• Meer online resultaat

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Website laten maken en onderhouden2024-01-09T15:31:39+00:00

Website laten maken en onderhouden

Uw website is uw online visitekaartje!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw online aanwezigheid te versterken? Velocity Marketing staat klaar om u te ondersteunen in het proces van het laten maken en onderhouden van uw website. Met onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring in online marketing, kunnen wij het verschil maken voor uw bedrijf. Ontdek hoe ons team van experts u kan helpen om een boeiende, functionele en converterende website te creëren en te behouden.

Wp-website laten maken velocity
Google ads homepagina afbeelding

Website laten maken en onderhouden met WordPress

Wanneer u door ons een website wilt laten ontwikkelen maken wij gebruik van WordPress. WordPress is een veelgebruikt en krachtig contentmanagementsysteem (CMS) waarmee gebruikers eenvoudig websites, blogs en online winkels kunnen maken en beheren. WordPress zijn flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide bibliotheek van thema’s en plugins zijn erg fijn om mee te werken. Daarnaast is WordPress een populaire keuze voor zowel beginnende als ervaren webontwikkelaars.

wordpress website logo

Website laten maken en onderhouden kosten

De kosten voor het laten maken en onderhouden van een website kunnen variëren op basis van factoren zoals ontwerp, functionaliteiten, complexiteit en de mate van onderhoud. Het is cruciaal om een op maat gemaakt budget te definiëren dat aansluit bij uw specifieke online behoeften en doelen.

Hierbij moet zowel rekening worden gehouden met een betaling voor het laten maken van de website als een maandelijkse betaling voor het doorlopende onderhoud om een effectieve en succesvolle online aanwezigheid te waarborgen.

Nederlandsewijnboer website op desktop
Full service online marketing bureau

Over Velocity Marketing

Velocity Marketing is dé online marketing partner die de kennis en ervaring bezit om het verschil te maken. Met ons team verrijken we bedrijven met de nodige inzichten om de kansen van de online wereld te benutten.

Wij geloven in het verleggen van grenzen door hedendaagse marketing te transformeren. Bij ons is elk teamlid van waarde; we integreren als marketeers volledig in het bedrijf van onze klanten. Met een datagedreven aanpak en focus op groei, gaan we verder dan samenwerken. We geloven in samen groeien, investeren en vertrouwen opbouwen.

Voordelen van een website laten maken en onderhouden door Velocity Marketing

vinkje blauw wit Unieke websites
vinkje blauw wit Zoekmachine vriendelijk
vinkje blauw wit Uitbreidingsmogelijkheden
vinkje blauw wit Flexibele Interface
vinkje blauw wit Goed Beveiligd
vinkje blauw wit Responsief
vinkje blauw wit Professioneel

Unieke websites

Doordat WordPress websites gemakkelijk kunnen worden aangepast is elke website uniek.

Zoekmachine vriendelijk

Het is goed te lezen door Google. Dit betekent dat het gemakkelijker is om bovenaan in Google te komen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Duizenden plug-ins die precies aangesloten kunnen worden op uw website.

Flexibele Interface

Het is toegankelijk voor iedereen. De functies zijn simpel en gemakkelijk te gebruiken.

Goed Beveiligd

Voorkom dat er in de toekomst iets mis gaat door direct voor goede beveiliging te kiezen.

Razendsnel

Op een snelle website blijven bezoekers langer en is de kans groter dat ze kopen.

Responsief

Onze websites zijn heel responsief en geschikt voor meerdere apparaten.

Professioneel

Met een WordPress website maakt u een goede indruk en straalt u vertrouwen uit!

Maatwerk Websites voor Maximale Impact

Wij geloven in maatwerk. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus waarom zouden hun websites dat wel moeten zijn? Onze ervaren webontwikkelaars werken nauw met u samen om een unieke website te creëren. Deze website heeft een unieke identiteit wat uw merk weerspiegelt. Van het ontwerp tot de functionaliteiten, alles wordt op maat gemaakt om ervoor te zorgen dat uw website opvalt in de drukke online wereld.

Business website laten maken
Webshop laten maken wordpress

WordPress product configurator & meer

Wilt u een product extra in de schijnwerpers zetten? Of wilt u gewoon uw diensten promoten? Bij Velocity creëren we op maat gemaakte configurators! Bovendien zijn er voor WordPress talloze vooraf gedefinieerde plugins en thema’s beschikbaar. In feite zijn er meer dan 50.000 plugins beschikbaar in WordPress.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Recente websites

Dijkstaete Properties website
Nederlandse wijnboer website
Budgetstoffen website

Een website laten maken en onderhouden door Velocity

Een trage website kan bezoekers afschrikken en uw zoekmachine rankings negatief beïnvloeden. Wij vinden het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt en optimaal presteert op verschillende apparaten en browsers. Door regelmatig te monitoren en aanpassingen door te voeren, garanderen we een uitstekende gebruikerservaring voor iedereen die uw site bezoekt.

Nederlandse wijnboer website voorbeeld
Optimaliseren jullie mijn webshop ook voor conversies?2022-10-05T14:38:29+00:00

Ja, wij optimaliseren heel vaak webshops voor meer conversies. We noemen dat ook wel CRO (Conversion Rate Optimization). Met de juiste tools kijken wij naar het webshop gedrag van de bezoeker, om hier gericht op in te spelen. Binnen onze Google Advertenties kijken wij ook altijd naar de betreffende landingspagina, het zou natuurlijk zonde zijn conversies op uw webshop te verliezen.

Wat moet ik zelf doen voor het maken van een webshop?2023-06-02T13:26:03+00:00

Het is verstandig om zo veel mogelijk informatie en visuals van uw bedrijf aan te leveren. Dit zorgt ervoor dat wij snel te werk kunnen gaan. Ook het productaanbod, leveringswijze, prijzen en dergelijke zouden wij graag van u ontvangen om van start te gaan. Het echt bouwen van de webshop hoeft u natuurlijk niet zelf te doen.

 

Wil je weten of wij met Magento werken? Bekijk het antwoord hier!

Werken jullie met Magento?2023-06-02T13:21:15+00:00

Wij bouwen in house (nog) geen eigen Magento webshops. Hiervoor hebben wij een partner. Deze partner kan een Magento webshop voor u opzetten én onderhouden.

 

Wil je weten wat je zelf kan doen voor het maken van een webshop? Bekijk het antwoord hier!

In welk programma wordt de webshop gemaakt?2022-08-26T11:36:29+00:00

Wij gebruiken voor het maken van een goed lopende webshop bij voorkeur WordPress in combinatie met WooCommerce. De gebruiksvriendelijkheid en vele mogelijkheden maken het makkelijk aan te passen en bij te houden, maar ook alle mogelijkheden die benodigd zijn.

Hoe snel kunnen jullie een webshop maken?2022-08-26T11:35:08+00:00

Het maken van een webshop bedraagt na het overeenkomen van een duidelijke afspraak zo’n 2 tot 4 weken. We zetten de website in een draft versie klaar om hier samen doorheen te lopen in een gesprek. In de opvolgende 1 a 2 weken zullen wij eventuele feedback verwerken, waarna de webshop live gezet kan worden.

Recente blogs over Webdesign

Website laten maken en onderhouden – aanvullende informatie

Als u van plan bent om een online winkel te starten, kunnen we e-commerce functionaliteit integreren in uw website. We kunnen u helpen bij het opzetten van een veilige en gebruiksvriendelijke online winkelervaring die uw verkoop stimuleert.

Onderhoud voor Optimaal Prestatiebehoud

Een website heeft continu onderhoud nodig om optimaal te blijven presteren. Velocity Marketing begrijpt het belang van regelmatig onderhoud en biedt uitgebreide onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw website soepel blijft draaien.

Content en Optimalisatie

Nieuwe content is essentieel om zowel zoekmachines als bezoekers geïnteresseerd te houden. Ons team van getalenteerde content schrijvers kan u helpen bij het regelmatig bijwerken van uw website met boeiende en relevante inhoud. Bovendien houden we de nieuwste SEO-trends in de gaten om ervoor te zorgen dat uw inhoud goed presteert in zoekresultaten.

 

Technische Updates en Beveiliging

De digitale wereld evolueert voortdurend, en uw website moet meegroeien. Onze technische experts zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft met de nieuwste technologieën en beveiligingsprotocollen. Dit verkleint niet alleen de kans op beveiligingsproblemen, maar zorgt er ook voor dat uw website soepel blijft werken, zelfs met veranderende technische vereisten.

Ga naar de bovenkant