• Experts in online groei

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Woocommerce webshop laten maken2024-01-08T15:57:02+00:00

Woocommerce webshop laten maken

Een goed functionerende en aantrekkelijke webshop is tegenwoordig essentieel om uw producten of diensten succesvol online aan te bieden.

Bent u op zoek naar een partner die uw bedrijf kan helpen bij het realiseren van meer online succes? Dan bent u bij Velocity Marketing aan het juiste adres. Wij hebben de kennis en ervaring om het verschil te maken in de online marketingwereld. Onze focus ligt hierbij op het ontwikkelen van Woocommerce websites voor bedrijven die willen groeien.

Wp-website laten maken velocity
Google ads homepagina afbeelding

Woocommerce webshop op maat

Wij zijn bij Velocity Marketing expert op het gebied van Woocommerce webshops. Met Woocommerce bouwen is één van onze specialiteiten . Wij bouwen webshops die op een juiste wijze functioneren en de webshops zien er ook nog aantrekkelijk uit om uw producten of diensten succesvol online aan te bieden. Kortom, webshops die precies passen bij uw doelen.

Woocommerce webshop laten bouwen

Woocommerce webshop laten maken – kosten

De kosten voor het bouwen van een webshop zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk dat er gedaan moet worden. U kunt als beste een vrijblijvende offerte aanvraag doen zodat wij op basis van uw behoeftes een tariefvoorstel kunnen uitbrengen.

Nederlandsewijnboer website op desktop
Full service online marketing bureau

Full service bureau

Velocity Marketing biedt een unieke kijk op webshopontwikkeling: wij creëren een complete marketing strategie om uw webshop succesvol in de markt te zetten.

Wij geloven niet alleen in het leveren van kwalitatief hoogwaardige services, maar ook in het verstrekken van waardevolle adviezen aan onze klanten die gerelateerd zijn aan al hun marketingbehoeften.

Voordelen van een Woocommerce Webshop

vinkje blauw wit Unieke websites
vinkje blauw wit Zoekmachine vriendelijk
vinkje blauw wit Uitbreidingsmogelijkheden
vinkje blauw wit Flexibele Interface
vinkje blauw wit Goed Beveiligd
vinkje blauw wit Responsief
vinkje blauw wit Professioneel

Unieke webshop

Doordat Woocommerce webshops gemakkelijk kunnen worden aangepast is elke webshop uniek.

Zoekmachine vriendelijk

Het is goed te lezen door Google. Dit betekent dat het gemakkelijker is om bovenaan in Google te komen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Duizenden plug-ins die precies aangesloten kunnen worden op uw webshops.

Flexibele Interface

Het is toegankelijk voor iedereen. De functies zijn simpel en gemakkelijk te gebruiken.

Goed Beveiligd

Voorkom dat er in de toekomst iets mis gaat door direct voor goede beveiliging te kiezen.

Razendsnel

Op een snelle webshop blijven bezoekers langer en is de kans groter dat ze kopen.

Responsief

Woocommerce webshops zijn heel responsief en geschikt voor meerdere apparaten.

Professioneel

Met een Woocommerce webshop maakt u een goede indruk en straalt u vertrouwen uit!

Wat is Woocommerce?

WooCommerce is een gratis, open-source WordPress-plugin die speciaal is ontworpen voor het opzetten en beheren van een online winkel/webshop. Woocommerce biedt een uitgebreid scala aan functies en flexibiliteit, waardoor zowel kleine als grote bedrijven volledige controle hebben over hun online winkels. Door middel vam WooCommerce kunnen gebruikers producten eenvoudig toevoegen, bestellingen beheren, betalingen accepteren en zelfs de verzending regelen, allemaal binnen de vertrouwde WordPress-omgeving.

Wordpress dashboard

WordPress product configurator & meer

Wilt u sommige producten wat meer in de schijnwerpers zetten? Of een van uw diensten promoten. Bij Velocity marketing bouwen we voor onze klanten een configurator die precies op maat is gemaakt! Ook zijn er voor WordPress veel voor gedefinieerde plugins en thema’s. Er zijn meer dan 50.000 plugins beschikbaar in WordPress.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Recente websites

Dijkstaete Properties website
Nederlandse wijnboer website
Budgetstoffen website

Woocommerce Webshop laten maken door Velocity

  • Gebruiksvriendelijkheid: WooCommerce is ontworpen met het oog op gebruikersgemak. Zelfs als je niet alle technische kennis in huis hebt, kun je vrij gemakkelijk een professionele webshop beheren.
  • Flexibiliteit: Met een breed scala aan thema’s en aanpasbare opties kunnen wij de look en feel van je winkel volledig naar wens aanpassen. Bovendien kunnen wij met behulp van hooks en filters de functionaliteit van WooCommerce uitbreiden en aanpassen naar uw wensen.
  • Schaalbaarheid: Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint of een gevestigde onderneming met duizenden producten, WooCommerce kan naadloos meegroeien met je bedrijf. Een Woocommerce webshop is schaalbaar en biedt de mogelijkheid om je winkel uit te breiden naarmate je groeit.
  • Krachtige extensies: WooCommerce heeft een enorme bibliotheek met extensies die extra functionaliteit toevoegen aan je winkel. Of je nu extra betalings opties , verzendmethoden of marketingtools nodig hebt, er is vrijwel altijd een geschikte extensie voor uw webshop beschikbaar.
Nederlandse wijnboer website voorbeeld

Bezoekers vroegen ook:

Optimaliseren jullie mijn webshop ook voor conversies?2022-10-05T14:38:29+00:00

Ja, wij optimaliseren heel vaak webshops voor meer conversies. We noemen dat ook wel CRO (Conversion Rate Optimization). Met de juiste tools kijken wij naar het webshop gedrag van de bezoeker, om hier gericht op in te spelen. Binnen onze Google Advertenties kijken wij ook altijd naar de betreffende landingspagina, het zou natuurlijk zonde zijn conversies op uw webshop te verliezen.

Wat moet ik zelf doen voor het maken van een webshop?2023-06-02T13:26:03+00:00

Het is verstandig om zo veel mogelijk informatie en visuals van uw bedrijf aan te leveren. Dit zorgt ervoor dat wij snel te werk kunnen gaan. Ook het productaanbod, leveringswijze, prijzen en dergelijke zouden wij graag van u ontvangen om van start te gaan. Het echt bouwen van de webshop hoeft u natuurlijk niet zelf te doen.

 

Wil je weten of wij met Magento werken? Bekijk het antwoord hier!

Werken jullie met Magento?2023-06-02T13:21:15+00:00

Wij bouwen in house (nog) geen eigen Magento webshops. Hiervoor hebben wij een partner. Deze partner kan een Magento webshop voor u opzetten én onderhouden.

 

Wil je weten wat je zelf kan doen voor het maken van een webshop? Bekijk het antwoord hier!

In welk programma wordt de webshop gemaakt?2022-08-26T11:36:29+00:00

Wij gebruiken voor het maken van een goed lopende webshop bij voorkeur WordPress in combinatie met WooCommerce. De gebruiksvriendelijkheid en vele mogelijkheden maken het makkelijk aan te passen en bij te houden, maar ook alle mogelijkheden die benodigd zijn.

Hoe snel kunnen jullie een webshop maken?2022-08-26T11:35:08+00:00

Het maken van een webshop bedraagt na het overeenkomen van een duidelijke afspraak zo’n 2 tot 4 weken. We zetten de website in een draft versie klaar om hier samen doorheen te lopen in een gesprek. In de opvolgende 1 a 2 weken zullen wij eventuele feedback verwerken, waarna de webshop live gezet kan worden.

Recente blogs over Webdesign

  • 5 voordelen van shopify

5 voordelen van Shopify

Of u nou een startende ondernemer bent of al een gevestigd bedrijf runt, het kiezen van het juiste e-commerce platform is cruciaal voor succes. Er zijn diverse e-commerce platformen waar u als ondernemer uit kan [...]

Woocommerce Webshop laten maken – aanvullende informatie

Als u uw webshop klaar hebt staan, wilt u natuurlijk graag klanten op uw webshop aantrekken. Er zijn verschillende methodes om klanten naar uw webshop te krijgen. Door gebruik te maken van SEO, Social Media en betaalde advertenties op zoekmachines bijvoorbeeld. Door de juiste strategie in te zetten, kunt u uw juiste doelgroep bereiken. Als u weet welke doelgroep zich waar bevind, kun je de juiste kanalen inzetten om ze te bereiken.

Gepersonaliseerde service

Bij Velocity Marketing beschouwen we elke webshop als uniek en daarom bieden we gepersonaliseerde service om aan uw specifieke wensen te voldoen. We staan bekend om ons vermogen om gepersonaliseerde webshops te maken, wat precies past bij uw merkidentiteit en visuele stijl.

Resultaat gericht

Velocity Marketing streeft ernaar om resultaten te leveren voor onze klanten door het gebruik van de nieuwste en meest effectieve methode op de markt. Door gebruik te maken van geavanceerde tools zoals Google Analytics, kunnen we onze campagnes volgen, optimaliseren en verfijnen.

Dus waar wacht u nog op? Laat Velocity Marketing uw professionele Woocommerce webshop bouwen en het verschil maken in de online wereld. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek hoe wij u de perfecte webshop kunnen bieden die bij uw wensen en behoeften past!

 

Ga naar de bovenkant