• Experts in online groei

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Professionele webshop laten maken2023-08-11T09:24:52+00:00

Professionele webshop laten maken

Haal Het Maximale Uit Jouw Online Business

In de wereld van e-commerce is een sterke online aanwezigheid van grote waarde. Bij Velocity Marketing bieden we maatwerk oplossingen voor het creëren van professionele webshops die aansluiten bij jouw zakelijke visie. Met onze expertise in zowel design als marketing, streven we ernaar om niet alleen een webshop te bouwen, maar ook een strategisch instrument dat jouw bedrijf helpt met groeien.

Wp-website laten maken velocity
Google ads homepagina afbeelding

WordPress webshop op maat laten maken

Bij Velocity Marketing kiezen we bewust voor WordPress als ons platform voor webshop ontwikkeling. Dit krachtige en flexibele contentmanagementsysteem, oftewel CMS, stelt ons in staat om op maat gemaakte webshops te creëren die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van elk bedrijf. Met WordPress als fundament streven we naar een juiste online aanwezigheid.

professionele webshop laten maken

Professionele webshop laten maken – kosten

De kosten voor webshop ontwikkeling variëren op basis van de hoeveelheid werk dat er gedaan moet worden. Voor een nauwkeurige inschatting nodigen we jou uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Op deze manier kunnen we een tariefvoorstel op maat maken dat perfect aansluit op jouw specifieke behoeften, wensen en budget.

Nederlandsewijnboer website op desktop
Full service online marketing bureau

Full service bureau

Ons team biedt een volledig pakket van diensten aan, van ontwerp en ontwikkeling tot contentcreatie, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online adverteren. Dit betekent dat je alle benodigde expertise onder één dak hebt, wat resulteert in een samenhangende en naadloze online aanwezigheid.

Voordelen van een WordPress Webshop

vinkje blauw wit Unieke websites
vinkje blauw wit Zoekmachine vriendelijk
vinkje blauw wit Uitbreidingsmogelijkheden
vinkje blauw wit Flexibele Interface
vinkje blauw wit Goed Beveiligd
vinkje blauw wit Responsief
vinkje blauw wit Professioneel

Unieke webshop

Doordat WordPress webshops gemakkelijk kunnen worden aangepast is elke webshop uniek.

Zoekmachine vriendelijk

Het is goed te lezen door Google. Dit betekent dat het gemakkelijker is om bovenaan in Google te komen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Duizenden plug-ins die precies aangesloten kunnen worden op uw webshops.

Flexibele Interface

Het is toegankelijk voor iedereen. De functies zijn simpel en gemakkelijk te gebruiken.

Goed Beveiligd

Voorkom dat er in de toekomst iets mis gaat door direct voor goede beveiliging te kiezen.

Razendsnel

Op een snelle webshop blijven bezoekers langer en is de kans groter dat ze kopen.

Responsief

WordPress webshops zijn heel responsief en geschikt voor meerdere apparaten.

Professioneel

Met een WordPress webshop maakt u een goede indruk en straalt u vertrouwen uit!

Wat is een WordPress webshop?

Een WordPress webshop is een online winkel die wordt aangedreven door het veelzijdige WordPress-platform. Dit platform biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte e-commerce websites te ontwerpen en te beheren. Met een uitgebreid scala aan thema’s en plugins kunnen bedrijven hun diensten of producten op een functionele en aantrekkelijke manier verkopen en presenteren.

Wordpress dashboard

WordPress product configurator & meer

Wil je sommige producten wat meer in de schijnwerpers zetten? Of een van jouw diensten promoten. Bij Velocity marketing bouwen we voor onze klanten een configurator die precies op maat is gemaakt! Ook zijn er voor WordPress veel voor gedefinieerde plugins en thema’s. Er zijn meer dan 50.000 plugins beschikbaar in WordPress.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Recente websites

Dijkstaete Properties website
Nederlandse wijnboer website
Budgetstoffen website

Professionele Webshop laten maken door Velocity

Een professionele webshop laten maken gaat verder dan alleen het technische aspect. Het draait om het begrijpen van jouw bedrijf, jouw doelgroep en het creëren van een online omgeving die conversies ook echt stimuleert.

Velocity Marketing is jouw partner in dit traject, met de ervaring en expertise om een webshop te ontwerpen en te ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook echte resultaten kan opleveren. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen bouwen aan jouw online webshop!

Nederlandse wijnboer website voorbeeld

Bezoekers vroegen ook:

Optimaliseren jullie mijn webshop ook voor conversies?2022-10-05T14:38:29+00:00

Ja, wij optimaliseren heel vaak webshops voor meer conversies. We noemen dat ook wel CRO (Conversion Rate Optimization). Met de juiste tools kijken wij naar het webshop gedrag van de bezoeker, om hier gericht op in te spelen. Binnen onze Google Advertenties kijken wij ook altijd naar de betreffende landingspagina, het zou natuurlijk zonde zijn conversies op uw webshop te verliezen.

Wat moet ik zelf doen voor het maken van een webshop?2023-06-02T13:26:03+00:00

Het is verstandig om zo veel mogelijk informatie en visuals van uw bedrijf aan te leveren. Dit zorgt ervoor dat wij snel te werk kunnen gaan. Ook het productaanbod, leveringswijze, prijzen en dergelijke zouden wij graag van u ontvangen om van start te gaan. Het echt bouwen van de webshop hoeft u natuurlijk niet zelf te doen.

 

Wil je weten of wij met Magento werken? Bekijk het antwoord hier!

Werken jullie met Magento?2023-06-02T13:21:15+00:00

Wij bouwen in house (nog) geen eigen Magento webshops. Hiervoor hebben wij een partner. Deze partner kan een Magento webshop voor u opzetten én onderhouden.

 

Wil je weten wat je zelf kan doen voor het maken van een webshop? Bekijk het antwoord hier!

In welk programma wordt de webshop gemaakt?2022-08-26T11:36:29+00:00

Wij gebruiken voor het maken van een goed lopende webshop bij voorkeur WordPress in combinatie met WooCommerce. De gebruiksvriendelijkheid en vele mogelijkheden maken het makkelijk aan te passen en bij te houden, maar ook alle mogelijkheden die benodigd zijn.

Hoe snel kunnen jullie een webshop maken?2022-08-26T11:35:08+00:00

Het maken van een webshop bedraagt na het overeenkomen van een duidelijke afspraak zo’n 2 tot 4 weken. We zetten de website in een draft versie klaar om hier samen doorheen te lopen in een gesprek. In de opvolgende 1 a 2 weken zullen wij eventuele feedback verwerken, waarna de webshop live gezet kan worden.

Recente blogs over Webdesign

  • 5 voordelen van shopify

5 voordelen van Shopify

Of u nou een startende ondernemer bent of al een gevestigd bedrijf runt, het kiezen van het juiste e-commerce platform is cruciaal voor succes. Er zijn diverse e-commerce platformen waar u als ondernemer uit kan [...]

Professionele Webshop laten maken – aanvullende informatie

Als jij jouw webshop klaar hebt staan, wilt je natuurlijk graag klanten naar jouw webshop aantrekken. Er zijn verschillende methodes om klanten naar jouw webshop te krijgen. Door gebruik te maken van SEO, Social Media en betaalde advertenties op zoekmachines bijvoorbeeld. Door de juiste strategie in te zetten, kan je jouw juiste doelgroep bereiken. Als je weet welke doelgroep zich waar bevind, kan je de juiste kanalen inzetten om ze te bereiken.

Gepersonaliseerde service

Onze toegewijde service omvat een grondige en strategische aanpak van webshopontwikkeling. We zetten ons in om jouw visie te vertalen naar een op maat gemaakte WordPress webshop. Ons ervaren team zal nauw met jou samenwerken, beginnend met een diepgaande analyse van jouw behoeften en doelen.

 

Resultaat gericht

Van ontwerp en ontwikkeling tot SEO-optimalisatie en conversiegerichte benaderingen, wij streven ernaar om een webshop te creëren die jouw merk weerspiegelt en resultaten oplevert. Met Velocity Marketing aan jouw zijde, kan je rekenen op een uitzonderlijke service die jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tilt tilt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek hoe wij jou de perfecte webshop kunnen bieden.

 

Ga naar de bovenkant