Google Adsense

Google Adsense

« Terug naar Marketing Begrippen

Google Adsense is een programma van Google waarop uitgevers en website eigenaren inkomsten genereren met hun content. Op basis van bezoekers en de content koppelt Google bepaalde advertenties aan een website. Daarbij is relevantie uiterst belangrijk. Deze advertenties worden ingekocht in Google Ads door adverteerders. Vervolgens deelt Google de inkomsten uit de advertenties met de uitgever/eigenaar van de website. Zo is Adsense voor uitgevers en voor Google een mooi verdienmodel.

De relevantie van de advertenties wordt afgestemd met de content en de landingspagina waarop ze verschijnen. Daarnaast heeft Google toegang tot heel veel data en informatie over bezoekers. Zo kan Google heel goed de relevantie bepalen.

Gratis Online Marketing check

Om u te helpen tijdens de oriëntatie naar online marketing en groei. Bieden we u geheel gratis en vrijblijvend een online marketing check aan.

Laat hier uw gegevens achter:
    Recente Blogs

    Laten we kennismaken

    Bent u benieuwd geworden? Laten we kennismaken! Dan kunnen we u nog beter adviseren en starten met het vormgeven van uw marketingstrategie.

    Afspraak maken?
    Ga naar de bovenkant