Betekenis van: Google Search Console

« Terug naar Marketing Begrippen

Google Search Console is een gratis online tool die Google. Met de tool kun je eenvoudig de voortgang van je SEO bewaken. Via Google Search Console kun je jouw website door de ogen van Google zien. Hierdoor zie je ook de problemen die opgelost moeten worden om goed te ranken. Ook kun je via de tool inzicht krijgen in hoe Google jouw website indexeert. Dit kun je per pagina inzien.

Om gebruik te maken van Google Search Console heb je een account nodig. Nadat je een account hebt aangemaakt, moet je nog je website verifiëren. Als dat is gelukt kun je beginnen met het verzamelen van data. Alle mogelijkheden en hoe de tool werkt lees je in onze Google Search Console Handleiding.

Online Marketing uitbesteden?

Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.

    Even bellen met Kevin?

    Bent u benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we u nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van uw plannen. Bel ons op +31642129985 of neem contact met ons op.

    Online-marketing-specialist