Betekenis van: Outsourcing

« Terug naar Marketing Begrippen

Outsourcing oftewel uitbesteden, dat is wel elke groeiende onderneming nodig heeft. Door bepaalde bedrijfsactiviteiten over te laten aan externe partijen zorg je ervoor dat jij kan focussen op de belangrijke kerntaken.

Waarom outsourcing?

Een onderneming heeft veel bedrijfsactiviteiten waar zij zich mee bezighouden. Er zijn ook activiteiten die niet behoren tot de corebusiness. Denk bijvoorbeeld aan boekhouding, catering, schoonmaak, logistiek, ICT, personeelszaken of productie. Dit zijn best veel activiteiten en helaas heb je je handen al vol aan. Hier kan een externe partij een belangrijke rol in spelen. De voordelen die zich mee brengen met outsourcing:

  • Meer focus op kernactiviteiten

Een onderneming heeft bedrijfsactiviteiten één wat belangrijk dan de ander. Precies om deze reden is outsourcing perfect om tijd te maken voor je kernactiviteiten.

  • Hogere kwaliteit door specialistisch bedrijf

Een bedrijf dat gespecialiseerd is heeft meer kennis en ervaring in een bepaalde bedrijfsactiviteit. Dat is de reden dat de kwaliteit van de bedrijfsactiviteit omhoog gaat.

  • Werkdruk verlaagt

Als je telkens maar weer tijd moet nemen voor meerdere bedrijfsactiviteiten kan best wel zorgen voor hoge druk onder werknemers. Door outsourcing is de kans kleiner dat werknemers op een burn-out lopen of minder goed presteren.

  • Kostenbesparing door hogere efficiency

Het ligt natuurlijk ook aan bij welke ondernemingen je gaat uitbesteden. Sommige bedrijven hanteren andere prijzen. Maar meestal bespaar je kosten, omdat de efficiency waarmee de bedrijven werken hoog is.

Outsourcing proces

Het bedrijf voor jou

Velocity marketing doet online adverteren, web design, SEO, social media en online recruitment. Onze diensten kan je wel zien als corebusiness, maar voor de kostenbesparing en de hogere kwaliteit is het wel handig om dit uit te laten besteden. Zo heb je voor outsourcing duizenden bedrijven waar je van alles kan laten uitbesteden. Het gaat erom dat je kiest voor een onderneming waar je goede connectie mee hebt en verantwoordelijkheid neemt voor jou bedrijfsactiviteiten.

Ook interessant

Wat is een Track record?

Reclamebureau

Meer halen uit je online marketing?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand één mail met daarin alle blogs die in die maand door ons zijn geplaatst.

 

Even bellen met Kevin?

Bent u benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we u nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van uw plannen. Bel ons op +31642129985 of neem contact met ons op.

Online-marketing-specialist