Betekenis van: JouwWeb

« Terug naar Marketing Begrippen

JouwWeb is een Nederlands content management systeem. Het systeem bestaat uit een hele eenvoudige (blokken)bouwer en is daardoor heel erg populair onder ondernemers en kleine bedrijven. Jouwweb is opgericht door Wouter Twisk en werd gelanceerd in 2010. Er zijn sindsdien al meer dan 750 duizend websites ontworpen in het cms. Alle pakketten die JouwWeb aanbiedt hebben verschillende functionaliteiten. Hierdoor is het erg geschikt voor beginners. Voor ervaren website gebruikers die veel ervaring hebben is het echter geen geschikt systeem.

Voordelen van JouwWeb

Met JouwWeb kun je snel & simpel een eigen professionele website maken. Dit doe je door je aan te melden. Nadat je aangemeld bent kun je direct starten met het bouwen van je website. In tegendeel tot veel content management systemen heb je helemaal geen ervaring nodig om te beginnen met het bouwen van je website. De editor en het dashboard zijn heel overzichtelijk en ook nog eens gebruiksvriendelijk.

Tegenwoordig bezoeken veel mensen je website op hun mobiele telefoon. Daar wordt goed rekening mee gehouden bij JouwWeb. Het hele ontwerp van je website is responsief. Dat wil zeggen dat je website op verschillende apparaten, zoals laptops, tablets en smartphones automatisch goed wordt weergegeven. Daar stopt het nog niet! Via JouwWeb is je website ook goed vindbaar in Google. Als jouw website goed vindbaar is in Google en je optimaliseert voor SEO, dan krijg je meer bezoekers. Ten slotte kun je simpel je eigen domeinnaam registreren, een zakelijk mail adres aanmaken en heeft JouwWeb klantenservice voor je klaar staan.

Andere voordelen zijn:

  • Alles beheren in één omgeving.
  • Gemakkelijk te koppelen met verschillende betaalsystemen.
  • Betaal alleen voor de pakketten. Geen commissie op verkopen.

JouwWeb pakketten

Om te kunnen beginnen met het bouwen van een website moet je een pakket afnemen bij JouwWeb. Elk pakket dat ze aanbieden heeft verschillende functionaliteiten. Er zijn in totaal 4 pakketten. Het kleinste pakket van JouwWeb is gratis te gebruiken, maar hierbij krijg je geen domeinnaam en heb je maar weinig functies. De andere drie pakketten zijn het Lite pakket(€5,- per maand), het Pro pakket(€9,- per maand) en het Business pakket(€18,- per maand).

Meer halen uit je online marketing?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand één mail met daarin alle blogs die in die maand door ons zijn geplaatst.

 

Even bellen met Kevin?

Ben je benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we je nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van jouw plannen. Bel ons op 0850609889 of neem contact met ons op.

Online-marketing-specialist