Betekenis van: iDEAL

« Terug naar Marketing Begrippen

iDEAL is een populair betaalmiddel die vaak gebruikt wordt voor betalen via internet. Dit gebeurd dan veelal via een mobiel bankieren app of via een online omgeving van je eigen bank. Betalen met iDEAL kan bij vrijwel elke bank. Wel moet de klant een Nederlands rekeningnummer hebben. iDEAL kun je tegenkomen als betaalknop op betaalpagina’s, als QR-code, als betaallink en als betaalverzoek.

iDEAL is een veilig betaalmiddel. Ook is het erg gemakkelijk om te gebruiken. Dit wekt vertrouwen en geeft overzicht. Bedrijven die gebruik willen maken van iDEAL kunnen hier een contract voor afsluiten bij hun zakelijke rekening. Maar het kan ook door middel van een payment service provider.

Online Marketing uitbesteden?

Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.

    Even bellen met Kevin?

    Bent u benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we u nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van uw plannen. Bel ons op +31642129985 of neem contact met ons op.

    Online-marketing-specialist