Betekenis van: Channable

« Terug naar Marketing Begrippen

Wat is Channable?

Channable is een tool die je kan gebruiken voor feed management en automatisering van de advertenties van je onderneming. Door middel van een koppeling met je webshop worden al je producten in Channable ingeladen. zo heb je de keuze uit een groot aanbod aan platformen waarvoor je een feed kan bouwen. Het voordeel is dat je een feed kan creëren die volledig losstaat van je webshop. Dit zorgt ervoor dat je geen aanpassingen aan je webshop hoeft te doen. Deze tool is een Nederlands bedrijf dat in 2014 werd opgericht. Het bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming met 170 medewerkers.

Wat kan je met channable doen?

Met Channable kan je data feeds importeren, optimaliseren en exporteren naar vele globale shopping kanalen. Daarnaast kan je dynamisch zoekadvertenties bouwen. Je kan ook orders van marktplaatsen versturen naar je eCommerce-platform. Deresultaten van je producten bekijken door de integratie met Google Analytics. Deze tool biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode aan. De pakketten die Channable aanbiedt zijn divers en variërend van €29 per maand tot €279 per maand.

Wat is een data feed?

Een datafeed of feed is een export-bestand van de productdatabase van je webshop. In dit bestand dat meestal in het bestandstype .xml wordt aangeleverd. In dezer bestand vind je een overzicht van alle producten en informatie over deze producten die op je website staan.

Voordelen van channable

Channeble inrichten werkt als volgt: door een webshop te koppelen aan deze tool, worden alle producten en de bijbehorende productinformatie in Channable geïmporteerd. Deze tool heeft ook zo zijn voordelen. Het is heel erg eenvoudig te gebruiken. Daarnaast kan je het snel gebruiken. De online advertenties worden beheerd door een geautomatiseerde tool. Het kost je weinig tijd. Dat komt omdat alles geautomatiseerd is. Deze tool biedt genoeg mogelijkheden om feed managment te optimaliseren.

Meer halen uit je online marketing?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand één mail met daarin alle blogs die in die maand door ons zijn geplaatst.

 

Even bellen met Kevin?

Ben je benieuwd geworden? Laten we dan kennismaken! Zo kunnen we je nog beter adviseren en beginnen met het vormgeven van jouw plannen. Bel ons op 0850608898 of neem contact met ons op.

Online-marketing-specialist