Betekenis van: Google Adsense

« Terug naar Marketing Begrippen

Google Adsense is een programma van Google waarop uitgevers en website eigenaren inkomsten genereren met hun content. Op basis van bezoekers en de content koppelt Google bepaalde advertenties aan een website. Daarbij is relevantie uiterst belangrijk. Deze advertenties worden ingekocht in Google Ads door adverteerders. Vervolgens deelt Google de inkomsten uit de advertenties met de uitgever/eigenaar van de website. Zo is Adsense voor uitgevers en voor Google een mooi verdienmodel.

De relevantie van de advertenties wordt afgestemd met de content en de landingspagina waarop ze verschijnen. Daarnaast heeft Google toegang tot heel veel data en informatie over bezoekers. Zo kan Google heel goed de relevantie bepalen.

Online Marketing uitbesteden?

Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.

    Even bellen met Kevin?

    Bent u benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we u nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van uw plannen. Bel ons op +31642129985 of neem contact met ons op.

    Online-marketing-specialist