Betekenis van: Comment

« Terug naar Marketing Begrippen

Een comment is een reactie van een ander persoon dan de schrijver op een artikel, post, video of ander geplaatste content. Deze content is vaak te vinden op een website, blog of social media. Comments worden veel gebruikt op platformen als Facebook, Instagram en TikTok.

Comments verhogen de interactie van personen op een platform onderling. Het is dan ook zeer gemakkelijk gemaakt op platformen om een comment te sturen. Hiermee wordt de activiteit op de website, het social media platform en dergelijke hoger.

Comments worden vaak gebruikt door bots om spam door te voeren. Veel programma’s gebruiken CAPTCHA om te waken voor dit soort spam comments. Op sociale media wordt er actief gekeken naar spam accounts, om dit tegen te gaan.

Meer halen uit je online marketing?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand één mail met daarin alle blogs die in die maand door ons zijn geplaatst.

 

Even bellen met Kevin?

Ben je benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we je nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van jouw plannen. Bel ons op 0850609889 of neem contact met ons op.

Online-marketing-specialist