Betekenis van: Joomla

« Terug naar Marketing Begrippen

Wat is Joomla?

Joomla is een CMS (Content Management Systeem). Deze software kun je op een webserver downloaden. Daarna kan je gelijk aan de slag gaan. Deze Content Management Systeem is vergelijkbaar met een andere CMS. Joomla lijkt heel erg op WordPress. Het voordeel van WordPress is dat het makkelijk te gebruiken is. Met Joomla kun je websites maken maar deze systeem biedt ook mogelijkheden om applicaties te maken.

De voordelen van Joomla

Alle systemen hebben hun eigen unieke kanten en tools. Daarom maakt het niet uit welke software je gebruikt. Zij hebben allemaal hun voor- en nadelen. Dat heeft Joomla ook.

Het fijne aan die software is dat het gratis is. Dat komt doordat het een open source CMS systeem is. omdat er zoveel mensen gebruik maken van dit software, zijn ze instaat om zich te ontwikkelen. Deze systeem biedt meer dan genoeg aan extensies. dit zijn allerlei verschillenden functionaliteiten. Denk aan een fotogalerij met allemaal verschillende soorten afbeeldingen. Deze software bevat ook allerlei verschillende talen. Met 8000 extensies heb je genoeg keuze om jouw website vorm te geven met deze software.

Kan je het gebruiken met meerdere mensen?

Deze software is een stabiele CMS die heel erg betrouwbaar is. Je kan met deze CMS met meerdere mensen samen werken aan een project. Op deze manier kan je als team sneller werken aan een website. Omdat dit een open source systeem is kan iedereen overal gebruik maken van deze software. Als je websites maakt voor organisaties en andere bedrijven is deze tool heel erg handig p om te gebruiken. Hiermee kan je klanten laten zien hoe hun website eruit kan zien. Omdat het een open source systeem is heb je alleen een laptop nodig met internet. Klanten kunnen gemakkelijk zien hoe hun website wordt gemaakt en aanvinken wat er veranderd moet worden.

Online Marketing uitbesteden?

Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.

    Even bellen met Kevin?

    Bent u benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we u nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van uw plannen. Bel ons op +31642129985 of neem contact met ons op.

    Online-marketing-specialist