• Meer online resultaat

  • Datagedreven marketing

  • Beoordeeld met een 9.8

Business website2024-01-08T15:58:51+00:00

Business website

Versterk uw business met een business website die visueel aantrekkelijk is én hoog scoort in Google!

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige websites die perfect aansluiten op de behoeften van uw bedrijf. Met onze expertise in digitale marketing en webontwikkeling helpen wij u graag bij het creëren van een professionele online aanwezigheid die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Een business website van Velocity Marketing is essentieel voor uw bedrijfssucces. Bent u benieuwd welke service wij bieden? Lees dan verder en neem de eerste stap naar online succes!

Wp-website laten maken velocity
Google ads homepagina afbeelding

Business website laten maken met WordPress

Velocity Marketing maakt gebruik van WordPress. WordPress is een populair contentmanagementsysteem (CMS) dat wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld. Met WordPress is het mogelijk om een professionele website te maken en beheren, zonder dat u veel technische kennis nodig heeft. WordPress biedt een scala aan thema’s, plug-ins en aanpassingsmogelijkheden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

wordpress website logo

Business website kosten

Het is belangrijk om te begrijpen dat een website niet alleen een online visitekaartje is, maar ook een waardevol hulpmiddel om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. De kosten voor het ontwikkelen van een goede business website variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project, de functionaliteiten die u wilt implementeren en de mate van maatwerk.

Bij Velocity Marketing begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw budget en doelstellingen. Neem gerust contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte en ontdek hoe wij uw investering in succes kunnen maximaliseren.

Nederlandsewijnboer website op desktop
Full service online marketing bureau

Full service marketing bureau

Bij Velocity Marketing delen we onze uitgebreide kennis en passie voor het maken van zakelijke websites. Met dezelfde passie en expertise zijn we ook gespecialiseerd in adverteren, data-analyse, tracking en SEO-marketing. Samen streven we naar maximale resultaten voor uw bedrijf!

Voordelen van een business website laten maken

vinkje blauw wit Unieke websites
vinkje blauw wit Zoekmachine vriendelijk
vinkje blauw wit Uitbreidingsmogelijkheden
vinkje blauw wit Flexibele Interface
vinkje blauw wit Goed Beveiligd
vinkje blauw wit Responsief
vinkje blauw wit Professioneel

Unieke websites

Doordat WordPress websites gemakkelijk kunnen worden aangepast is elke website uniek.

Zoekmachine vriendelijk

Het is goed te lezen door Google. Dit betekent dat het gemakkelijker is om bovenaan in Google te komen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Duizenden plug-ins die precies aangesloten kunnen worden op uw website.

Flexibele Interface

Het is toegankelijk voor iedereen. De functies zijn simpel en gemakkelijk te gebruiken.

Goed Beveiligd

Voorkom dat er in de toekomst iets mis gaat door direct voor goede beveiliging te kiezen.

Razendsnel

Op een snelle website blijven bezoekers langer en is de kans groter dat ze kopen.

Responsief

Onze websites zijn heel responsief en geschikt voor meerdere apparaten.

Professioneel

Met een Business website maakt u een goede indruk en straalt u vertrouwen uit!

Wat is een business website?

Een business website is een online platform of contentmanagementssysteem dat speciaal is ontworpen om de behoeften van een bedrijf te ondersteunen. Het is meer dan alleen een digitale visitekaartje; het fungeert als een virtuele etalage waarop bedrijfsinformatie, producten en diensten worden gepresenteerd aan potentiële klanten.

Een goede business website is gebruiksvriendelijk, informatief en representatief voor het merk van uw bedrijf. Een goede website bevast essentiële elementen zoals contactgegevens, een overzicht van producten of diensten, reviews en eventueel een e-commercefunctionaliteit. Het hebben van een business website is van cruciaal belang in het digitale tijdperk, omdat het uw bedrijf de mogelijkheid biedt om online zichtbaarheid te vergroten, leads te genereren en klanten te converteren.

Business website laten maken

WordPress product configurator & meer

Wilt u een product extra in de schijnwerpers zetten? Of wilt u gewoon uw diensten promoten? Bij Velocity creëren we op maat gemaakte configurators! Bovendien zijn er voor WordPress talloze vooraf gedefinieerde plugins en thema’s beschikbaar. In feite zijn er meer dan 50.000 plugins beschikbaar in WordPress.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie

Recente websites

Dijkstaete Properties website
Nederlandse wijnboer website
Budgetstoffen website

Business Website laten maken door Velocity

  • Visueel aantrekkelijk
  • Naadloze aansluiting bij uw merkidentiteit
  • Een uniek en op maat gemaakt ontwerp
  • Website technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Gebruiksvriendelijke navigatie
  • Hoogwaardige en relevante content
Nederlandse wijnboer website voorbeeld

Bezoekers vroegen ook:

Optimaliseren jullie mijn webshop ook voor conversies?2022-10-05T14:38:29+00:00

Ja, wij optimaliseren heel vaak webshops voor meer conversies. We noemen dat ook wel CRO (Conversion Rate Optimization). Met de juiste tools kijken wij naar het webshop gedrag van de bezoeker, om hier gericht op in te spelen. Binnen onze Google Advertenties kijken wij ook altijd naar de betreffende landingspagina, het zou natuurlijk zonde zijn conversies op uw webshop te verliezen.

Wat moet ik zelf doen voor het maken van een webshop?2023-06-02T13:26:03+00:00

Het is verstandig om zo veel mogelijk informatie en visuals van uw bedrijf aan te leveren. Dit zorgt ervoor dat wij snel te werk kunnen gaan. Ook het productaanbod, leveringswijze, prijzen en dergelijke zouden wij graag van u ontvangen om van start te gaan. Het echt bouwen van de webshop hoeft u natuurlijk niet zelf te doen.

 

Wil je weten of wij met Magento werken? Bekijk het antwoord hier!

Werken jullie met Magento?2023-06-02T13:21:15+00:00

Wij bouwen in house (nog) geen eigen Magento webshops. Hiervoor hebben wij een partner. Deze partner kan een Magento webshop voor u opzetten én onderhouden.

 

Wil je weten wat je zelf kan doen voor het maken van een webshop? Bekijk het antwoord hier!

In welk programma wordt de webshop gemaakt?2022-08-26T11:36:29+00:00

Wij gebruiken voor het maken van een goed lopende webshop bij voorkeur WordPress in combinatie met WooCommerce. De gebruiksvriendelijkheid en vele mogelijkheden maken het makkelijk aan te passen en bij te houden, maar ook alle mogelijkheden die benodigd zijn.

Hoe snel kunnen jullie een webshop maken?2022-08-26T11:35:08+00:00

Het maken van een webshop bedraagt na het overeenkomen van een duidelijke afspraak zo’n 2 tot 4 weken. We zetten de website in een draft versie klaar om hier samen doorheen te lopen in een gesprek. In de opvolgende 1 a 2 weken zullen wij eventuele feedback verwerken, waarna de webshop live gezet kan worden.

Recente blogs over Webdesign

Business Website laten maken – aanvullende informatie

Nadat uw website gereed is, is het natuurlijk van belang om bezoekers aan te trekken. Er zijn diverse methodes om meer verkeer naar uw website te genereren. Het gebruik van krachtige content, SEO-optimalisatie, social media en betaalde advertenties op zoekmachines kunnen u helpen om een groter publiek te bereiken. Het is essentieel om een doordachte strategie te ontwikkelen, zodat u uw juiste doelgroep effectief kunt benaderen. Wanneer u de voorkeurskanalen van uw doelgroep kent, kunt u gericht de juiste middelen inzetten om hen te bereiken en zo uw online aanwezigheid te vergroten.

Service

Bij Velocity Marketing geloven we in een allesomvattende aanpak van webontwikkeling. We begeleiden u daarom gedurende het gehele proces. Vanaf de eerste brainstormsessie tot de lancering van uw website en daarna. Ons ervaren team van webontwikkelaars, ontwerpers en marketeers werkt nauw met u samen om uw visie om te zetten in een aantrekkelijke en functionele website. We besteden aandacht aan elk detail, van de gebruiksvriendelijkheid en responsiviteit van uw site tot het ontwerp en de content die uw merkidentiteit weerspiegelen. Met onze service kunt u erop vertrouwen dat uw website niet alleen voldoet aan de hoogste standaarden, maar ook uw bedrijfsdoelstellingen overtreft.

Mobiel vriendelijke website laten maken

Een visueel aantrekkelijke website straalt elegantie, gebruiksvriendelijkheid en netheid uit. Omdat mensen verschillende apparaten gebruiken, passen wij de website aan voor zowel desktops als mobiele telefoons. Met diverse thema’s zorgen we ervoor dat jouw website perfect wordt weergegeven op al je apparaten. Het is belangrijk om te realiseren dat het uiterlijk en de ervaring op elk apparaat subtiel kunnen verschillen. Dit biedt juist de mogelijkheid om een unieke ervaring te creëren, ongeacht het gebruikte apparaat. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle ontwerpen naadloos op elkaar aansluiten en een consistente uitstraling hebben voor een optimale gebruikerservaring.

Ga naar de bovenkant