Betekenis van: KWFinder

« Terug naar Marketing Begrippen

KWFinder is een tool waarbij keywords kunnen worden gevonden. Zodoende is het een tool waarmee je gemakkelijk zoekwoord onderzoek kunt doen. Het programma heeft veel weg van tools als Ubersuggest en Semrush, maar onderscheid zich natuurlijk ook hiervan. Het is een applicatie die ervoor zorgt dat je inzicht krijgt in de juiste keywords. En dat voor een relatief lage prijs.

Wat is KWFinder?

De tool is net als andere tools in staat om per zoekwoord het zoekvolume te achterhalen per maand. Toch heeft KWFinder een aantal onderdelen waar hij onderscheid mee maakt. Zo krijgt je de volgende informatie wanneer je een zoekwoord onderzoekt:

  • De 10 beste concurrenten op dat woord
  • De moeilijkheid van het zoekwoord
  • Gerelateerde zoekwoorden
  • Gerelateerde vragen

Stuk voor stuk zijn dit zeer relevante en nuttige informatie bronnen om te gebruiken tijdens een zoekwoord onderzoek.

Hoeveel kost het programma?

KWFinder is een programma dat relatief goedkoop is. Zo kun je abonnementen van €100 tot €400 vinden bij concurrenten. Echter is het bij deze tool maar €25 per maand. Je kunt wel gaan tot en met €100 wanneer je het meest uitgebreide pakket neemt.

Waarom SEO tools gebruiken?

Binnen de online marketing speelt SEO een enorme rol. De impact die het kan hebben op je website is zeer groot. Zo kun je honderden bezoekers per dag trekken met de juiste stategie. Het is natuurlijk wel belangrijk om te bepalen welke bezoekers interessant zijn voor jouw bedrijf. Zodoende doe je een zoekwoord onderzoek. Door het doen van dit onderzoek kom je erachter waar je potentiële bezoekers naar zoeken. Op deze zoekwoorden wil je natuurlijk graag gevonden worden. Maar hoeveel zoekvolume hebben deze woorden dan? Om tot al deze cruciale vraagstukken te komen worden SEO tools gebruikt. De bekendste zijn Ahrefs en Semrush. Door de tools worden inzichten over zoekresultaten vele malen duidelijker. Bovendien is het een stuk sneller.

Meer halen uit je online marketing?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand één mail met daarin alle blogs die in die maand door ons zijn geplaatst.

 

Even bellen met Kevin?

Ben je benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we je nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van jouw plannen. Bel ons op 0850609889 of neem contact met ons op.

Online-marketing-specialist