Betekenis van: PayPal

« Terug naar Marketing Begrippen

Wat is PayPal?

PayPal is een heel groot platform en systeem waarmee je veilig online aankopen kunt betalen en geld kan overmaken. Deze online platform wordt door de hele wereld gebruikt. Echter wordt PayPal niet alleen particulier gebruikt, maar ook zakelijk. Het systeem functioneert als een tussen persoon voor webwinkels. Alle betalingen kunnen gedaan worden van een bankrekening of creditcard. Hiervoor heb je alleen een e-mailadres nodig.

Hoe werkt?

Voor het openen van een rekening, moet je je registreren. Je kan je registeren met je e-mailadres. Daarna koppel je je bankrekening aan je aangemaakte account. Zodra je dat gedaan hebt, kan je betalen met je PayPal-saldo of bankpas. Deze platform heeft ook een eigen app. Met deze app kan je ook betalen en saldo overmaken. Op heel veel webshops kan je nu met PayPal betalen. Wanneer je online wilt afrekenen klik je op het logo. Daarna moet je alleen nog met je account inloggen om deze betaling te bevestigen. Je kan bij heel veel horecazaken in verenigde staten tegenwoordig met de app van deze platform betalen.

Is PayPal gratis?

Het openen van een rekening is gratis. Als je geld wilt overmaken naar andere met je saldo zit daar geen kosten aan vast. Als je met je rekening of creditcard betaald dan gaat degene die het ontvangt extra kosten oplopen. Ook kunnen er kosten tot 1 procent oplopen wanneer je saldo overmaakt naar een ander land.

Is het veilig?

Deze platform is heel veilig om te gebruiken. Je gegeven zoals bankrekeningnummer blijft anoniem. Zo kunnen verkopers niet jouw gegevens terug vinden. Om op jouw account te komen moet je inloggen op de website of app. Dit maakt het heel erg veilig en zorgt ervoor dat je gegevens en geld altijd veilig is. Je kan het nog veiliger maken door een goede wachtwoord te bedenken voor je account. Zo kan je deze platform heel fijn ervaren en kan het relevant zijn om te gebruiken.

Meer halen uit je online marketing?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand één mail met daarin alle blogs die in die maand door ons zijn geplaatst.

 

Even bellen met Kevin?

Ben je benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we je nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van jouw plannen. Bel ons op 0850609889 of neem contact met ons op.

Online-marketing-specialist