Betekenis van: Structuur

« Terug naar Marketing Begrippen

Wat is structuur?

Structuur is hoe je een hoeveelheid van opgaves in een goede volgorde verdeelt zodat je niet verward kan raken. De bedoeling van een structuur is dat je het logisch maakt voor de mensen die daarbij betrekken zijn. Als ondernemer of een winkeleigenaar krijg je ook te maken met samenstelling. Als winkeleigenaar moet je ervoor zorgen dat je winkel een logische structuur heeft. Als er boordjes hangen kan een consument producten makkelijker terugvinden. Een ondernemer die vooral in de onlinewereld zit krijgt daar ook mee te maken. Als je een webshop hebt moet je ervoor zorgen dat je website gebruiksvriendelijk is en dat het structuur heeft.

Structuur in taal

In elke taal zit ook samenstelling. Hoe je een zin opbouwt en grammatica zorgen ervoor dat iemand begrijpt wat je zegt. Structuur is een hele belangrijk element in heel veel dingen. Zelf in ons dagelijks leven komt balans bij kijken. Als je geen structuur hebt in jouw leven kan het ervoor zorgen dat je verward raakt. Balans is een mooie toevoeging aan het woord structuur. Het is cruciaal dat er balans is in je leven en alles goed verdeelt. Als je geen balans hebt in jouw leven en geen balans hebt kan het ervoor zorgen dat je in depressie terecht komt.

Balans in het leven

Zoom uit en kijk hoe je ervoor staat. Kijk hoe je er financieel ervoor staat. Hoe zijn je dagen verdeeld. Kijk naar je gezondheid en of je genoeg eet op een dag. Hoe is je balans tussen zakelijk en privé leven. Consistent blijven en ritme hebben is heel erg belangrijk. Bijvoorbeeld op tijd opstaan. Soms zijn er dagen dat je lekker in je bed wilt blijven liggen. Probeer je zelf te automatiseren om altijd op een bepaalde tijdstip op te staan. Op deze manier kan je leren consistent zijn, ook met andere dingen. Zorg dat je goed plant. Als je een overzichtelijke agenda hebt is er geen spanning in je lichaam en heb je geen last van stres en ben je goed voorbereid.

Meer halen uit je online marketing?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand één mail met daarin alle blogs die in die maand door ons zijn geplaatst.

 

Even bellen met Kevin?

Ben je benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we je nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van jouw plannen. Bel ons op 0850609889 of neem contact met ons op.

Online-marketing-specialist