Comment

Comment

« Terug naar Marketing Begrippen

Een comment is een reactie van een ander persoon dan de schrijver op een artikel, post, video of ander geplaatste content. Deze content is vaak te vinden op een website, blog of social media. Comments worden veel gebruikt op platformen als Facebook, Instagram en TikTok.

Comments verhogen de interactie van personen op een platform onderling. Het is dan ook zeer gemakkelijk gemaakt op platformen om een comment te sturen. Hiermee wordt de activiteit op de website, het social media platform en dergelijke hoger.

Comments worden vaak gebruikt door bots om spam door te voeren. Veel programma’s gebruiken CAPTCHA om te waken voor dit soort spam comments. Op sociale media wordt er actief gekeken naar spam accounts, om dit tegen te gaan.

Gratis Online Marketing check

Om u te helpen tijdens de oriëntatie naar online marketing en groei. Bieden we u geheel gratis en vrijblijvend een online marketing check aan.

Laat hier uw gegevens achter:
    Recente Blogs

    Laten we kennismaken

    Bent u benieuwd geworden? Laten we kennismaken! Dan kunnen we u nog beter adviseren en starten met het vormgeven van uw marketingstrategie.

    Afspraak maken?
    Ga naar de bovenkant