• Meer online resultaat

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Website laten ontwikkelen2024-01-08T15:57:36+00:00

Website laten ontwikkelen

Versterk uw business met een website die mooi is én hoog scoort in Google!

Velocity Marketing is dé expert op het gebied van website-ontwikkeling. Als toonaangevend marketingbureau begrijpen we het belang van een professionele en effectieve website voor het succes van uw bedrijf. Of u nu een start-up bent die een online aanwezigheid wilt opbouwen of een gevestigd bedrijf dat zijn digitale strategie wilt optimaliseren, wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van een website die voldoet aan al uw zakelijke behoeften.

Wp-website laten maken velocity
Google ads homepagina afbeelding

Website laten ontwikkelen met WordPress

Wanneer u door ons een website wilt laten ontwikkelen maken wij gebruik van WordPress. WordPress is een krachtig en veelzijdig contentmanagementsysteem (CMS) dat wordt gebruikt voor het maken en beheren van websites. Het is tegenwoordig het meest populaire CMS ter wereld. Een van de belangrijkste kenmerken van WordPress is dat het erg gebruiksvriendelijk is. Het biedt een fijne en gestroomlijnde gebruikerservaring, waardoor zelfs beginners gemakkelijk hun website kunnen beheren en aanpassen.

wordpress website logo

Website laten ontwikkelen kosten

De kosten om een website te laten ontwikkelen kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke wensen en vereisten.

Bij het bepalen van de kosten van uw website houden we rekening met verschillende factoren, waaronder het ontwerp, de functionaliteit, het aantal pagina’s, de complexiteit en eventuele extra functies zoals e-commerce. Ons ervaren team van webontwikkelaars zal nauw met u samenwerken om uw doelstellingen te begrijpen en een offerte op maat te maken die past bij uw zakelijke behoeften.

Nederlandsewijnboer website op desktop
Full service online marketing bureau

Full service marketing bureau

Bij Velocity Marketing zijn we gepassioneerd en overtuigd van het creëren van zakelijke websites. Met onze uitgebreide kennis en expertise realiseren we dagelijks resultaatgerichte websites. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in advertising, data & tracking en SEO-marketing, waardoor we maximale resultaten behalen.

Of het nu gaat om het versterken van uw merkimago, het lanceren van effectieve advertentiecampagnes of het vergroten van uw online zichtbaarheid, Velocity Marketing is uw betrouwbare partner voor het realiseren van uw digitale ambities.

Voordelen van een website laten ontwikkelen door Velocity Marketing

vinkje blauw wit Unieke websites
vinkje blauw wit Zoekmachine vriendelijk
vinkje blauw wit Uitbreidingsmogelijkheden
vinkje blauw wit Flexibele Interface
vinkje blauw wit Goed Beveiligd
vinkje blauw wit Responsief
vinkje blauw wit Professioneel

Unieke websites

Doordat WordPress websites gemakkelijk kunnen worden aangepast is elke website uniek.

Zoekmachine vriendelijk

Het is goed te lezen door Google. Dit betekent dat het gemakkelijker is om bovenaan in Google te komen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Duizenden plug-ins die precies aangesloten kunnen worden op uw website.

Flexibele Interface

Het is toegankelijk voor iedereen. De functies zijn simpel en gemakkelijk te gebruiken.

Goed Beveiligd

Voorkom dat er in de toekomst iets mis gaat door direct voor goede beveiliging te kiezen.

Razendsnel

Op een snelle website blijven bezoekers langer en is de kans groter dat ze kopen.

Responsief

Onze websites zijn heel responsief en geschikt voor meerdere apparaten.

Professioneel

Met een WordPress website maakt u een goede indruk en straalt u vertrouwen uit!

Wat een goede website in zich heeft

Zoekmachine vriendelijk is een van de belangrijkste aspecten aan een juiste website. Om bovenaan in Google te komen, is het belangrijk dat uw website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines. We implementeren SEO-best practices, zoals het optimaliseren van meta-tags, het verbeteren van de laadsnelheid van de pagina’s en het creëren van hoogwaardige content, om ervoor te zorgen dat uw website goed scoort in de zoekresultaten.

Business website laten maken

WordPress product configurator & meer

Wilt u een product extra in de schijnwerpers zetten? Of wilt u gewoon uw diensten promoten? Bij Velocity creëren we op maat gemaakte configurators! Bovendien zijn er voor WordPress talloze vooraf gedefinieerde plugins en thema’s beschikbaar. In feite zijn er meer dan 50.000 plugins beschikbaar in WordPress.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Recente websites

Dijkstaete Properties website
Nederlandse wijnboer website
Budgetstoffen website

Een website laten ontwikkelen door Velocity

  • Visueel aantrekkelijk
  • Naadloze aansluiting bij uw merkidentiteit
  • Een uniek en op maat gemaakt ontwerp
  • Website technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Gebruiksvriendelijke navigatie
  • Hoogwaardige en relevante content
Nederlandse wijnboer website voorbeeld

Bezoekers vroegen ook:

Hoe kan ik mijn website promoten nadat deze is gelanceerd?2024-04-25T09:34:49+00:00

Na het lanceren van je website zijn er verschillende manieren om het te promoten, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), sociale media management, e-mailmarketing, betaalde advertenties en contentmarketing. Het is belangrijk om een marketingstrategie te ontwikkelen die aansluit bij je doelgroep en zakelijke doelstellingen.

Moet ik technische kennis hebben om een website te laten maken?2024-04-25T09:34:17+00:00

Nee, je hoeft geen technische kennis te hebben om een website te laten maken. Een ervaren web ontwikkelaar kan het hele proces voor je beheren, van het ontwerpen van de lay-out tot het implementeren van functies en het optimaliseren van de site voor zoekmachines.

Hoelang duurt het om een website te laten maken?2024-04-25T09:33:32+00:00

De tijd die nodig is om een website te laten maken, hangt af van de complexiteit van het project, de beschikbaarheid van content en feedback, en de snelheid van de web ontwikkelaar. Over het algemeen kan het proces enkele weken tot enkele maanden duren.

Hoeveel kost het laten maken van een website?2024-04-25T09:32:46+00:00

De kosten voor het laten maken van een website kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de complexiteit van het ontwerp, de functionaliteit, het platform en de hoeveelheid maatwerkwerk dat vereist is. Het is het beste om een offerte aan te vragen bij verschillende web ontwikkelaars om een goed beeld te krijgen van de mogelijke kosten.

Wordt mijn webshop geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)?2024-04-23T11:24:19+00:00

Ja, dat is zeker mogelijk. Naast een webshop laten maken, bieden wij klanten ook de mogelijkheid om een webshop SEO-proof in te richten. Dat betekent dat wij meedenken over een passende SEO-strategie en ervoor zorgen dat je zelf eenvoudig SEO-werkzaamheden kan blijven uitvoeren na de oplevering van de webshop. Door de inzet van een effectieve SEO-strategie kun je ervoor zorgen dat je webshop goed presteert en de gewenste doelgroep bereikt.

Recente blogs over Webdesign

  • shopify expert

Werken met een Shopify Expert in Nederland

Overweeg je om een Shopify webshop op te zetten of wil je je bestaande e-commerce activiteiten naar een hoger niveau tillen? Dan kan het een slimme zet zijn om samen te werken met een Shopify [...]

Website laten ontwikkelen – aanvullende informatie

Als u van plan bent om een online winkel te starten, kunnen we e-commerce functionaliteit integreren in uw website. We kunnen u helpen bij het opzetten van een veilige en gebruiksvriendelijke online winkelervaring die uw verkoop stimuleert.

Onze service

Bij Velocity Marketing bieden we een uitgebreide service die u begeleidt door het hele proces van websiteontwikkeling, van concept tot lancering. Ons ervaren team van webontwikkelaars, ontwerpers en marketeers werken nauw samen om ervoor te zorgen dat uw website aan al uw verwachtingen voldoet en resultaten oplevert. Onze service omvat:

Strategische planning

We beginnen met een grondige analyse van uw bedrijf en doelstellingen om een websitestrategie te ontwikkelen die uw online succes bevordert. We stellen uw doelgroep vast, zoeken de gewenste functionaliteiten en creëren een structuur die zowel gebruiksvriendelijk als conversiegericht is.

Design en ontwikkeling

Onze getalenteerde ontwerpers zorgen voor een visueel aantrekkelijk ontwerp dat uw merkidentiteit weerspiegelt. Onze ontwikkelaars zetten dit ontwerp om in een functionele website met behulp van de nieuwste technologieën. Zo krijgt uw bedrijf een visueel aantrekkelijke website.

Contentcreatie

We helpen u bij het creëren van hoogwaardige en boeiende inhoud die uw boodschap effectief communiceert en uw doelgroep aanspreekt. We helpen bijvoorbeeld bij het schrijven van overtuigende teksten en het selecteren van relevante afbeeldingen, we zorgen ervoor dat uw website inhoudelijk sterk is.

Optimalisatie en lancering

Voordat we uw website lanceren, voeren we uitgebreide tests en optimalisaties uit om ervoor te zorgen dat deze probleemloos functioneert op alle apparaten en browsers. We helpen u bij het registreren van een domeinnaam, het instellen van de juiste hosting en het implementeren van de benodigde beveiligingsmaatregelen. Zodra alles gereed is, zorgen we voor een succesvolle lancering van uw website.

Ga naar de bovenkant