• Meer online resultaat

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Webshop laten maken WordPress2023-08-10T11:39:06+00:00

Webshop laten maken wordpress

Jouw Succesvolle E-commerce Avontuur Begint Hier

Als jij op zoek bent naar de ideale oplossing om jouw online aanwezigheid te versterken en je producten of diensten op een effectieve manier te verkopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina leggen we jou het belang van een webshop en hoe Velocity Marketing jou kan helpen een professionele webshop te laten maken met behulp van WordPress uit.

Wp-website laten maken velocity
Google ads homepagina afbeelding

WordPress webshop op maat

Bij Velocity Marketing zijn we ware deskundigen als het gaat om het creëren van een WordPress webshop.  Het bouwen met WordPress is een van onze kernspecialiteiten. Ons team is bedreven in het ontwikkelen van webshops die niet alleen feilloos functioneren, maar er ook aantrekkelijk uitzien, waardoor jouw producten of diensten online succesvol kunnen worden aangeboden. Met andere woorden, we leveren webshops die perfect aansluiten bij jouw doelstellingen.

Webshop laten maken wordpress

Webshop laten maken met WordPress – kosten

Bij Velocity Marketing begrijpen we dat kosten een belangrijk aspect zijn bij het overwegen van een webshop. Ons team streeft ernaar om transparantie te bieden en op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die passen bij jouw budget en behoeften.

De kosten in een professionele webshop omvat verschillende factoren, zoals ontwerp, functionaliteit, en eventuele aanvullende diensten zoals SEO-optimalisatie. Velocity Marketing staat klaar om je te begeleiden bij het begrijpen van de kosten en de waarde die een goed ontwikkelde webshop kan bieden voor jouw bedrijf op de lange termijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aanvraag aan om hier meer over te weten komen!

Nederlandsewijnboer website op desktop
Full service online marketing bureau

Full service Woocommerce bureau

Velocity Marketing biedt een unieke kijk op webshopontwikkeling: wij creëren een complete marketing strategie om uw webshop succesvol in de markt te zetten.

Wij geloven niet alleen in het leveren van kwalitatief hoogwaardige services, maar ook in het verstrekken van waardevolle adviezen aan onze klanten die gerelateerd zijn aan al hun marketingbehoeften.

Voordelen van een WordPress Webshop

vinkje blauw wit Unieke websites
vinkje blauw wit Zoekmachine vriendelijk
vinkje blauw wit Uitbreidingsmogelijkheden
vinkje blauw wit Flexibele Interface
vinkje blauw wit Goed Beveiligd
vinkje blauw wit Responsief
vinkje blauw wit Professioneel

Unieke webshop

Doordat WordPress webshops gemakkelijk kunnen worden aangepast is elke webshop uniek.

Zoekmachine vriendelijk

Het is goed te lezen door Google. Dit betekent dat het gemakkelijker is om bovenaan in Google te komen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Duizenden plug-ins die precies aangesloten kunnen worden op uw webshops.

Flexibele Interface

Het is toegankelijk voor iedereen. De functies zijn simpel en gemakkelijk te gebruiken.

Goed Beveiligd

Voorkom dat er in de toekomst iets mis gaat door direct voor goede beveiliging te kiezen.

Razendsnel

Op een snelle webshop blijven bezoekers langer en is de kans groter dat ze kopen.

Responsief

WordPress webshops zijn heel responsief en geschikt voor meerdere apparaten.

Professioneel

Met een WordPress webshop maakt u een goede indruk en straalt u vertrouwen uit!

Wat is WordPress?

WordPress is een veelgebruikt en krachtig contentmanagementsysteem (CMS) waarmee websites en blogs kunnen worden gemaakt en beheerd. Met WordPress is het ook mogelijk om een Webshop te runnen. Het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en flexibiliteit. Met een grote gemeenschap van ontwikkelaars en een breed scala aan thema’s en plugins, biedt WordPress de mogelijkheid om diverse soorten websites te maken, van eenvoudige blogs tot complexe webshops.

Het stelt gebruikers in staat om inhoud gemakkelijk te bewerken en aan te passen, zonder diepgaande technische kennis. WordPress is daarom een ideale keuze voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers die streven naar een professionele online aanwezigheid.

Wordpress dashboard

WordPress product configurator & meer

Wil je sommige producten wat meer in de schijnwerpers zetten? Of een van uw diensten promoten. Bij Velocity marketing bouwen we voor onze klanten een configurator die precies op maat is gemaakt! Ook zijn er voor WordPress veel voor gedefinieerde plugins en thema’s. Er zijn meer dan 50.000 plugins beschikbaar in WordPress.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Recente websites

Dijkstaete Properties website
Nederlandse wijnboer website
Budgetstoffen website

WordPress Webshop laten maken door Velocity

Velocity Marketing staat klaar om jouw partner te zijn in het creëren van een succesvolle e-commerce webshop met behulp van WordPress. Met onze jarenlange kennis, ervaring en toewijding aan jouw succes, kunnen we samen een webshop bouwen die niet alleen indruk maakt, maar ook resultaten oplevert. Neem vandaag nog contact met ons op en behaal online succes.

Nederlandse wijnboer website voorbeeld

Bezoekers vroegen ook:

Optimaliseren jullie mijn webshop ook voor conversies?2022-10-05T14:38:29+00:00

Ja, wij optimaliseren heel vaak webshops voor meer conversies. We noemen dat ook wel CRO (Conversion Rate Optimization). Met de juiste tools kijken wij naar het webshop gedrag van de bezoeker, om hier gericht op in te spelen. Binnen onze Google Advertenties kijken wij ook altijd naar de betreffende landingspagina, het zou natuurlijk zonde zijn conversies op uw webshop te verliezen.

Wat moet ik zelf doen voor het maken van een webshop?2023-06-02T13:26:03+00:00

Het is verstandig om zo veel mogelijk informatie en visuals van uw bedrijf aan te leveren. Dit zorgt ervoor dat wij snel te werk kunnen gaan. Ook het productaanbod, leveringswijze, prijzen en dergelijke zouden wij graag van u ontvangen om van start te gaan. Het echt bouwen van de webshop hoeft u natuurlijk niet zelf te doen.

 

Wil je weten of wij met Magento werken? Bekijk het antwoord hier!

Werken jullie met Magento?2023-06-02T13:21:15+00:00

Wij bouwen in house (nog) geen eigen Magento webshops. Hiervoor hebben wij een partner. Deze partner kan een Magento webshop voor u opzetten én onderhouden.

 

Wil je weten wat je zelf kan doen voor het maken van een webshop? Bekijk het antwoord hier!

In welk programma wordt de webshop gemaakt?2022-08-26T11:36:29+00:00

Wij gebruiken voor het maken van een goed lopende webshop bij voorkeur WordPress in combinatie met WooCommerce. De gebruiksvriendelijkheid en vele mogelijkheden maken het makkelijk aan te passen en bij te houden, maar ook alle mogelijkheden die benodigd zijn.

Hoe snel kunnen jullie een webshop maken?2022-08-26T11:35:08+00:00

Het maken van een webshop bedraagt na het overeenkomen van een duidelijke afspraak zo’n 2 tot 4 weken. We zetten de website in een draft versie klaar om hier samen doorheen te lopen in een gesprek. In de opvolgende 1 a 2 weken zullen wij eventuele feedback verwerken, waarna de webshop live gezet kan worden.

Recente blogs over Webdesign

Webshop laten maken met WordPress – aanvullende informatie

Nadat uw webshop gereed is, is het natuurlijk van groot belang om bezoekers aan te trekken. Er bestaan diverse methodes om trafiek naar jouw webshop te leiden. Je kunt denken aan het benutten van SEO, Social Media en gesponsorde zoekmachine advertenties (SEA). Met de juiste aanpak is het mogelijk om jouw gewenste doelgroep effectief te bereiken. Door te begrijpen waar jouw doelgroep zich bevindt, kan je gerichte kanalen inzetten om hen te bereiken. Het creëren van een passende strategie is essentieel om jouw webshop optimaal te promoten en jouw bezoekersaantal te verhogen.

Service

Onze geleverde service bij Velocity Marketing is meer dan alleen het bouwen van webshops. Wij bieden een complete oplossing die gericht is op het maximaliseren van jouw online succes. Van strategische planning en aantrekkelijk ontwerp tot functionele implementatie en SEO-optimalisatie, wij begeleiden jou in elke stap van het proces.

Ons team zorgt ervoor dat jouw webshop niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos functioneert en uw doelgroep effectief bereikt. Wij geloven in maatwerk, dus onze service is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen, met als resultaat een webshop die echt het verschil maakt.

Resultaat gericht

Wij streven ernaar om onze klanten meetbare resultaten te bieden door gebruik te maken van de meest recente en effectieve methoden in de branche. We hanteren geavanceerde instrumenten zoals Google Analytics en Google Search Console om onze campagnes en webshops te volgen. Daarnaast optimaliseren wij waar nodig is

Waarom nog wachten? Laat Velocity Marketing uw professionele WordPress webshop creëren. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Ontdek zelf hoe wij een op maat gemaakte webshop kunnen bieden die naadloos aansluit bij uw visie en vereisten!

 

Ga naar de bovenkant