• Meer online resultaat

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Business website2024-01-08T15:58:51+00:00

Business website

Versterk uw business met een business website die visueel aantrekkelijk is én hoog scoort in Google!

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige websites die perfect aansluiten op de behoeften van uw bedrijf. Met onze expertise in digitale marketing en webontwikkeling helpen wij u graag bij het creëren van een professionele online aanwezigheid die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Een business website van Velocity Marketing is essentieel voor uw bedrijfssucces. Bent u benieuwd welke service wij bieden? Lees dan verder en neem de eerste stap naar online succes!

Wp-website laten maken velocity
Google ads homepagina afbeelding

Business website laten maken met WordPress

Velocity Marketing maakt gebruik van WordPress. WordPress is een populair contentmanagementsysteem (CMS) dat wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld. Met WordPress is het mogelijk om een professionele website te maken en beheren, zonder dat u veel technische kennis nodig heeft. WordPress biedt een scala aan thema’s, plug-ins en aanpassingsmogelijkheden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

wordpress website logo

Business website kosten

Het is belangrijk om te begrijpen dat een website niet alleen een online visitekaartje is, maar ook een waardevol hulpmiddel om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. De kosten voor het ontwikkelen van een goede business website variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project, de functionaliteiten die u wilt implementeren en de mate van maatwerk.

Bij Velocity Marketing begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw budget en doelstellingen. Neem gerust contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte en ontdek hoe wij uw investering in succes kunnen maximaliseren.

Nederlandsewijnboer website op desktop
Full service online marketing bureau

Full service marketing bureau

Bij Velocity Marketing delen we onze uitgebreide kennis en passie voor het maken van zakelijke websites. Met dezelfde passie en expertise zijn we ook gespecialiseerd in adverteren, data-analyse, tracking en SEO-marketing. Samen streven we naar maximale resultaten voor uw bedrijf!

Voordelen van een business website laten maken

vinkje blauw wit Unieke websites
vinkje blauw wit Zoekmachine vriendelijk
vinkje blauw wit Uitbreidingsmogelijkheden
vinkje blauw wit Flexibele Interface
vinkje blauw wit Goed Beveiligd
vinkje blauw wit Responsief
vinkje blauw wit Professioneel

Unieke websites

Doordat WordPress websites gemakkelijk kunnen worden aangepast is elke website uniek.

Zoekmachine vriendelijk

Het is goed te lezen door Google. Dit betekent dat het gemakkelijker is om bovenaan in Google te komen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Duizenden plug-ins die precies aangesloten kunnen worden op uw website.

Flexibele Interface

Het is toegankelijk voor iedereen. De functies zijn simpel en gemakkelijk te gebruiken.

Goed Beveiligd

Voorkom dat er in de toekomst iets mis gaat door direct voor goede beveiliging te kiezen.

Razendsnel

Op een snelle website blijven bezoekers langer en is de kans groter dat ze kopen.

Responsief

Onze websites zijn heel responsief en geschikt voor meerdere apparaten.

Professioneel

Met een Business website maakt u een goede indruk en straalt u vertrouwen uit!

Wat is een business website?

Een business website is een online platform of contentmanagementssysteem dat speciaal is ontworpen om de behoeften van een bedrijf te ondersteunen. Het is meer dan alleen een digitale visitekaartje; het fungeert als een virtuele etalage waarop bedrijfsinformatie, producten en diensten worden gepresenteerd aan potentiële klanten.

Een goede business website is gebruiksvriendelijk, informatief en representatief voor het merk van uw bedrijf. Een goede website bevast essentiële elementen zoals contactgegevens, een overzicht van producten of diensten, reviews en eventueel een e-commercefunctionaliteit. Het hebben van een business website is van cruciaal belang in het digitale tijdperk, omdat het uw bedrijf de mogelijkheid biedt om online zichtbaarheid te vergroten, leads te genereren en klanten te converteren.

Business website laten maken

WordPress product configurator & meer

Wilt u een product extra in de schijnwerpers zetten? Of wilt u gewoon uw diensten promoten? Bij Velocity creëren we op maat gemaakte configurators! Bovendien zijn er voor WordPress talloze vooraf gedefinieerde plugins en thema’s beschikbaar. In feite zijn er meer dan 50.000 plugins beschikbaar in WordPress.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Recente websites

Dijkstaete Properties website
Nederlandse wijnboer website
Budgetstoffen website

Business Website laten maken door Velocity

  • Visueel aantrekkelijk
  • Naadloze aansluiting bij uw merkidentiteit
  • Een uniek en op maat gemaakt ontwerp
  • Website technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Gebruiksvriendelijke navigatie
  • Hoogwaardige en relevante content
Nederlandse wijnboer website voorbeeld

Bezoekers vroegen ook:

Hoe kan ik mijn website promoten nadat deze is gelanceerd?2024-04-25T09:34:49+00:00

Na het lanceren van je website zijn er verschillende manieren om het te promoten, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), sociale media management, e-mailmarketing, betaalde advertenties en contentmarketing. Het is belangrijk om een marketingstrategie te ontwikkelen die aansluit bij je doelgroep en zakelijke doelstellingen.

Moet ik technische kennis hebben om een website te laten maken?2024-04-25T09:34:17+00:00

Nee, je hoeft geen technische kennis te hebben om een website te laten maken. Een ervaren web ontwikkelaar kan het hele proces voor je beheren, van het ontwerpen van de lay-out tot het implementeren van functies en het optimaliseren van de site voor zoekmachines.

Hoelang duurt het om een website te laten maken?2024-04-25T09:33:32+00:00

De tijd die nodig is om een website te laten maken, hangt af van de complexiteit van het project, de beschikbaarheid van content en feedback, en de snelheid van de web ontwikkelaar. Over het algemeen kan het proces enkele weken tot enkele maanden duren.

Hoeveel kost het laten maken van een website?2024-04-25T09:32:46+00:00

De kosten voor het laten maken van een website kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de complexiteit van het ontwerp, de functionaliteit, het platform en de hoeveelheid maatwerkwerk dat vereist is. Het is het beste om een offerte aan te vragen bij verschillende web ontwikkelaars om een goed beeld te krijgen van de mogelijke kosten.

Wordt mijn webshop geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)?2024-04-23T11:24:19+00:00

Ja, dat is zeker mogelijk. Naast een webshop laten maken, bieden wij klanten ook de mogelijkheid om een webshop SEO-proof in te richten. Dat betekent dat wij meedenken over een passende SEO-strategie en ervoor zorgen dat je zelf eenvoudig SEO-werkzaamheden kan blijven uitvoeren na de oplevering van de webshop. Door de inzet van een effectieve SEO-strategie kun je ervoor zorgen dat je webshop goed presteert en de gewenste doelgroep bereikt.

Recente blogs over Webdesign

  • shopify expert

Werken met een Shopify Expert in Nederland

Overweeg je om een Shopify webshop op te zetten of wil je je bestaande e-commerce activiteiten naar een hoger niveau tillen? Dan kan het een slimme zet zijn om samen te werken met een Shopify [...]

Business Website laten maken – aanvullende informatie

Nadat uw website gereed is, is het natuurlijk van belang om bezoekers aan te trekken. Er zijn diverse methodes om meer verkeer naar uw website te genereren. Het gebruik van krachtige content, SEO-optimalisatie, social media en betaalde advertenties op zoekmachines kunnen u helpen om een groter publiek te bereiken. Het is essentieel om een doordachte strategie te ontwikkelen, zodat u uw juiste doelgroep effectief kunt benaderen. Wanneer u de voorkeurskanalen van uw doelgroep kent, kunt u gericht de juiste middelen inzetten om hen te bereiken en zo uw online aanwezigheid te vergroten.

Service

Bij Velocity Marketing geloven we in een allesomvattende aanpak van webontwikkeling. We begeleiden u daarom gedurende het gehele proces. Vanaf de eerste brainstormsessie tot de lancering van uw website en daarna. Ons ervaren team van webontwikkelaars, ontwerpers en marketeers werkt nauw met u samen om uw visie om te zetten in een aantrekkelijke en functionele website. We besteden aandacht aan elk detail, van de gebruiksvriendelijkheid en responsiviteit van uw site tot het ontwerp en de content die uw merkidentiteit weerspiegelen. Met onze service kunt u erop vertrouwen dat uw website niet alleen voldoet aan de hoogste standaarden, maar ook uw bedrijfsdoelstellingen overtreft.

Mobiel vriendelijke website laten maken

Een visueel aantrekkelijke website straalt elegantie, gebruiksvriendelijkheid en netheid uit. Omdat mensen verschillende apparaten gebruiken, passen wij de website aan voor zowel desktops als mobiele telefoons. Met diverse thema’s zorgen we ervoor dat jouw website perfect wordt weergegeven op al je apparaten. Het is belangrijk om te realiseren dat het uiterlijk en de ervaring op elk apparaat subtiel kunnen verschillen. Dit biedt juist de mogelijkheid om een unieke ervaring te creëren, ongeacht het gebruikte apparaat. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle ontwerpen naadloos op elkaar aansluiten en een consistente uitstraling hebben voor een optimale gebruikerservaring.

Ga naar de bovenkant