.

 

Wil je weten wat je zelf kan doen voor het maken van een webshop? Bekijk het antwoord hier!

In welk programma wordt de webshop gemaakt?2022-08-26T11:36:29+00:00

Wij gebruiken voor het maken van een goed lopende webshop bij voorkeur WordPress in combinatie met WooCommerce. De gebruiksvriendelijkheid en vele mogelijkheden maken het makkelijk aan te passen en bij te houden, maar ook alle mogelijkheden die benodigd zijn.

Hoe snel kunnen jullie een webshop maken?2022-08-26T11:35:08+00:00

Het maken van een webshop bedraagt na het overeenkomen van een duidelijke afspraak zo’n 2 tot 4 weken. We zetten de website in een draft versie klaar om hier samen doorheen te lopen in een gesprek. In de opvolgende 1 a 2 weken zullen wij eventuele feedback verwerken, waarna de webshop live gezet kan worden.

Recente blogs over Webdesign

WordPress Webshop laten maken – aanvullende informatie

Als u uw webshop klaar hebt staan, wilt u natuurlijk graag klanten op uw webshop aantrekken. Er zijn verschillende methodes om klanten naar uw webshop te krijgen. Door gebruik te maken van SEO, Social Media en betaalde advertenties op zoekmachines bijvoorbeeld. Door de juiste strategie in te zetten, kunt u uw juiste doelgroep bereiken. Als u weet welke doelgroep zich waar bevind, kun je de juiste kanalen inzetten om ze te bereiken.

Ondersteuning en Onderhoud

Onze samenwerking eindigt niet zodra jouw webshop live gaat. We bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw webshop soepel blijft werken en up-to-date blijft met de nieuwste technologieën en trends.

Daarnaast zorgen we er ook voor dat jouw webshop veilig zal zijn. Bij Velocity Marketing staat veiligheid hoog in het vaandel. We implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen om de integriteit van jouw WordPress webshop te waarborgen. Van SSL-certificaten tot regelmatige beveiligingsupdates, we zorgen ervoor dat jouw online winkel een veilige omgeving biedt voor zowel jou als je klanten.

Resultaten

Bij Velocity Marketing streven we ernaar om tastbare resultaten te behalen voor onze klanten door gebruik te maken van de nieuwste en meest effectieve methoden die er beschikbaar zijn. Met geavanceerde instrumenten, zoals Google Analytics en Google Search Console, volgen, optimaliseren en verfijnen we onze campagnes voortdurend.

Waar wacht je nog op? Laat Velocity Marketing jouw professionele Woocommerce webshop bouwen en het verschil maken in de online wereld. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek hoe wij jou de perfecte webshop kunnen bieden die aansluit bij uw wensen en behoeften!

 

Ga naar de bovenkant