Betekenis van: Views

« Terug naar Marketing Begrippen

Wat zijn views?

Views staan voor hoe vaak een video is bekeken op YouTube. Het betekent dat iemand jou publicatie gezien heeft. Bij SEO is pagina views heel erg belangrijk. Bij SEO gaat de ranking van een website omhoog als pagina’s van een website veel bezocht worden. Dat geldt ook bij YouTube. Alleen gaat het bij YouTube niet om pagina statestieken maar om video’s. Bij YouTube gaat de ranking omhoog als je goed scoort met een filmpje.

views

Hoe krijg je meer weergavens?

Om views te krijgen moet je ervoor zorgen dat je een uitgebreide beschrijving hebt van je video. Zorg ervoor dat je beschrijving niet korter is dan 200 woorden. Je moet ook gebruik maken van zoekwoorden. Zo kunnen kijkers je filmpjes makkelijk terugvinden.

Maak gebruik van zoekwoorden in je titel, omschrijving en tags. Dit is heel erg belangrijk om te doen want YouTube kan niet je video scannen op basis van inhoud. Het gebruik maken van goede zoekwoorden is dus heel erg belangrijk. Op deze manier kan je video meer bekeken woorden omdat het makkelijk te vinden is.

Deel je filmpjes op verschillende platformen. Denk bijvoorbeeld aan Instagram of Facebook. Deel het op deze platformen met een link. Je kan daardoor meer views krijgen en mensen zullen abonneren op jou YouTube kanaal.

Te veel informatie is niet aantrekkelijk voor kijkers. Dat zal ervoor zorgen dat je YouTube views dalen. Op deze manier kom je ook lager te staan in de ranking. Zorg voor een aantrekkelijke inhoud en informatie die nuttig is voor je kijkers.

De lengte van een filmpje is ook heel erg belangrijk om meer views te krijgen. Probeer kijkers in de eerste minuut al te overtuigen om verder te kijken. In de eerste minuut moet je al laten zien waar het filmpje over gaat en zorg ervoor dat de eerste minuut aantrekkelijk is.

Meer halen uit je online marketing?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand één mail met daarin alle blogs die in die maand door ons zijn geplaatst.

 

Even bellen met Kevin?

Ben je benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we je nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van jouw plannen. Bel ons op 0850608898 of neem contact met ons op.

Online-marketing-specialist