Betekenis van: Gravity Forms

« Terug naar Marketing Begrippen

Gravity Forms is een zeer bekende plugin binnen WordPress voor het maken van formulieren. Het is een van de meest gebruikte plugins voor het maken van deze formulieren. Zo kun je de plugin gratis gebruiken. Bovendien, is Gravity Forms erg uitgebreid te gebruiken. Door het tal van mogelijkheden die de plugin heeft is het op elke website of webshop goed toe te passen.

Waarom Gravity Forms gebruiken?

Gravity Forms is een zeer goed te gebruiken extra op een website. Door de extra functies die het heeft ten opzichte van concurrerende plugins heeft het altijd een voordeel. Bovendien, is het een gebruiksvriendelijke app. Bij het maken van een formulier worden zijn veel functies beschikbaar. Zo zijn er de volgende functies;

 • Per formulier een ontvanger instellen
 • Er kan HTML worden gebruikt
 • Er kunnen formulieren van meer dan 1 pagina worden gemaakt
 • Er kunnen maximum aan de inschrijvingen worden gegeven
 • Er kunnen geavanceerde velden worden gemaakt
 • Een formulier kan worden gepland op datum en tijd
 • Er kunnen betalingen worden gekoppeld
 • Er is een handig overzicht per formulier met statistieken

Naast deze features zijn er nog tal van andere mogelijkheden.

Niet alleen een formulier

Met elk soort plugin kan een standaard formulier worden gemaakt. Echter kan er met Gravity Forms veel meer. Door alle ‘add-ons’ die de plugin heeft zijn de mogelijkheden onwijs. Zo kun je tal van koppelingen maken. Bijvoorbeeld een koppeling met MailChimp. Hierbij worden er automatisch e-mail verzonden na het invullen van een formulier. Daarnaast, kun je de plugin ook koppelen aan programma’s als iDeal.

De plugin is simpel aan te passen. Zo kunnen gebruikers bepaalde keuzes automatisch invullen. Bovendien, kun je inschrijvers direct een WordPress account laten aanmaken. Zodoende, zijn de mogelijkheden eindeloos. Ten slotte, is dit wat je wilt als website bouwer.

Concluderend kunnen we zeker zeggen dat Gravity Forms voor iedereen is aan te raden. Zo passen wij de plugin ook zelf graag toe op websites.

Gratis Online Marketing check

Om u te helpen tijdens de oriëntatie naar online marketing en groei. Bieden we u geheel gratis en vrijblijvend een online marketing check aan.

Laat hier uw gegevens achter:
  Even bellen met Kevin?

  Bent u benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we u nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van uw plannen. Bel ons op +31642129985 of neem contact met ons op.

  Online-marketing-specialist