Betekenis van: Google Ads Editor

« Terug naar Marketing Begrippen

De Google Ads Editor is een gratis service die Google aanbiedt. Met de service kun je advertenties maken en bewerken. Het doel van de Google Ads Editor is om het voor gebruikers makkelijker te maken om productieve campagnes te maken en ze efficiënt te beheren. Daarnaast kun je de editor ook offline gebruiken. Zo kun je waar en wanneer je maar wilt aan je Google campagnes werken.

Handige functies van de Google Ads Editor

  • Offline werken, online publiceren: Met de service van Google kun je campagnes downloaden, zodat je ze ook offline kunt bewerken.
  • Bewerken in bulk: In de Editor kun je wijzigingen doorvoeren in bulk. Zo kun je in meerdere campagnes tegelijk teksten opzoeken en ze eenvoudig vervangen. Ook kun je items verplaatsen, aanpassingen terugdraaien en aanpassingen opnieuw doorvoeren.
  • Werken in concept: Van de campagnes in de editor kun je conceptfases bekijken. Ook is het mogelijk om de bestanden te exporteren en te importeren in de editor.
  • Alle statistieken in één overzicht: Google maakt het ook overzichtelijk om statistieken en prestaties in te zien. Zo kun je onder andere de klikfrequentie, kosten, positie en conversie gegevens in de Editor zien.

Online Marketing uitbesteden?

Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.

    Even bellen met Kevin?

    Bent u benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we u nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van uw plannen. Bel ons op +31642129985 of neem contact met ons op.

    Online-marketing-specialist