Structureel meer omzet met Performance marketing

Haal meer omzet uit je bestaande website bezoekers door middel van performance marketing.

Meer dan 10 jaar ervaring in e-commerce
Meer klanten uit je bestaande bezoekers
Betere resultaten uit je Advertenties & Campagnes
Lagere kosten per verkoop (of conversie)

perfomance marketing 1

Wat is performance marketing? 

Performance marketing is een erg belangrijk onderdeel van de digitale strategie van een bedrijf. De focus ligt bij performance marketing op meetbare resultaten en een optimale Return on Investment (ROI). Deze benadering maakt gebruik van diverse online kanalen en meetinstrumenten om de effectiviteit van marketingcampagnes te analyseren en te verbeteren. Denk hierbij aan zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaalde advertenties, content marketing, influencer marketing, sociale media en e-mailmarketing. Social media platformen zoals Facebook, Instagram, X en TikTok worden steeds populairder en daar proberen we ook op in te spelen.

Door voortdurend te monitoren en aanpassingen door te voeren, wordt de doelgerichtheid van de campagnes verbetert. Het draait niet alleen om het vergroten van zichtbaarheid, maar om het daadwerkelijk aantrekken van de bijpassende doelgroep en het genereren van waardevolle conversies. 

Meetbaarheid

Een van de meest belangrijke principes van performance marketing is meetbaarheid. Elk aspect van een lopende campagne wordt nauwkeurig gemeten en geanalyseerd om inzicht te krijgen in de effectiviteit ervan. Van websiteverkeer en klikfrequenties tot conversieratio’s en kosten per vonversie; alles wordt onder de loep genomen. Deze meetbare aanpak stelt Velocity Marketing in staat om data-gedreven beslissingen te nemen en strategieën voortdurend aan te passen voor optimalisatie.

 

Voor wie we werken:

Herkenbare uitdagingen?

Hoe verlaag ik mijn marketingkosten?

Hoe bouw ik een doordachte strategie voor marketing & branding?

Hoe haal ik meer omzet uit mijn bestaande websitebezoekers?

Hoe verlaag ik de drempel voor bezoekers om een aankoop te doen?

Sterke koopintenties bij je bezoekers

Het bouwen van een goede funnel is essentieel voor groei. Dat geldt voor websites en webshops. We helpen je om dit stapsgewijs te verbeteren. Hierdoor verhoog je de conversie, krijg je betere bezoekers en groei je in omzet.

Performance logo stijgen

Wat we doen:

De diensten waarmee we webshops en webwinkels helpen groeien

Logo Google ads

GOOGLE ADVERTISING

Bereik meer klanten met Google Advertenties

Logos

SOCIAL ADVERTISING

Bereik uw fans met social advertenties

Social icon

DUURZAME SEO

Krijg meer relevante website bezoekers

Logo wordpress

WEB DESIGN

Realiseren van een converterende website

Voor wie is performance marketing

Online winkels en retailers met een bestaande website of webshop
E-commerce bedrijven die een hogere conversieratio willen hebben
Kleine en middelgrote bedrijven voor meer verkeer en meer verkopen
B2B bedrijven om hun merk te versterken en meer diensten te verkopen
Lokale bedrijven om meer klanten aan te trekken in hun omgeving

Door middel van performance marketing zorgen we ervoor dat er meer bezoekers op je website of webshop komen of we zorgen ervoor dat de bestaande bezoekers ook sneller tot conversie overgaan. Vervolgens zorgen we voor een optimaal aankoopproces en sterke retargeting om resultaten te maximaliseren.

Performance beker 6

VOOR MAXIMAAL
RESULTAAT

Bij Velocity Marketing verrijken we vooruitstrevende bedrijven zodat zij blijven excelleren op topniveau. Dit doen we door middel van datagedreven marketing en het transparant maken van ons vakgebied. Op die manier kan jouw webshop of website echt resultaat behalen.

Door de integratie van verschillende online kanalen, meetbare analyses en continue optimalisatie, biedt performance marketing een gestructureerde aanpak om marketingdoelen te bereiken en de ROI te maximaliseren. Neem contact met ons op als jouw bedrijf performance marketing kan gebruiken!

K van Dam
K van Dam
2024-01-25
De heren van Velocity begrepen wat onze wens was (is!), dachten pro-actief met ons mee en hebben al in 3 maanden, een prachtig resultaat behaald. Wij kijken uit naar de volgende maanden!
Olivier Toering
Olivier Toering
2023-06-12
De heren van Velocity hebben onze website (Pinaud Watches) opgezet en ze waren altijd bereid om ons te helpen indien er iets onduidelijk was. Aanrader!
Rens Tieman
Rens Tieman
2023-06-08
Velocity is een fijne partner voor online marketing / advertising. De mensen bij Velocity hebben verstand van zaken en denken goed mee. Het contact is prettig en persoonlijk.
Haro Kits
Haro Kits
2023-06-08
Erg fijne partner om mee samen te werken. Praktisch, snel en heel concreet. Hebben veel kennis van zaken en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hebben ons zeker een stevige duw in de rug gegeven.
Kees van Essen
Kees van Essen
2023-04-07
Snel, meedenkend en proactief!
Linn Willemsen
Linn Willemsen
2023-02-02
De mannen van Velocity zijn erg gedreven én gaan voor het allerbeste resultaat. Het is een betrouwbare partij. Velocity is het voorbeeld van; doen wat je zegt.
Andy Khoshaba
Andy Khoshaba
2022-12-08
Bij Artiflex zijn wij erg tevreden over de samenwerking met Velocity Marketing. Het team van Velocity is erg vakkundig en professioneel. Wij zijn erg blij met de behaalde resultaten en kijken uit naar een langdurige samenwerking!