Betekenis van: iDEAL

« Terug naar Marketing Begrippen

iDEAL is een populair betaalmiddel die vaak gebruikt wordt voor betalen via internet. Dit gebeurd dan veelal via een mobiel bankieren app of via een online omgeving van je eigen bank. Betalen met iDEAL kan bij vrijwel elke bank. Wel moet de klant een Nederlands rekeningnummer hebben. iDEAL kun je tegenkomen als betaalknop op betaalpagina’s, als QR-code, als betaallink en als betaalverzoek.

iDEAL is een veilig betaalmiddel. Ook is het erg gemakkelijk om te gebruiken. Dit wekt vertrouwen en geeft overzicht. Bedrijven die gebruik willen maken van iDEAL kunnen hier een contract voor afsluiten bij hun zakelijke rekening. Maar het kan ook door middel van een payment service provider.

Meer halen uit je online marketing?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand één mail met daarin alle blogs die in die maand door ons zijn geplaatst.

 

Even bellen met Kevin?

Ben je benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we je nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van jouw plannen. Bel ons op 0850608898 of neem contact met ons op.

Online-marketing-specialist