Betekenis van: Comment

« Terug naar Marketing Begrippen

Een comment is een reactie van een ander persoon dan de schrijver op een artikel, post, video of ander geplaatste content. Deze content is vaak te vinden op een website, blog of social media. Comments worden veel gebruikt op platformen als Facebook, Instagram en TikTok.

Comments verhogen de interactie van personen op een platform onderling. Het is dan ook zeer gemakkelijk gemaakt op platformen om een comment te sturen. Hiermee wordt de activiteit op de website, het social media platform en dergelijke hoger.

Comments worden vaak gebruikt door bots om spam door te voeren. Veel programma’s gebruiken CAPTCHA om te waken voor dit soort spam comments. Op sociale media wordt er actief gekeken naar spam accounts, om dit tegen te gaan.

Online Marketing uitbesteden?

Heb jij hulp nodig bij de online marketing van jouw bedrijf? Vul het formulier hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk in zodat wij contact op kunnen nemen wanneer we jouw bedrijf kunnen ondersteunen op het gebied van online marketing.

    Even bellen met Kevin?

    Bent u benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we u nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van uw plannen. Bel ons op +31642129985 of neem contact met ons op.

    Online-marketing-specialist