Betekenis van: Google Analytics Universal

« Terug naar Marketing Begrippen

Google Analytics Universal (UA) was de 3e generatie Analytics van Google. Die zou in oktober van 2020 worden opgevolgd door GA4. Met Google analytics kun je eenvoudig en gratis website verkeer en website prestaties bekijken. Deze gratis service wordt aangeboden door Google. Het is een van de populairste en meest bekende platformen om website data te volgen.

GA4, de nieuwe versie van Google analytics

Het model waarmee UA data meet is redelijk verouderd en vooral goed voor single page websites. Daarom is Google met een nieuw model gekomen. Ook kan het nieuwe model gegevens nauwkeuriger volgen, is het meer in lijn met nieuwe wetgevingen en kan er meer worden geautomatiseerd.

Online Marketing uitbesteden?

Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.

    Even bellen met Kevin?

    Bent u benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we u nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van uw plannen. Bel ons op +31642129985 of neem contact met ons op.

    Online-marketing-specialist