Betekenis van: Dropshipping webshop

« Terug naar Marketing Begrippen

Om geld te verdienen met dropshipping heb je een dropshipping webshop nodig. In deze webshop kun je je assortiment laten zien, en verkopen. Een dropshipping webshop maken is niet moeilijk. Met de juiste tools is dit eenvoudig zelf te doen. Er zijn bijvoorbeeld veel software programma’s die al een dropshipping leverancier integratie hebben. Echter, is het niet per se nodig dit altijd te hebben. Handmatig producten toevoegen aan je assortiment kan namelijk ook.

Welke software gebruiken voor een dropshipping webshop?

Het is gemakkelijk om gebruik te maken van een software die al één of meerdere leverancier integraties heeft. Hierbij kan er zowel met leveranciers uit binnenland en buitenland worden gewerkt. De keuze voor de software voor je webshop hangt vaak af van de leverancier. Bovendien, is het zelf maken van een webshop ook een factor voor de software keuze.

Bovendien, is het belangrijk te bekijken of je het fijn vindt een Nederlandse of buitenlandse partij als software te gebruiken. Dit is vooral handig voor de service die zij bieden.

Software aanbieders

Er zijn veel aanbieders waarin je je dropshipping webshop kunt bouwen. Zo zijn er de volgende programma’s:

Shopify:
Dit is de bekendste software onder dropshippers. Met verschillende dropshipping opties en mogelijkheden is het een fijn programma. Er kan worden gewerkt met leveranciers over de hele wereld. Bovendien, heeft de software verschillende dropshipping plugins.

WooCommerce:
Ook WooCommerce is bekend om de vele dropship plugins en apps. Bekende plugins zijn: AliDropship en Ali2Woo.

Lightspeed:
Ligtspeed is een programma die vele koppelingen heeft. Een bekende leverancier is VidaXL. Deze partij heeft een Nederlands kantoor sinds de overname van SEOshop in 2015.

BigCommerce:

BigCommerce is ook een software mt vele integraties. Zo kunnen producten worden geïmprteerd vanuit Amazon.

CCV Shop:

CCV Shop is een Nederlandse organisatie die samenwerkt met veel Nederlandse leveranciers. Leveranciers zijn onder andere Drobss, EDC, Qwert en Nedis.

Wix:

Wix is erg interessant wanneer er een kleding webshop wordt gebruikt. Door de vele integraties wereldwijd is een leverancier gemakkelijk te vinden.

Meer halen uit je online marketing?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand één mail met daarin alle blogs die in die maand door ons zijn geplaatst.

 

Even bellen met Kevin?

Ben je benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we je nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van jouw plannen. Bel ons op 0850609889 of neem contact met ons op.

Online-marketing-specialist