• Experts in online groei

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Complete website laten maken2023-07-10T10:05:26+00:00

Complete website laten maken

Een goed functionerende en complete website is vandaag de dag van cruciaal belang om uw producten of diensten succesvol online aan te bieden.

In de hedendaagse zakenwereld is een professionele en goed ontworpen website van groot belang voor het succes van elk bedrijf. Het hebben van een online aanwezigheid stelt bedrijven in staat om hun producten en diensten te presenteren aan een breder publiek en nieuwe klanten aan te trekken. Het laten maken van een complete website is een cruciale stap voor ondernemers die willen slagen in het digitale tijdperk.

Wp-website laten maken velocity
Google ads homepagina afbeelding

WordPress webshop op maat

Bij Velocity Marketing zijn we experts op het gebied van WordPress-websites. Het bouwen van een WordPress website is een van onze specialiteiten. We creëren websites die niet alleen goed functioneren, maar er ook aantrekkelijk uitzien om uw producten, diensten of informatie succesvol online te presenteren. Maar het allerbelangrijkste is, we leveren websites die perfect aansluiten bij jouw (online)doelen.

wordpress website logo

Complete website laten maken kosten

De kosten voor het laten maken van een complete website kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de complexiteit van het ontwerp en de gewenste functionaliteit dat jij kiest. Je kunt als beste een vrijblijvende offerte aanvraag indienen. Dan kunnen wij met jouw budget en behoeften een plan ontwerpen!

Nederlandsewijnboer website op desktop
Full service online marketing bureau

Full service bureau

Bij Velocity Marketing staan we voor transparantie en open communicatie. We houden je op de hoogte van het proces en betrekken je bij elke stap. Jouw feedback en inbreng zijn belangrijk voor ons, omdat we streven naar volledige klanttevredenheid.

Ons doel is om jouw visie tot leven te brengen en een website te creëren die jouw bedrijf vertegenwoordigt op een manier die jij voor ogen hebt.

Voordelen van een complete website

vinkje blauw wit Unieke websites
vinkje blauw wit Zoekmachine vriendelijk
vinkje blauw wit Uitbreidingsmogelijkheden
vinkje blauw wit Flexibele Interface
vinkje blauw wit Goed Beveiligd
vinkje blauw wit Responsief
vinkje blauw wit Professioneel

Unieke website

Doordat onze websites gemakkelijk kunnen worden aangepast is elke website uniek.

Zoekmachine vriendelijk

Het is goed te lezen door Google. Dit betekent dat het gemakkelijker is om bovenaan in Google te komen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Duizenden plug-ins die precies aangesloten kunnen worden op jouw website.

Flexibele Interface

Het is toegankelijk voor iedereen. De functies zijn simpel en gemakkelijk te gebruiken.

Goed Beveiligd

Voorkom dat er in de toekomst iets mis gaat door direct voor goede beveiliging te kiezen.

Razendsnel

Op een snelle website blijven bezoekers langer en is de kans groter dat ze kopen of informatie opvragen.

Responsief

Onze complete websites zijn heel responsief en geschikt voor meerdere apparaten.

Professioneel

Met een complete website maak jij een goede indruk en straal je vertrouwen uit!

Wat is het belang van een complete website?

Een professionele website is het digitale visitekaartje van jouw bedrijf. Een complete website biedt potentiële klanten een eerste indruk van jouw merk/bedrijf en wat je te bieden heeft. Een website wat goed ontworpen is wekt vertrouwen en geloofwaardigheid, waardoor klanten sneller geneigd zijn om zaken met jou te doen. Bovendien biedt een professionele website de mogelijkheid om jouw merkidentiteit te versterken en jouw unieke waardepropositie te communiceren met de klant.

Wordpress dashboard

WordPress product configurator & meer

Wilt u sommige producten wat meer in de schijnwerpers zetten? Of een van uw diensten promoten. Bij Velocity marketing bouwen we voor onze klanten een configurator die precies op maat is gemaakt! Ook zijn er voor WordPress veel voor gedefinieerde plugins en thema’s. Er zijn meer dan 50.000 plugins beschikbaar in WordPress.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Recente websites

Dijkstaete Properties website
Nederlandse wijnboer website
Budgetstoffen website

Een complete website laten maken door Velocity

  • Professioneel ontwerp op maat: Velocity Marketing zorgt voor een proffessioneel ontwerp op maat. Wij creëren een uniek en op maat gemaakt ontwerp dat perfect aansluit bij jouw merk en doelgroep. We zorgen ervoor dat uw website er professioneel uitziet en uw bedrijf op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.
  • Gebruiksvriendelijkheid: We streven ernaar om een website te bouwen die gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren is. We optimaliseren de gebruikerservaring, zodat jouw bezoekers moeiteloos door jouw website kunnen bladeren en snel de informatie vinden die ze zoeken.
  • Schaalbaarheid: Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint of een gevestigde onderneming met duizenden pagina’s, een website is schaalbaar en biedt de mogelijkheid om je website uit te breiden naarmate je groeit.
  • Conversiegericht design: Een website moet niet alleen mooi zijn, maar ook resultaten opleveren. We implementeren strategieën en technieken om jouw conversies te verhogen en jouw doelen te bereiken. Of het nu gaat om het genereren van leads, het stimuleren van online verkopen of het vergroten van jouw klantenbestand, wij zorgen ervoor dat jouw website conversie gericht is.
Nederlandse wijnboer website voorbeeld

Bezoekers vroegen ook:

Optimaliseren jullie mijn webshop ook voor conversies?2022-10-05T14:38:29+00:00

Ja, wij optimaliseren heel vaak webshops voor meer conversies. We noemen dat ook wel CRO (Conversion Rate Optimization). Met de juiste tools kijken wij naar het webshop gedrag van de bezoeker, om hier gericht op in te spelen. Binnen onze Google Advertenties kijken wij ook altijd naar de betreffende landingspagina, het zou natuurlijk zonde zijn conversies op uw webshop te verliezen.

Wat moet ik zelf doen voor het maken van een webshop?2023-06-02T13:26:03+00:00

Het is verstandig om zo veel mogelijk informatie en visuals van uw bedrijf aan te leveren. Dit zorgt ervoor dat wij snel te werk kunnen gaan. Ook het productaanbod, leveringswijze, prijzen en dergelijke zouden wij graag van u ontvangen om van start te gaan. Het echt bouwen van de webshop hoeft u natuurlijk niet zelf te doen.

 

Wil je weten of wij met Magento werken? Bekijk het antwoord hier!

Werken jullie met Magento?2023-06-02T13:21:15+00:00

Wij bouwen in house (nog) geen eigen Magento webshops. Hiervoor hebben wij een partner. Deze partner kan een Magento webshop voor u opzetten én onderhouden.

 

Wil je weten wat je zelf kan doen voor het maken van een webshop? Bekijk het antwoord hier!

In welk programma wordt de webshop gemaakt?2022-08-26T11:36:29+00:00

Wij gebruiken voor het maken van een goed lopende webshop bij voorkeur WordPress in combinatie met WooCommerce. De gebruiksvriendelijkheid en vele mogelijkheden maken het makkelijk aan te passen en bij te houden, maar ook alle mogelijkheden die benodigd zijn.

Hoe snel kunnen jullie een webshop maken?2022-08-26T11:35:08+00:00

Het maken van een webshop bedraagt na het overeenkomen van een duidelijke afspraak zo’n 2 tot 4 weken. We zetten de website in een draft versie klaar om hier samen doorheen te lopen in een gesprek. In de opvolgende 1 a 2 weken zullen wij eventuele feedback verwerken, waarna de webshop live gezet kan worden.

Recente blogs over Webdesign

  • 5 voordelen van shopify

5 voordelen van Shopify

Of u nou een startende ondernemer bent of al een gevestigd bedrijf runt, het kiezen van het juiste e-commerce platform is cruciaal voor succes. Er zijn diverse e-commerce platformen waar u als ondernemer uit kan [...]

Complete website laten maken – aanvullende informatie

Als je jouw website klaar hebt staan, wil je natuurlijk graag klanten op jouw website aantrekken. Er zijn verschillende methodes om klanten naar jouw website te krijgen. Door gebruik te maken van SEO, Social Media en betaalde advertenties op zoekmachines bijvoorbeeld. Door de juiste strategie in te zetten, is het mogelijk om de juiste doelgroep te bereiken. Als je weet welke doelgroep zich waar bevind, kun je de juiste kanalen inzetten om ze te bereiken.

Onderhoud en support voor een up-to-date website

Een website heeft regelmatig onderhoud en updates nodig om optimaal te blijven functioneren. Bij Velocity Marketing bieden we uitgebreide onderhouds- en supportdiensten om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date en veilig is.

Resultaat gericht

Velocity Marketing streeft ernaar om resultaten te leveren voor onze klanten door het gebruik van de nieuwste en meest effectieve methode op de markt. Door gebruik te maken van geavanceerde tools zoals Google Analytics, kunnen we onze campagnes volgen, optimaliseren en verfijnen.

Dus waar wacht je nog op? Laat Velocity Marketing jouw complete website maken en het verschil maken in de online wereld. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek hoe wij de perfecte webshop kunnen bieden die bij jouw wensen en behoeften past!

 

Ga naar de bovenkant