Betekenis van: Jetpack WordPress

« Terug naar Marketing Begrippen

Jetpack WordPress is een functie binnen het bekende CMS WordPress. Met de toepassing van Jetpack vul je een aantal missende functies aan. Met de tool kunnen website bouwers snel en gemakkelijk hun website aanpassen. Echter kunnen zij ook snel social media koppelingen maken. Daarnaast is een website beter beveiligd bij het gebruik van Jetpack WordPress.

Wat is Jetpack WordPress?

Het succes van WordPress is ontstaan door het feit dat het een open source product is. Zodoende, zijn er vele extra functionaliteiten toe te passen in het CMS. Deze extra’s noemen we plugins, thema’s en tools. Bekende plugins zijn Yoast SEO en WP Super Cache. Deze plugins kunnen zowel betaald als gratis zijn.

Welke extra’s geeft het mijn website?

WordPress is standaard erg basis ingericht. Zonder extra toepassingen kun je maar beperkt aan de gang. Het heeft de functies die je kunt verwachten van een Content Management Systeem, maar zonder extra’s kun je geen gehele websites of webshops bouwen. Jetpack WordPress is een onderdeel van WordPress die veel extra functionaliteiten biedt die nodig zijn meer te doen. Hierdoor kun je een unieke website bouwen. Een goed voorbeeld is het gemakkelijker navigeren op websites en webshops bij de toepassing ervan.

Wordt mijn website trager door Jetpack WordPress?

De functie van JetPack is net iets anders dan normale plugins. Waar normale plugins vaak één functionaliteit hebben heeft Jetpack er heel veel. Dit maakt het dan ook een zeer grote tool binnen je WordPress website. Omdat het het werk van veel plugin bouwers wegneemt wordt er veel geroepen dat Jetpack een website trager maakt. Echter is dit niet geheel het geval. Door de vele tijd die de WordPress werknemers stoppen in de tool is het een uitstekend te gebruiken onderdeel voor je website of webshop. Bovendien, kun je niet gebruikte functies uitschakelen. Hierdoor gebruikt de website deze data ook niet en wordt het er niet trager van.

Meer halen uit je online marketing?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand één mail met daarin alle blogs die in die maand door ons zijn geplaatst.

 

Even bellen met Kevin?

Ben je benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we je nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van jouw plannen. Bel ons op 0850609889 of neem contact met ons op.

Online-marketing-specialist